Benim görümcemde bu tarz çok seviyor ve alıyor,ama ben hiç beğenmiyorum benim hoşuma gitmiyor
Tabi zevk ve tercih meselesi
Güle güle kullanın sağlıklı günlerde paşanın ki daha tatlı ☺️
Teşekkür ederim 😊
Çok beğenemedim güle güle giyin
Teşekkürler
Güle güle kullan
Teşekkür ederim
Spor olan herseye bayılırım tam benim tarzım güzel günlerde kullan
Bende beğenerek aldım inşallah güzel gelir, teşekkür ederim
Güzel ikiside güle güle giyin 🌸
Seninki aşırı beyaz değilmi cano ne bilem bukadar cesaretli değilim ufacık leke benim gözüme batar artık 😂 oğlununki çok tatlı
Belki resimden öyle görünüyorsur:) teşekkür ederim
Oğlumun ayakkabısına benziyor hangi markanın
Flodan aldım Kinetix markası
Benim oğlanın ayakkabısının aynısı 1 senedir kullanıyoruz rahat ayakkabı bende flodan almıştım. ☺️
1 numara büyüğünü aldım çabuk büyüyor diye umarım pişman olmam, ışıkları yanıyor mu daha oğlum ışıklı ayakkabı çok istiyordu 😊
Üstteki çok sert canım ayakların genişse tercih etme ben aldım ne zaman giysem serçe parmağımı ayağımı yara yaptı
Ya öylemi hangi mağazadan almıştın markası ne, yorumları güzeldi ama inşallah iyi gelir
guzeller gule gule giyin
Yanıyor canım ☺️ flonun ayakkabılarında genelde sorun yaşamadım hiç
Makinay atilabiliyor mu
Bu ayakkabılar pille çalışıyor diye biliyorum zarar verebilir ışıkları da yanmaz büyük ihtimalle
Usttekinden bende aldım flodan 38 giyiyorum bitmişti 37 aldım kalibi büyük gibi.ama giymedim tam yaz gelsin
Benim buyuk tırnaklarım da sıkıntı var 1 numara büyüğünü aldım, 38 numara sıkıyordu umarım iyi olur ayağıma
Umarım canım.kendim beyaz sporları çok seviyorum ve beyaz canta kombini .iyi günlerde kullan canim
Teşekkür ederim canım sende güle güle kullan
Sagol canim
Beyaz kinetix i cok severek almıştım 2 yıldan fazla giydim sürekli disarıda olamama rağmen hem sağlam hem çok rahat bir ayakkabı
Çok güzeller canim üsttekinin benzeri bendede vardi
1,468,601 soru
24,060,951 cevap
330,145 kullanıcı