+2 oy
111 göst.
Diğer kategorisinde (3,248 puan) tarafından

Kızlar az önce bir yazı okudum, çocuklarınıza kimsenin bilmediği bir göbek adı koyun diye. Sonuçta göbek adı konulabilir ama kızım 2 buçuk yaşında artık koyamaz mıyım? İlla doğduğu zaman mı koymak lazımdı

2 Cevaplar

+2 oy
(274 puan) tarafından

Misal bebeğiniz iki isimli ise üçüncü bir isim koyuyorsunuz. Ezanı bu şekilde okunuyor. Ve bu üçüncü ismi anne baba dışında kimse bilmiyor, bilmemeli de en yakınları bile olsa. Şuanda da yapılabilir. Bebeğinizin ismi Ayşe olsun herkesin bildiği. Kulağına ezanı okurken senin adın Ayşe Fatma diye. Ayşe'yi herkes bilirken Fatma özel kalmalı. Büyü vs falan yapılamaz geçmez diye biliyorum

(3,248 puan) tarafından

Bende onu merak ettim. Kızımın iki ismi var, tekrardan ezan okuyup 3 isim mi söylemek gerekiyor

(274 puan) tarafından

Aynen öyle. Benim kızımda herkesin bildiğine göre çift isimli ama aslında üç isimli :) 

(3,248 puan) tarafından

Teşekkür ederim

-Reklam-
0 oy
(354 puan) tarafından

Canım benim bildiğim göbek adını dogurtan ebe veya doktor koyar doğum anında. Ben mesela eşimden habersiz bir göbek adı belirleyip doktorumdan rica edeceğim bu ismi koyar mısın diye. Bence geçti artık senin, 2 buçuk yaşında olmuş kızın.

(3,248 puan) tarafından

Doktora, ebe koyduğunu ilk duydum, aşırı saçma

(354 puan) tarafından

Benim annem hemşire o söylemişti, çevreden de öyle duydum bir araştırın isterseniz

(3,044 puan) tarafından

canim göbek adını zaten sen değil göbeğini  keserken doktor koyuyor..ben sezeryana girerken doktorum göbek adı ne olcak dedi soyledim.onu koydu

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 123 göst.
16 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Zehra800 (1,106 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 495 göst.
8 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Sevgiii (132 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 286 göst.
17 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Drymrcn (39 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,249 soru