+2 oy
286 göst.
Diğer kategorisinde (6,378 puan) tarafından

3 gün snra 4 aylık olcak başını kaldryor oturmak istiyor oturma yastığına koyduk iki üç daka otrdu oturmak istiyor yani bldgin başini kaldryor sknti olurmu acaba bebeğinizi kaç aylık Ken oturtunuz

12 Cevaplar

+1 oy
(1,863 puan) tarafından

3 aylıkken çok kısa süreli oturmaya başlamıştı tabi doktoru söyledi kızım çok hevesliydi yatmak istemiyordu 

(6,378 puan) tarafından

Bu kızım da çok hevesli ay şekilde oturtryoruz tam degl ama bugün braz hafiften oturdurduk doktira soracam

(1,863 puan) tarafından

Sorun tabi Osman gönülal var Instagram da oda 3 aylıkken başlayabilirsiniz diyordu yotube da videosu da var

-Reklam-
+1 oy
tarafından

4 aylıkken destekli oturtuyorduk 

(6,378 puan) tarafından

Hevesli başını kaldryor durmiyor

+1 oy
(569 puan) tarafından

Benimki 3 buçuk aylık, ben de oturtuyorum sürekli olmamak kaydıyla. 3 4 aylıkken destekli oturtmaya başlamak gerekiyomuş. Kucakta oturtuyorum ama ben

(6,378 puan) tarafından

Bende kucakta otrrtyorum hafiften bide koltukta yastıkla başını kaldryorim

+1 oy
(1,220 puan) tarafından

Gayet normal oturması Osman gönüalın videolarına da bakabilirsiniz 3. Ayda canlı 4. Ayda cansız destekli oturabilirsiniz bir sıkıntı çıkmaz 

+1 oy
(5,360 puan) tarafından

Yoo benimki 3 bucuk aylikti onu yaptiginda doktor bi ksc dk destekli oturt dedi benim oglan 5 aylikti dedteksiz oturuyodu 

(6,378 puan) tarafından

Oo masallah kızım 8 ayliken oturdu 

(5,360 puan) tarafından

Her cocuk farklidir canim 

+1 oy
(639 puan) tarafından

Bebğim 4 aylık olunca doktor yavaş yavaş destekli oturtmaya başla demişti bende oturttum 6.ayında desteksiz oturmaya başladı 

+1 oy
(7,505 puan) tarafından

Bu aylarda kucağında canlı destek yaparak oturabilir. 5 aylık oluncada mama sandalyesine koyabilirsin

(6,378 puan) tarafından

Ciddimisin benim kızımda 8 aylık ken oturdu desteksiz mama sandalyesi 8 9 ayda oturdu

0 oy
(2,495 puan) tarafından

Önce 4 ay kontrolüne gttık doktor fiziksel muayenesi ni yaptı 15 gün kucakta oturtun sonra koltuklarda destekli oturtmaya baslayablrsnz dedi bu şekilde basladık

0 oy
(2,832 puan) tarafından

Sıkıntı olur mu kısmını 20 yaşından sonra bile görebilirsiniz. Doktorunuza sormadan bu tür seyelre girismeyin. Şuan sadece canlı destekle oturulabilir. Başkasının çocuğuna birşey olmaz sizinki hazır değildir olur bilemezsiniz. Doktorunuz önce fiziksel muayenesini yapmalı 

(6,378 puan) tarafından

En son bir aylıkken doktora gttik aile hekimi de göz muayenesi için gttik bişey yok dedi 

(2,832 puan) tarafından

Göz muayenesini aile hekimi veya çocuk doktoru değil göz doktoru yapıyor. Aile hekimi veya ebe de çocuk doktoru değildir. Bebekleri ilk 6 ay her ay çocuk doktoruna kontrole götürmek gerekiyor 6.aydan sonra 3 aydan 3 aya, 1 yaş sonrası doktorunuz uygun gördükce göturebilirsiniz. Oturma, katı gıda başlama vs gibi konularda çocuk doktorunun bulguları izlenmeli

0 oy
(14,605 puan) tarafından

Üç aylıkken kucakta olacak şekilde 3.04 saniye halinde oturtmaya başlamıştık doktor tavsiyesiyle iki Bebegimi de

0 oy
(1,741 puan) tarafından

Bana doktorum 5 aylik hatta 5bucuk aylık olana kadar acele etmeyin omuriligine zarar verirsiniz demisti bende oyle yaptım ama surekli oturmaya calisiyordu korktugum icin erken baslamadim doktorumu dinledim

0 oy
(1,574 puan) tarafından

4 buçuk aylık kızım. Ben de destekli oturtmaya başladım. 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 475 göst.
14 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ceylannm (121 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,175 soru

24,135,679 cevap

334,282 kullanıcı

...