+8 oy
1,351 göst.
Diğer kategorisinde (1,506 puan) tarafından

Burada bir postun altında adını gördüğünüzde “Acaba ne yazmış?” Diye merakla beklediğiniz biri var mı?

İndigo, cicikuş, babyboyum, fkolgun, idilt. Ben bunları görünce açıp okuyorum. Genelde mantıklı ve eğlenceli yazıyorlar. Aha diyorum tam benim kalemim.

Ben genelde dinle alakalı konularda 100 yorum da olsa hepsini okuyorum. İnsanların dini bilgisi hususunda acayip bilgi sahibi olunuyor öyle. Böylece bir şeyi ilan ederken kısa, öz ve samimi bir dil kullanmanın önemini görüyorum.

26 Cevaplar

+1 oy
(8,639 puan) tarafından

Hiç ayırdığım olmadı. Hiç isimlere dikkat etmem. İlgimi çeken bir post oldu mu okurum yorum yaparım hiç kim açmış diye bakmadım. Çokta ciddiye almamak lazım kimseleri.

-Reklam-
0 oy
(2,495 puan) tarafından

Kişi olarak bakmıyorum bildiğim bir konu ise veya fikrimiz sorulduysa cevap veriyorum yoksa nicklere bakmıyorum sadece dikkatimi çeken bir duurm var sanırım belli başlı kişiler var genelde birbirıne yorum yapan ve samimi konuşan mesela ilk soru sorduğumda kimse cevaplamamıstı herhalde yenı uyelık göründüğü için uzak durduğum kişi var ama onun yorumunu görünce o postu geçiyorum

0 oy
(1,389 puan) tarafından

Ben ilgimi çeken postalara yazılan herkesin yorumunu istisnasız okurum ve kişilerin düşünceleri hakkında az çok fiikir sahibi olurum. Malayağni postalardaki uzum uzadıya yorumlara odaklanmam spam mesaj muamelesi yaparım.  

Özellikle ise yorumlarda uzun süre göremeyip  merak ettiğim olur ise girip  duvarına açtığı postlara bakarım en son ne zaman aktifmiş ne yazmış gibi gibi. Burda bir kaç kişi vardı gidip gelmeyen onları çok merak ederim. Dua ederim acayip vefalı bir insanım unutmam. Facebooktan tanıştığım Hatice (İstanbul) çok duygusal hemşireydi. Ve Büşra (Elazığ) isminde arkadaşım vardı yani 2 3 sene iletişimdeydik facebook kapayınca daha da hiç görüşemedik misal ikisini öyle çok merak ederim ki. Daha böyle lisedeyken arkadaşım olup iletişimimizin kopması yüzünden çok merak ettiğim kişiler var. Geçen @KuranAsigiHatun hesap kapayınca açmaz iletişimimiz kopar diye çok korkmuştum yine aynısı olacak diye. Elhamdülillah açtı♥ 

(4,821 puan) tarafından

Senin icin geldim cicegim gelmeyecektim kararli gitmistim Allah razı olsun ♥️

(1,389 puan) tarafından

Gitme gitme gidersen de haber ver ♥

(4,821 puan) tarafından

Gidemem canim burda mesul oldugum seyler var 

0 oy
(3,081 puan) tarafından

Burada biri vardı psikolog gibi yorumları vardı beni çok rahatlatıyor idi yaşı genç olmasına rağmen ama şuan yok uzun süredir başka da yok oylesi gelmedi buraya

(1,389 puan) tarafından

Huzur ♥

0 oy
(18,580 puan) tarafından

Önceden burayı sever aktifte takılırdim ama bir kaç olaydan sonra burdan da soğudum buradaki insanlardan da o sebepten kimsenin yorumu cartu curtu beni ilgilendirmiyor artık 🤣🤣🤣 hala sevdiğim bir kaç gacı var tabi 😍😍🫶🏻

0 oy
(3,955 puan) tarafından

@betigul 

@alaska

Genelde dini sorular ve cevaplar da harika insanlar 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 459 göst.
0 oy
2 cevap 489 göst.
5 Kasım 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hasret03 (348 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 543 göst.
18 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Elanur__ (463 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,008 göst.
10 Eylül 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,312 soru

24,042,948 cevap

329,233 kullanıcı

...