+8 oy
1,319 göst.
Diğer kategorisinde (1,241 puan) tarafından

Burada bir postun altında adını gördüğünüzde “Acaba ne yazmış?” Diye merakla beklediğiniz biri var mı?

İndigo, cicikuş, babyboyum, fkolgun, idilt. Ben bunları görünce açıp okuyorum. Genelde mantıklı ve eğlenceli yazıyorlar. Aha diyorum tam benim kalemim.

Ben genelde dinle alakalı konularda 100 yorum da olsa hepsini okuyorum. İnsanların dini bilgisi hususunda acayip bilgi sahibi olunuyor öyle. Böylece bir şeyi ilan ederken kısa, öz ve samimi bir dil kullanmanın önemini görüyorum.

26 Cevaplar

+31 oy
(13,893 puan) tarafından

Herkesin yorumunu okur cevaplarım şu bu diye ayırmam benim için herkesin fikri önemli kimseyi ôvmemde asağılamamda ..

(13,893 puan) tarafından

Aynıydı canım hayırdır niye sordun ki

(144 puan) tarafından

Teşekkür ederim cnm ❤️ 

Ya biri vardı da burda sanırım nickini değiştirmiş onu merak ettim de o yüzden sordum cnm 

(13,893 puan) tarafından

Huzur91 di sonra huzurum yaptım bir ara sidelya yapmıştım ama çok kısa sürede değiştim

(3,245 puan) tarafından

+++++ oy sana canım kesinlikle ayrımcılık var bu sitede zaten 👍

(13,893 puan) tarafından

Tşk ederim canım ❤️ 

-Reklam-
+7 oy
(6,838 puan) tarafından

İnsanları çok ciddiyemi alıyorsun ne sanki burdakiler on yıllık arkadaşınmis gibi tek fark var burdaki kişiler hep aynı isimleri yazıyor  belliki Kac senedir bu sayfadalar diye hep aynı isimler ön planda  tutuluyor 

(3,245 puan) tarafından

Ayrımcılık var bu sitede 

(6,838 puan) tarafından

Yazılan isimler kaç senedir bu sitedeler hepsi birbirini tanıdığı için isimleri yazılıyor 

(3,245 puan) tarafından

İsterlerse 20 sene de burda olsunlar ayrımcılık asla YAPILMAMALI! 

(6,838 puan) tarafından

Öyle cnm 

(2,048 puan) tarafından

Bende öylesine yazdım zaten üzüldüğüm fln yok 😄

+6 oy
(11,235 puan) tarafından

5 senedir burdayım çok insan geldi gitti su sorduğun soruyu merak etmek aklıma bile gelmedi valahi😁

+6 oy
(25,956 puan) tarafından

Ben senin @BETIGUL, ve@nur_ay hocaninkileri merak ediyom bakiyom merakla. 

Birde baskalari var 2 kisi onlari soylemiyim sjsjsj.

Onlarin mesajlarina bakip guluyom. Onlar derken 1 kisi qslinda 2 hesabi var bu postuna o hesaba gecip cevap veriyo ordanda buna gecip cevaplıyor sjsj. O biliyor kendini.

(2,485 puan) tarafından

Bunun kim olduğuna adım kadar eminim çünkü bende  böyle düşünüyorum o kişiyi sjsjsj

(1,082 puan) tarafından

İki hesap banlanır kii tek hesap olması lazım uygulamada 

(2,485 puan) tarafından

2 telefon kullanıyorsa olamaz mı ? 

(1,082 puan) tarafından

Olabilir öyle

(25,956 puan) tarafından

Engel yedi zaten fatosa soyledim 

+6 oy
(3,795 puan) tarafından

Sorulara göre değişiyor her postu okumuyorum ben mesela:) başlıklara göre bakınıyorum öyle. Klasik olacak dini sorularla alakalı Nuray ve senin yorumuna denk gelir miyim diye bakıyorum. Bakım,maske,güzellikle alakalı şeylerde Casper bacımı arıyorum😅 diğer postlara öyle genel  normal bakıyorum görürsem Hülya ve Sevda ne yazmış acaba diye bakıyorum  tabi:))

Aa ekleme yapıyım:) linkin ve indigonun yorumlarını genelde hep haklı buluyorum seviyorum onların yorumlarını da. 

+4 oy
(8,398 puan) tarafından

konusuna göre herkesin tarzi farkli:) dini konularda mesela seni gozum ariyor yorumlar arasinda ne demis acabaaa diye bakiniyorum

(53,597 puan) tarafından

bakim guzellik spor denilince canan geliyor aklima bak☺️

(301 puan) tarafından

@Casperiye burcun terazi mi 

(301 puan) tarafından

oglak ya da koc ?

(8,398 puan) tarafından

terazi aynen 😂😂

(4,530 puan) tarafından

Bende senin yorumunu okuyorum genelde ayrıntılı anlatıyorsun ya çok hoşuma gidiyor @Casperiye 😂 

Bu arada bende teraziyim genelde terazileri arar bulurum demek ondanmış 😂

+4 oy
(1,503 puan) tarafından

Adımı görünce bir duygulandım 🥹🥲🌺❤️ teşekkür ederim 🌺🌺🌺. Bende fkolgun indigo yummyyum sen hülyoş gastamonlum yani casperiya da seviyorum aşırı bakımlı hatun ondan kesin başlalarıda vardır ama şu an aklıma gelen 

(1,633 puan) tarafından

Ben de seni ve filizimi merak ediyorum. En çok sizin yorumlarınız değerli💜

(1,503 puan) tarafından

bEbeğimmm ❤️❤️❤️

+4 oy
(53,597 puan) tarafından

kimsenin aramiyo

(1,082 puan) tarafından

Genelde aynı saatlerde aktif oluyok ya gece 3ler ya sabah 7ler

(53,597 puan) tarafından

simdi sahur oldugu icin gece aktifim yoksa uyurum ☺️☺️ 

(1,082 puan) tarafından

Ben de uyucam ♥mucks

(53,597 puan) tarafından

iyi uykular canim benim

(1,082 puan) tarafından

iyi sahurlar bebeğim

+4 oy
(130 puan) tarafından

Bazı arkadaşların üslubu sertte olsa iyi yorum yapıyorlar mantıklı yorumlar yani onların yorumuna merakla bakıyorum. Birde gerçekten yardımcı olabilmek için vaktini harcayan yorumunu yapan herkes çok değerli bence ben herkesin yorumunu merak ediyorum :)))))

+4 oy
tarafından

Beni kimse beklemiyormus  okadar mi kötüyüm yaaaaaaa 😞😓😩😤 

😀😃 Hülya ablaaaa ,semoşum  yalnız kaldım beee 

(2,167 puan) tarafından

Ya teşekkür ederim ❤️ 🌸 🌸 🌸 

(4,936 puan) tarafından

O hülya da ben miyim acaba 🤦‍♀️😍😍😍

tarafından

Annnnnoooooğğmmmm ablammm hoş geldin canommm ❤️🧡💛💚💙 

Senden başkası olabilir mi heeçç

(4,936 puan) tarafından

Canımsın canım yaa ben seni gormeden çok sevdimmmm😘💜💜💜

tarafından

Oyyy canımsın ablam ❤️

+4 oy
(5,252 puan) tarafından

Kimsenin yorumunuda merak etmiyorum kız niye bukadar ciddiye alıyorsunuz burayı sanal ortam bugün var yarın hesap siler hic elveda bile demez :) 

+4 oy
(7,005 puan) tarafından

Diyet postu olunca @Casperiye dini bilgi acisindan @Alaska @nur_ay 

Laf sokma @BabyBoyum

Fikir @Gastamonlummm @Huzurum91  @sekerkizz

(7,005 puan) tarafından

Hahaha kötü bı amacla demedim valla yanlış anlama

(163,269 puan) tarafından

hangi amacla dedin🤔

(7,005 puan) tarafından

Gerekene iyi laf sokuyon bazen şaka ile karışık bazen çok ciddi anlamda 

(1,082 puan) tarafından

Eskiden çok aktif olurdum şimdi dini konularda epey bilgi sahibi olan kardeşlerimiz var yükümüzü hafiflettiler o yüzden çok da girmiyorum. @Alaska kadar populer olmasada @sevvalice vera  gördüğüm kadarı ile yorumlarda ilmihal bilgilerini ben taktir ediyorum. Bir kaç kişi daha gözüme böyle çarpıyor lakin nicklerini hatırlamıyorum.

(3,943 puan) tarafından
+2

Kendi adımı görmeyi hiç beklemiyordum böyle anılmak da beni mutlu etti teşekkürler Rabbım yaniltmaktan beri eylesin 

+4 oy
(16,848 puan) tarafından

Ben genel olarak yorum geldiği için mutlu oluyorum herkes için geçerli 😁🌸

(5,861 puan) tarafından
+1

Al sana yorum 😂🌷

(16,848 puan) tarafından
+1

Cansın😁❤️❤️

+3 oy
(632 puan) tarafından

Ben dini konularda senin yorumunu arıyorum hatta çok yorum varsa seninkini bulup okuyorum 

Diğer postlarda herkesi okuyorum özellikler biri varmı diye bakmıyorum

(632 puan) tarafından

Tabii birde dini konularda betigül var hatta onun postları a daha çok bakıyorum

+3 oy
(5,861 puan) tarafından

Ya buna sevindim baby❤️ ben de dini sorularda direkt sen ve Nurayı arıyorum. Onun dışında post dikkatimi çekmiyor ama şu kişi cevapladı yazıyor acaba ne demiş diye bakıyorum hemen. 

B12im diplerde ama mantıklarını beğeniyorum görürsem söylerim ahshah

(1,082 puan) tarafından

Rabbim şifa versin hurmaya limon sık cicikuş ♥🦋

(5,861 puan) tarafından

Teşekkür ederim hocam deneyeyim hazır varkenn💞

(1,082 puan) tarafından

Ben teşekkür ederim afiyet ola ♥♥♥

+3 oy
(2,641 puan) tarafından

İnan kimin ne yazdığını odaklanmiyorum bana göre doğruysa söylerim doğru değilse artık cevab bile vermek istemiyorum bu platformda herkes herşeyi çok biliyor muş gibi yapanlara tahammülüm yok.

+3 oy
(777 puan) tarafından

6 yıldır buradayım tamamen boş vakitte giriyorum kişisel merak ettiğim takip ettiğim birileri yok öyle yorumları komik eğlenceli vs. Vs.  Düşünmüyorum bazıları alakasız postlara saçma sapanja yorumlar yapıyor sırf ilgi çekme 😅😅

+2 oy
(5,416 puan) tarafından

Hiç kimsenin nick bilmiyorum  sadece bir ara nazlı vardi sürekli hamile kalmak istediği için  test atıyordu o yüzden aklımda kaldı birde doğa aklımda kaldı oda haftalık bir kg et bir kg kıyma bir kg tavuk alıyorum  demişti haftalık bunları nasıl yediklerini çözemedigim için :))))))

(4,530 puan) tarafından

Doğa yı fazla ciddiye almazdım ben .çoğu sallamasyondu bence . Herkesi cahillikle suçlar burda boş vakit geçiriyorsunuz derdi ama kendi her posta yorum yazardı 😁

(5,416 puan) tarafından

Burda coğu kişinin hayatının sallamasyon olduğunu düşünüyorum çalışıyorum mesleğim şöyle böyle iyi deyip burda ki kadınları küçümseyip ama vaktinin çocuğunu burda geçirenler var ne ara ise gidip ne ara işten gelip ne ara çocukla ilgileniyorlar burda calisma iş ve ev hayatı ile ilgili öneride bulunup eleştiriyorlar hayal ettikleri yaşamları burada gerçekmiş gibi yaşıyorlar :)

+2 oy
(222 puan) tarafından

At Work herkese yorum yazıyor  akıllı cevap veriyor

+1 oy
(150 puan) tarafından

@indigo cinsiyet tahmini uzamanı olarak atanmış buraya bayılıyorum yorumlarına 🤍🌷

(1,082 puan) tarafından

Pişt sen ezber yapcaktun yeni hesap galiba buuuu etiketledim bikaç kere ulaşamadum sana

(150 puan) tarafından

Daha başlayamadım ya başımda ha bire bir musibet bacım Ramazan girdi gireli ailecek hastayız özellikle de bebeğim onlar iyileşince başlarım inşallah iyi oldu yazdığın ben de senin nickini umutmuştum 😊😊😊

(1,082 puan) tarafından

Aynı benim gibi desene biz de kırılıyoruz hastalıktan rabbim şifa versiiiiin size de ♥👐

(150 puan) tarafından

Amin canım size de inşallah 🌸yazarım sana başlayınca ❤️

(5,041 puan) tarafından

Hiç kaçırmam itinayla cinsiyet hurafesi çürütürüm 😄

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 439 göst.
0 oy
2 cevap 487 göst.
5 Kasım 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hasret03 (348 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 533 göst.
18 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Elanur__ (463 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,003 göst.
10 Eylül 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,461,028 soru

23,953,152 cevap

325,304 kullanıcı

...