+2 oy
617 göst.
Diğer kategorisinde (846 puan) tarafından

Oğlum 10 gün sonra 6 aylık olacak bu zamana kadar hep evdeydik. Rahat rahat emzirdim. O yüzden hep sporcu atleti gibi sütyenler var ya onlardan kullandım. Ama göğsüm büyük. İlk zamanlar rahat emzirmek için 110-115 beden aldım. Sonra 100-105 e düşürdüm hâlâ öyle kullanıyorum ama rahat değilim. Bir de dışarı çıkarken kötü görünüyor. Zaten rahatsızım göğsümden sinir oluyorum. Bayram geldi. Bir yerlere gidicez göğsüm lap diye ortaya çıkmasın istiyorum. Hem de rahat emzirmek istiyorum. Bunlar iyi mi.? Göğsüm sarkık durur mu? Ya da ucu falan belli olur mu

image

16 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Bu emzirme sütyenlerin den bende kullanmıştım ama İnternetten almadım alışveriş merkezinden aldım süngeri baya kalındı zaten göğüs ucunu belli etmiyor eğer bunun dışı düz penye ise belli edebilir süngeri varsa etmez ama çok pratik kullanışlı oluyor 

-Reklam-
+1 oy
(6,009 puan) tarafından

Bunlar çok ince belli oluyor toplu durmaz. bence spor sütyende daha iyi olur ya da normal olandan al idare et bir kaç gün 

+1 oy
(2,576 puan) tarafından

Pentiden aldim  guzel 950 tl civarı ama bence değer sürekli kullaniyorum.memnunum atletizmde almistim  sudyeni göğüs ucunu belli etmiyor dandik değil yani

+1 oy
(236 puan) tarafından

Ben bir mağazadan aldım çok güzel ve kullanışlı tavsiye ederim yeni emzirme döneminde çok kolaylık sağlıyor 

+1 oy
tarafından

Ben kullandım,  ama o kadar uğraştırici ki bi süre sonra kabak tadi veriyor

+1 oy
(884 puan) tarafından

Ben ebebekten almıştım 10 aydır bunlardan kullanıyorum göğüs ucum biraz büyük dar bir şey giyince belli oluyor o yüzden öyle bir şey giyince içine emzirme pedlerinden koyuyorum

+1 oy
(11,798 puan) tarafından

Bu bildiğimiz ince penye kumaş o yüzden evet belli olur. E bebekte kaplı emzirme sütyenleri var onlardan alabilirsin.

+1 oy
(17,263 puan) tarafından

Bende de var bunlardan emzirmenin dışında da çok rahat şuan emzirmediğim halde kullanıyorum yani 😁

0 oy
(18,365 puan) tarafından

İlk hamileligimde kullandım pişman oldum göğüs ucunu belli ediyor memeler sarkık duruyordu falan. Digerlerinde toparlayıcı kullandım. Buna nazaran daha iyi

0 oy
(1,288 puan) tarafından

Bundan da kullandım, desteksiz sütyen de kullandım ama bunlar bez parçası gibi. Sütyen daha iyi. Hem tutuyor, hem emzirmek de kolay. Ucunu da belli etmiyor.

Lohusa kıyafetiymiş, emzirme sütyeniymiş falan bunlar hep gebeler satın alsın diye markalaştırılan şeyler yoksa hiç rahat değiller.

Ben bir de gittim ilk doğumumda en kalitelisi hangisiyse onu aldım, keşke onlar yerine normal günlük kıyafet alışverişimi yapsaydım daha karlı çıkarmışım. Tırt yani. 

0 oy
(1,114 puan) tarafından

Knk bunları çoğu yerde görüyorum bunu alırsan anca evde kullanırsın ince ve sarkık duruyor babannelerimiz boş sütten takar ya onun emzirmeli olanını düşün asla tavsiye etmem benim göğsüm küçük olduğu halde sarkık duruyordu büyük göğüste hayal edemiyorum 

Rahatlığa çok rahat ama göğüsü belli eden cinsten bunlar 

0 oy
(4,051 puan) tarafından

E bebekten aldım en başından beri bunlardan kullanıyorum üzerine atlette giyiyorum ben atleti çekince ucu belli olmuyor ama sadece sutyenle belli oluyor zaten sürekli gogus pedi kullanıyorum sorun yaşamadım. 

0 oy
(2,233 puan) tarafından

Ben atlet olarak kullandım çok rahat ettim... sütyen olarakda kullandım ama üstüne atlet giymek durumunda kaldım 

0 oy
tarafından

Ben almıştım makinede yıkayınca Ağzı gözü kaydı😂

0 oy
(18,190 puan) tarafından

Toparlayici sudyen al bence emzirme sudyeni guzel durmuyo

0 oy
(5,575 puan) tarafından

Bu sutyen hic guzel degil. Ben sadece evde kullaniyodum. Gogus ucu belli olur. Suan normal sutyen takiyorum. O aylarda da normal sutyen takiyodum. Kaldir sutyeni emzir daha kolay.

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,462,622 soru

23,973,827 cevap

326,191 kullanıcı

...