0 oy
123 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (11,407 puan) tarafından

Saçlarım bir süredir siyah gece mavisi açıcı uygulamadan nasıl başka bir renge geçerim Fikri bilgisi olan paylaşabilir mi 

2 Cevaplar

0 oy
(9,080 puan) tarafından

mavi siyah ve kizil. bundan kurtulmak icin saci komple kesmek lazim. acmakla bile yek ton ayni renk acilmaz. ya uzadikca kestirecen cm cm belli olmadan ama iki renkli olur hep sac oraya baska renk tutmaz. 

(11,407 puan) tarafından

Belinde olan saçı kute yakın kestim zaten az bişey kaldı siyahlık ama beyazların çok var baya dibim gelmişti siyah değilde kumral falan yapayım dedim siyah olan kısım hiç tutmadı iki farklı renk var suan saçımda komik duruyo. Allah tan tesettürlüyumde çok sorun etmedim saçıma açıcı sürmek de istemiyorum 

-Reklam-
0 oy
(6,978 puan) tarafından

Yapamazsın cnm ben yıllardır bekledim olmadı en iyi kuaför bile saç açman lazm dedi olmadı kendim evde açıcı ile açtım siyah belasından kurtuldum saçım şuan kumral 

(11,407 puan) tarafından

Bende açıcı kullanmak istemiyorum baya kısa kestim saçımı atlarda kaldı siyah belki dedim doğal bir öneri gelir. Karbonat ketçap hacı şakir sabunu gibi şeyler gördüm YouTube da denesem mi emin olamıyorum 

(6,978 puan) tarafından

Vala cnm bnmde saçım akmisti açarken bile üstler rahat açıldı altlar olmuyordu açılmadı bekledim yani acilsim diye lanet renk bı türlü gtmyrki bin pişman oldum siyah yapınca 

(11,407 puan) tarafından

Ya benim eşim çok istedi simsiyah olsun beyaz teblisin çok yakışır falan diye yakışıyor da ama sıkıldım artık neredeyse 2 yıl olacak bide beyazlarım Cok fazla saçlar simsiyah dipten gelenler beyaz kötü oluyor 

(11,407 puan) tarafından

Doğal yöntemler denicem olmazsa son çare açıcı sürmek. Zaten baya kisalttim saçımı 

(6,978 puan) tarafından

Dene cnm ise yararsa bana da söyle bnde artık öyle yaparım 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 281 göst.
8 Ağustos 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Selcan123 (293 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 289 göst.
14 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Memuranne& (1,797 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 282 göst.
29 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Ruyam98 (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 779 göst.
25 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,643 soru

24,142,160 cevap