+4 oy
213 göst.
Diğer kategorisinde (2,900 puan) tarafından

Çocuklarınızı ayağınızda nasıl sallıyorsunuz Ben reflü yatağıyla sallıyorum o olmadan zorlanıyorum nasıl kolay sallayabilirim ya

8 Cevaplar

+3 oy
(9,954 puan) tarafından

Ayaklarımın ucuna yumuşak ve geniş bir yastık koyuyorum çocuğumu yatırıp üstüne birşey örtüyorum çok rahatlıkla uykuya dalıyor 

-Reklam-
+2 oy
tarafından

Ben geniş bi yastıkta salardim 29 aylik oldu daha da sallanmasin bizahmet şişti ayaklarım  😀

Kendi kendine uykuya dalıyorum artık baba ninni söyletiyor uyuyor  😀

(1,192 puan) tarafından

Ay nasıl birden bıraktın benimki ağlıyor salla diye 

tarafından

Benimki de öyleydi ama benimki komşu kızından özendi okula gitmeyi istiyor bende ordan vurdum  😀

Oğlum okula bebekleri almiyorlarmis bebekler ayakta sallanarak uyuyor ya dedim oyuzden sen sallaniyorsun senide almicaklar dedim  😀 üzüldü ama sen cocuk olursan alırlar dedim kabil etti. Ayakta salla deyince okulu hatırlatırım sonra vazgeçer. Bide ben o komşu kızını örnek aldığı için onun üzerimden yol izlerim . Uyumazsa hadi yarışalım ablanla teyzen mesaj attı önce kim önce biz felan diyorum iki ninni söylüyorum gözlerini kapatsın 5 dk hareketsiz osekikde durursa kesin uyur 

tarafından

1 hafta böyle devam et unutur o 

+2 oy
(7,917 puan) tarafından

image

bizim stil böyle konfor ve rahatlik fıskiriyor hic zora gelemem😂😂😂 sadece salincak yer kaplio o yani kotu :)))reflu yatagiyla daha guzel ve kolay bebekse eger 1 yastan kucukse yani. 

+1 oy
(1,194 puan) tarafından

Kızım 16 aylık hiç sallamadim

+1 oy
(6,743 puan) tarafından

Abo seni kutlarım nasıl ayakda salliyorsun

+1 oy
(4,861 puan) tarafından

Sallamadım, sallanan bebeklere de üzülüyorum 😔

+1 oy
(1,990 puan) tarafından

Başının altına yastık koyuyorum yavaş yavaş sallıyorum. Bazen küçük bebek yastığında onda durmaz olursa normal kendi büyük yastığımda sallıyorum. Sonra yatağına yatırıyorum.

0 oy
(1,550 puan) tarafından

Canım sallamayi birakmayi denesen daha sağlıklı olmaz mı? Ben ilk birkaç ay öyle yaptım baktım olacak gibi değil, 3 gün boyunca sırtını sıvazlayarak yatırdım. Sadece 3 gün uykusuzluk çektim sonra alıştı zaten. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 111 göst.
9 Mayıs 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde mrcn06 (107 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 201 göst.
+3 oy
18 cevap 421 göst.
+1 oy
5 cevap 165 göst.
17 Nisan 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Miyu_Miyu (816 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,456,426 soru

23,897,263 cevap

322,134 kullanıcı

...