+3 oy
159 göst.
Diğer kategorisinde (7 puan) tarafından

kizlar bebegime nebulizator almam
lazim markalari vs bilmiyorum bilgisi yada
tavsiyesi olan varmi hangi markayi almaliyim
elde taşinabilir mi almallyim yoksa büyük
olandanmi almaliyim akgam almam lazim bilen
varsa şimdiden teşekkürler 

10 Cevaplar

+3 oy
(7,782 puan) tarafından

omron en iyi markalardan . model cokda onemli degil hepsi ayni isi goruyor dedi bizim doktor  sekli semali degistirip yeni model kokuyorlar dedi ben baby duo aldim omron burun temizleme aparati var cocuk 3 yasa gelmek uzere hala o burun temizleme aparatini kullaniyoruz elimiz ayagimiz gbi iyiki burun temizleme aparatli almisim

-Reklam-
+2 oy
(1,763 puan) tarafından

marka bilmiyorum ama kesinlikle şarjlı küçüklerden al. bebek, yetişkin gibi sabit durmuyor. ilacı 10 dakika yapmam gerekince ben uyuduklarında uyguluyorum yoksa tutmak ne mümkün. 

bide sana bi sır, her kullanımdan sonra iyice yıka ve kurumaya bırak. içinde ilaç kırıntısı dahi kalsa cihaz bozuluyor ve garanti de o kısmın arızasını kapsamıyor. (tecrübeyle sabit)

(7 puan) tarafından

Çok teşekkürler önerinizi dikkate alicam

+2 oy
(531 puan) tarafından

Annem babam Almıştı oğluma durumumuz olmadığı için doktor önerisiyle aldılar annem Babam aldılar için bsii diyemedim ama pişman oldum memnun değilim Hiç Ya boşuna para verdiler o yüzden ben hiç birini önermiyorum yani çoğu kullanan memnun olan vardır çoğu memnun olmayan vardır ama ben hiç değilim..

+2 oy
(5,390 puan) tarafından

Hunkar medikalin,nesh modelini al kesinlikle hem hızlı hem sessiz hem küçük.

+1 oy
(2,601 puan) tarafından

Medikal cihazlar konusunda omrondan başka cihaz almıyorum evime. Model farketmez omron kaliteli ve uzun yıllar kullanırsınız. Ha çocuğum durmaz hareketli derseniz taşınabilir olanlara bakın. Ben sevdikleri şarkı videolarla oyalayıp tutuyodum yinede.

+1 oy
(1,958 puan) tarafından

Nazar aspiratör diye geçiyor otri bebe ismi suan kullaniyorum

+1 oy
(3,373 puan) tarafından

image

biz bunu almıştık kızıma evde bulunsun diye iyii memnunuz
+1 oy
(1,035 puan) tarafından

image

ben de daha Şubat ayında aldım canım yeni 9 aylık oğlum da kullanıyor ben de kullanıyorum güzel tavsiye ederim
+1 oy
(1,917 puan) tarafından

Şöyleki eğer taşınabilir olanlardan alacaksan onların maskeleri değiştirilmiyor aynı maskeyi başka çocuğun varsa ona da kullanmak zorundasın. Benim eşim vur diyince öldüren cinsten geçen gün ikisinden birden almış. Sabit olanın maskeleri değişebiliyor bizde kullanırız büyüğe de veririz diye. Eczaneden herhangi bir markanın almış araştırmadan. Merry marka fena değil çok pahalı alamam dersen ben memnun kaldım. Şarjlı olanı denemedim henüz.

+1 oy
(2,690 puan) tarafından

Kesinlikle omron almalısın 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 162 göst.
9 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aniskomhakli (1,179 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 437 göst.
8 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Ecem'in Annesi ☺️♥️ (3,113 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 182 göst.
16 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Bircis (2,291 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,455,064 soru

23,878,479 cevap

321,223 kullanıcı

...