+2 oy
745 göst.
Diğer kategorisinde (1,240 puan) tarafından

Kizlar şimdi eltim catlatma iğnesi vurmuş  ve bu ay adeti dört gün geçiyor kan vermiş kanda 0.200 çıkmış kanda cikmamis 

Test yapıyor gene çıkmıyor  ama diyor ki acayip akindım var ve göğüs uçarım inanılmaz ağrıyor 

Böyle bir durum yaşayan varmı halime olsa kanda çıkar dedim ama hala adet olması belirtisi de yok 

Catlatma iğnesi vurup hamile kalan yada böyle durum yaşayıp sonadan öğrenen varmı sormamı istedi  eltim 

14 Cevaplar

+2 oy
(535 puan) tarafından

Çatlama iğnesini üzerinden 17 18 gün gect8kyen sonra kanda belli olur.

Eğer erkense belli etmeyebilir ignenin ne zaman vurulduğu önemli çünkü normal adet düzenine göre ilerlemicek slbu süreç.

Yumurta gelişmesi için hap verildi,onu çatlamak için iğne verildi.tamamen yapay bir süreç gibi su an aynısı bende de oldu çünkü.

Ama tutmadı.

(1,240 puan) tarafından

Belki yani etkisi canim 

-Reklam-
+1 oy
(316 puan) tarafından

Yani adeti dört gün geçip kanda cikmadiysa pek zannetmiyorum ama hayırlısı olsun inşallah 

(1,240 puan) tarafından

Evey bende dedim diyor belki çok yenidir

+1 oy
(524 puan) tarafından

Kanda çıkardı kesin 4 gün geçmiş çünkü Allah gönlüne göre verir inşallah 

(1,240 puan) tarafından

Inslalh yaa kist vardı ondan.korkiyo

+1 oy
(409 puan) tarafından

Ben ağustosta çatlatma iğnesi oldum 6sında vuruldum iğneyi 20sinde kanda çıktı.  Akıntı göğüs ağrısı kasık ağrısı filan iğnenin de yan etkileri aynı adet belirtileri gibi ama daha şiddetli oluyor . Beklesin biraz daha hafta ortasında bir daha kan versin ağır filan kaldirmasin kendine dikkat etsin bu ara 

(409 puan) tarafından

Kimisi de diyor ki hemen belli olmuyor kese vs geç belli oluyor.  Oluyor kiii ikizzzz 😍😍 belli mi olur nasip işi 

(1,240 puan) tarafından

Valla olur mu olur😀

(409 puan) tarafından

Kanı ne zaman verdi 

(1,240 puan) tarafından

Üç gün once

(409 puan) tarafından

Perşembe cuma günü adet olmazsa bir daha kan versin bakalım güzel haberlerinizi bekliyorum merakla 🥰🥰🥰

+1 oy
(1,630 puan) tarafından

Artik.mjmkun degil zamanı gelmiş çıkmamış 

(1,240 puan) tarafından

Evet cikmamis

+1 oy
(1,103 puan) tarafından

Geç döllenme olabilir mi belki ondan çıkmıyor dur pozitif 

(1,240 puan) tarafından

Belkide

0 oy
(6,645 puan) tarafından

Ablaminda aynı bu şekil oldu kanda çıkmadı adeti geçmişti doktor catlama iğnesi adet geciktirir kist oluşturur demişti gerçekten ablamda kist yoktu bu aşılama kist yapmıştı onda o yüzden adeti geçikmisti 

0 oy
(21,302 puan) tarafından

Geçen ay hamilelik beklentisi vardı bende adet olana kadar ki süreçte bütün belirtileri yaşadım gereksiz kendimi gaza getirip iştahım açılıp kilo bile aldım o kadar diyim test negatifse yoktur boşuna beklentiye girmesin sonra çok üzücü oluyor 

0 oy
(2,226 puan) tarafından

Çatlatma iğnesi sonrası adet gecikmesi ve hamilelik belirtileri karışabilir. Kan testinde (Beta-hCG) 0.200 çıkması gebelik olmadığını gösterir, çünkü hamilelikte genellikle 5 ve üzeri değerler görülür. Ancak, bazen geç döllenme nedeniyle hormon seviyesi yavaş yükselip sonradan testte çıkabilir. Çatlatma iğnesi de vücutta hamilelik belirtileri gibi etkiler yaratabilir, bu yüzden yanılgıya sebep olabilir. Eğer adet olmazsa, birkaç gün içinde tekrar kan testi yaptırması daha net sonuç verebilir. Göğüs hassasiyeti ve akıntı hormonal değişikliklerden de kaynaklanıyor olabilir. Kesin emin olmak için doktor kontrolüne gitmesi en sağlıklı yol olur.

0 oy
(690 puan) tarafından

Catlatma iynesi sonrasinda girdikleri ilişkiden 14 gün geçtiyse varsa mutlaka cikar eyer o kadar olmadiysa beklesin çunki geç çatlamış olabilir yumurtalık

0 oy
(386 puan) tarafından

Bende hamileydim kan verdim çıkmadı doktorum erken dedi bi hafta sonra tekrar gel dedi çıktı testte yapmıştım silik çıktı ertesi güne yaptım tam çıktı 

0 oy
(3,316 puan) tarafından

Çatlatma ignesiyle adet gecikio zaten bir hafta kadar ve kan değeri de hafif yüksek cikio 

0 oy
(488 puan) tarafından

Bu çatlatma iğnesi bu gibi belirtiler yapıo bende çok kullandım ordan biliyorum kanda çıkmadıysa yoktur Rabbim onada sağlıklı hayırlııbi evlat nasip etsin İnşâAllah 

0 oy
(151 puan) tarafından

Bazen adet yaklaştığında da bu belirtiler bende oluyor

İlgili sorular

0 oy
41 cevap 1,292 göst.
14 Ekim 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sinem bolatat (261 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 742 göst.
28 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Bebiss (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
43 cevap 768 göst.
9 Mayıs 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Karadenizin incisi (10,771 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 593 göst.

Kategoriler

1,450,879 soru

23,823,268 cevap

318,422 kullanıcı

...