+2 oy
303 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (198 puan) tarafından

Ya kızlar konuya direk gireyim şimdi ben evlenirken eşim bana kolye yapamadım şimdi diyor ben 50 gram bankada biriktirmişim istersen çıkar altın bir kolye al kendine Ama şunu alım satım farkı olduğu için bankada dursun dedim bir yanımda aman kuyumcuda bir kolye yap diyor siz olsaydınız nasıl davranırdıniz

11 Cevaplar

+2 oy
(4,905 puan) tarafından

Esin al diyosa al hevesin de varsa 

(198 puan) tarafından

Hevesim var valla ama bir yandan da bir gözden korkuyorum

(4,905 puan) tarafından

Canim okuyacan bol bol yani nazar haktir da korkuyla yasarsak da ne biliyim 

(198 puan) tarafından

Yani göre göre yasa.yasa bu düşüncem oluştu 

-Reklam-
+1 oy
(22,367 puan) tarafından

Ben küpe haricinde takı sevmediğim için dokunmazdım dururdu bankada ama sen takı seviyosan içinde kalmasın kolye al

(198 puan) tarafından
+1

Seviyorum takma hoşuma gidiyor ama bir yandan da gözden korkuyorum hani altın olunca para nereden geldi diye ister istemez sorguluyorlar

(22,367 puan) tarafından

Sorgulasınlar canım eşin hediye aldı belki kime ne çok göze batmayan birşey alırsın illa rahatsız olurum dersen 

(198 puan) tarafından
+1

Mantıklı teşekkür ederim fikrin için 

+1 oy
tarafından

Günlük kullanmayacagım şey için değer kaybı olmayıp sürekli yükselen bişeyi niye bozayım hastalık var kaza var ölüm kalım var süs çok önemli değil

(198 puan) tarafından

Günlük kullanıma uygun olmaz ama işte olmayınca insan acaba alıp taksam diye düşünüyor

tarafından

Tercih senin cnm ama ben olsam hevesim varsa eğer o ürünün sahtesini alır takarım bankadaki her zaman güvencedir onu ev araba yada hastalık gibi durumlar için saklardım o kolyenin gerceği kaybolur bozulur değer kaybeder elimdekinden olmak benim psikolojimi daha çok bozar

(198 puan) tarafından

Aynen bide şuan ev yeni aldım kredi ile en iyisi yerinde kalsin

tarafından

Çok güzel bi yatırım yapmışsın ben olsam biraz daha biriktirip araba alırdım araba şart bu devirde hele çocuklu evler için zorunlu hem arabada altın gibi değer kazanıyor sürekli

0 oy
(23,418 puan) tarafından

Bozdurunca para etmeyecek takıya o kadar para yatırmam. İnsanoğluyuz başımıza ne gelir ne zaman o paraya muhtaç oluruz bilinmez bir şeyi elliye alıp otuza yirmiye bozdursam psikolojimde bozulur benim 

0 oy
(508 puan) tarafından

İsteklerim den pek ödün vermem imkan varsa alırım birde eşin teklif etmiş al bence canım 

0 oy
(1,906 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

İsteklerinden ödün verirsen istemediklerine ödün verirsin 

0 oy
(2,244 puan) tarafından

Eğer kolye senin için çok önemli değilse, bankada durması daha mantıklı olabilir çünkü satarken zarar edebilirsin. Ancak sürekli aklında kalacak ve seni mutsuz edecekse, eşinin de izniyle bir kolye yaptırabilirsin. Paranı değerlendirirken uzun vadeli düşünmek önemli, altını bozdurduğunda zarar edeceksen beklemek daha iyi olabilir. Eğer eşin sana kolye almak istiyorsa ama parayı bozdurmak istemiyorsan, belki küçük bir yatırım yapıp ileride almayı düşünebilirsin. Senin için hangisi daha kıymetliyse onu seçmelisin, önemli olan kendini huzurlu hissetmen.

0 oy
(5,727 puan) tarafından

Alirdim direk. Yarin bigun lazim oldu harcadim yapabilir bu erkekler 😃 alicaksan da deger kaybetmicek bisey al. Illakolye olmak zorunda degil ajda bilezik alabilirsin mesela.

0 oy
tarafından

Alım satım farkının az olmasını istiyorsan sabah en geç 10a kadar bozdurmuş olmanız lazım canım makas almıyor o kadar 

0 oy
(3,116 puan) tarafından

İstediğimde eğer yaparim ki yaptim ise yaramayan altinlarim vardi üzerinde para koydu gittim 17 sıra trabzon kelepcesi yaptim sırf çok beğeniyorum diye😀

0 oy
(3,502 puan) tarafından

Ben yaptırırdım canım içimde kalmasından iyidir. 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 359 göst.
0 oy
5 cevap 140 göst.
13 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,847 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 92 göst.
+1 oy
1 cevap 106 göst.

Kategoriler

1,469,414 soru

24,072,114 cevap

330,717 kullanıcı

...