+1 oy
462 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,432 puan) tarafından

Kayınbabam pantolon giymemizi istemiyor gelin alırken de bütün gelinlere benim evimde pantolon giyemezler etek ya da elbise demiş eşim izin veriyor pantolon giymek istiyorum her yere etek olmuyor bir de bazıları kısa geliyor boyumdan dolayı bulmakta da zorlanıyorum bu yaptığı doğru mu 

9 Cevaplar

+3 oy
(2,668 puan) tarafından

Eşin izin verdikten sonra diğerlerine b...k yemek düşer afedersin.. bu ne demek ya sen onun oğluyla evlisin eşin müsade ediyorsa hiç birsey diyemez sakın boyun eğme 

(790 puan) tarafından
+1

Şu eşin izin vermesi lafı bile bana çok fazla geliyor. İzin vermek izin almak nedir koca koca kadınlara. Tabiki istişare edilecek konular var ama izin alıp verme işi bir yaştan sonra çok kırıcı. Kaldı ki kayınbaba . 

(8,496 puan) tarafından

gizli gizli giyme bir iki kere gorsun zaten 3. de takmaz . siz kendiniz kabugunuzu kirmadikca kimse gilip tik yik tik diye vurmaz kabugunuza. once sen cesaret edip bunu yapacan karaidaki kisi iki kere laf soylese 3. ye gizu alisir soyleyemez . kayinbabanda kendi ahiretini dusunsun seninkinden baskasininkinden onanar. kaldiki esin de ayni sekilde herkes kendinden sorumlu. he evde huzur kacmasin diye esinin huyuna gidersin o ayri ama ev disindakiler kimseyi ilgilendirmez

(1,432 puan) tarafından

Yok on kere de giydiğimizi görse ilk defa giymisiz ve görmüş gibi laf yiyorus bide pantolonla denk gelmemek için koşarak giriyoruz eve hiçbirimizin cesaret edeceğini sanmıyorum ya 🤣😂cnm evliligime bir zarar gelmeyeceğini bilsem giyerim umrumda olmaz 

(8,496 puan) tarafından

evliligine zatten zarar gelmez ki esin karismiyor. sizinki korku olmus kayinbabaniza karsi. sen kimsin ki diye yuzune demezsiniz tamam ama o kimki yaa ne karisir diye dusunebilirsiniz ona bile korkuyorsunuz😂 o kabugu kirmadikca pantln en kucuk ornek yaninicabinda hicbirsey degil kayin baban hicbir seyine karisamaz kendi esine karisir sadece kaynanana yani. ne karisiyorsa ona karisabilir size karisamaz siz elin kizisiniz onun icin o da senin icin icabinda elin adami. esinin babasi sana karisamamali

(1,432 puan) tarafından

Cnm babasıyla aynı evde yaşıyoruz kurallara uymayinca türk toplumu malesef oğlunun sözüne bakmıyor aileyi uyarıyor direk biz böyle demiştik diye

-Reklam-
+3 oy
(6,841 puan) tarafından

Benim eşim izin verdikten sonra kayınpedere laf düşmez düşse bile eşim uyarir

(1,432 puan) tarafından

Böyle eş darisi başıma valla herkes bunu saygısızlık sanıyor ama bu saygısızlık değil bence

(6,841 puan) tarafından

Eşim çok arkamda durur ailesine karşı beni asla ezdirmez ailesinin bana laf etmesine bile müsade etmez çok şükür 

+2 oy
(2,066 puan) tarafından

Allahım ya herşeye karışmasalar olmaz benimki tam tersi pantolon der bayanlara düşer birşey olur bayılır diye ama kıyafete asla karışmaz eşin ne diyor bu duruma 

(1,432 puan) tarafından

Eşim izin veriyor ama babasının görüp bize bir şey demesinden kirmasindan çekindiği için evin içinde izin vermiyor

+2 oy
(9,808 puan) tarafından

One ne ya canım gercek baban değil eşin bişey demiyosa karışamaz

+2 oy
(2,544 puan) tarafından

Ben açık biriyim ama kayınpederimin evine gidince rahat edemiyorum uzun elbise giyiyorum genelde. Kalacaksam da bol eşofman ve eşimin tişörtunu giyiyorum kendim rahat edemediğim için. Eviniz yakın mı uzak mi ? Yani ayda yılda bir misafirliğe giderken etek giyersin günlük hayatta giy canım pantolonunu. Karışmak ne haddine. 

(1,432 puan) tarafından

Aile apartmanın da zor oluyor ya alt katta yasioyruz balkona çıkmak için bile etek örtü dışarı halı giyiniyorum

+2 oy
(11 puan) tarafından

Kayınpederin kendi karısına karışsın isterse baştan aşağı etekle elbiseyle örtün ama sana karışamaz ne münasebet. Eşin karışmadıktan sonra ona tezek yemek düşer. Keşke baştan böyle bir taviz vermeseydin. Ya ne sanıyor bu kaynanalar kayınbabalar kendilerini 😡sende onun evine elinden geldiği kadar az git istediğin yere de istediğin şeyleri giy çık yani. 

+1 oy
(634 puan) tarafından

Ayda yılda bır evlerine gidiyorsan idare et tatsızlık cıkmasın nolacak. Bızımkılerde oyle ama ben kendı isteğim ıle pantolon gıymıyorum  😊

(1,432 puan) tarafından

Aile apartmanı cnm 

(634 puan) tarafından

Oyleyse karışmasına musade etme kendın kotu olma esin uyarsın baba benim musadem var karışmayın desin 

(1,432 puan) tarafından

Eşim öyle diyemiyr malesef saygısızlık olarak dusunuyolear

+1 oy
(17,027 puan) tarafından

Ya giy gitsin en fazla 2 3 defa tepki gösterir sonra mecbur alışacak onun istediği olmak zorunda değil 

(1,432 puan) tarafından
+1

Annemin evine gittikten sonra gelemeyen pişmanlık hissi 🤭🙈

(17,027 puan) tarafından

Ahahjash yok kız eşin birşey demiyomuş sonuçta o ne karışıyor kaynana kılıklı 🤭😁😁

(1,432 puan) tarafından
+1

Karışan karisiyr valla cnm eli sopalı birine denk gelmemişsin sn

(17,027 puan) tarafından

Doğrudur o kadarını bilmem sen daha iyi tanırsın onu 

0 oy
(562 puan) tarafından

Sebep neymiş acaba nefsi mi kayıyormuş ne alakaaaa.  İzin vermediğine göre kayinbaba oraya buraya bakan insan belli ki 

(1,432 puan) tarafından

Cnm nefisten değil her erkek bakar ister istemez gözü kayar kötü niyetle bakmasa da eğilip kalkıyoruz ama etekle de belli oluyor işte ben onu anlatmaya calisiyorum

(562 puan) tarafından

Gerekli bir sebep yok ortada. Valla ben giyerim giyiyorum da eşim beni tutan benden taraf biri değil ama lafta söyleseler bu defa inada yaparım.  Yaşımı almış bir insanim bana giyimi öğretecek değiller. İstediğimi giyerim 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 768 göst.
29 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Susam (4,437 puan) tarafından soruldu
+2 oy
18 cevap 412 göst.
0 oy
13 cevap 345 göst.
21 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (752 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 404 göst.
16 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,355 puan) tarafından soruldu