+1 oy
160 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,153 puan) tarafından

Erken mi sizce tuvalet eğitimi için denesem mi 

8 Cevaplar

+1 oy
(1,965 puan) tarafından

ne kadar konuşuyor? kaçıncı ayda yürüdü? 

benimkiler kelime kelime konuşuyorlar ama çiş yapınca bezini tutum be be diyorlar ya da kaka yaparken poposuna vurup ehhh diyorlar. biri 19 biri 20 aylık yürüdüler. benim hedefim 25, 26 aylıkken başlamak.

herkes kendi başına merdiven çıkmasını ve sabah kuru uyanmasını bekle diyor aslında ama geç yürüyen çocuğun merdiven çıkmasını beklemek de çok zaman alacak ve gece de kuru uyanmaları bence 5 yaşı falan bulur. çünkü gece boyu su içiyorlar

(3,153 puan) tarafından

1 yaşında yürüdü canım 

Anne baba abla dede mama eeeee diyo pis diyo ama bende kararsız kaldım canım tek merdiven çıkıyor 

(1,965 puan) tarafından

ee senin bütün kriterler tutuyor bence. ben bile cesaret ediyorsam sen rahat rahat girişmelisin bence bu işe :)

(3,153 puan) tarafından

Bayramdan sonra deneyim bari canım 

(1,965 puan) tarafından

dene dene sonra ben buradan imdat postu açınca moral vermeye gelirsin belki :) ben de mayısta başlayacağım. bi çıt daha ısınsın hava da

(3,153 puan) tarafından

Hadi bakalım :) 

-Reklam-
0 oy
(7,026 puan) tarafından

Yazın dene cnm  benim kızım kakasını çişini yapınca gidip bezini getirir önüme atar yere uzanır altımı değiştir der bende yazın tuvalet eğitimi verecem bazen kakasını gelince tuvaletin önüne gider  bende yazı bekliyorum

(3,153 puan) tarafından

Mayısda deneyim o zaman canım 

(7,026 puan) tarafından

Aynen öyle cnm şimdi havalar tam isinamadi

0 oy
(437 puan) tarafından

19 aylık oğluma bugün başladım dünde paylaşım yapmıştım zaten. Tuvalet konusunu 14 15 aylıktan beri yavaş yavaş işledim ona. Herşeye hakimdi. 18. Aydan beri de neredeyse tüm çişini tuvalette yapıyordu. Tek endişem kakasiydi çok şükür onu da itiraz etmeden ilk defa dün yaptı. Bende bugün bezi çıkardım. Tek sıkıntı gece nasıl olacak onu arastiriyorum şimdi. Eğer o ışığı gördüyseniz başlayın ya da bir iki aya havalar daha iyi olduğunda da başlayabilirsiniz 

(827 puan) tarafından

Canım ben kızıma 22aylikken öğrettim, oğlum şuan 20 aylık kızım tuvalete gidince oda istiyo, çiş yaptığında büyük tuvaletini yaptığında bezini gösteriyo,bu aralar surekl li pantolonunu çıkartıyor ,bezi takana kadar ömrüm gidiyo takma diyo

(3,153 puan) tarafından

Gece bez takma canım uyumadan 1 saat önce sıvı alımını kesmesi lazım 

(437 puan) tarafından

Oğlumda büyük tuvaletini yaparken haber veriyordu. Kızınız hevesli belli ki istiyor deneyin sizde.

0 oy
(2,973 puan) tarafından

Ben 23 aylıkken verdim ve 5 günde halletmiştik

0 oy
tarafından

Sinyalleri vermiş zaten hiç bekleme bu yaz bende başlayacam 22 aylık şuan çişini söylemiyor henüz kalan yaptıgında rahatsız oluyor sadece

0 oy
(827 puan) tarafından

Ya bende burda beklim ,kızıma 22aylikken öğrettim,oğlum şuan 20 aylık olcak kızım tuvalete gidince oda istiyo ,gösteriyor çiş dedigimde ,bu aralar sürekli pantolonunu indiriyo konuşmayıda tam bilmiyor anlamadım napsam

0 oy
tarafından

10 aylıkken yürüdü oğlum sonra 13 aylikta tuvalet eğitimi başladım iyi gidiyordu hava soğuktu ama lazimlik yoktu. Onun için usutunce bende yarıda bıraktım sonra 22 aylıkken denedim olmadı 26 aylikta denedim yapıyor ama korkuyordu istemiyorum anne dedi bıraktım tamam oğlum hazır olunca sen söyle dedim inanmadım bu dediğime ama 😀  

1 ay oldu olmadı bi akşam otururken oğlum anne çiş dedi 😀😃 inanmadım ama aldım lazimliga oturttum bide yaptı gözlerime inanamadım. Çok şükür 29 . Ayına girdi hersey yolundayken ara ara uykuda kaçıyor okadar da olur elimden geldiğince mesaneyi boşaltıp öyle yatırıyorum.  Sonuç olarak biz nekadar cabalarsak cabalayalim cocuk hazır değilse o iş yaş. 

0 oy
(711 puan) tarafından

Bu senin bebeğine göre değişir, benim kızım 22 aylıktı denedim ama hiç olmadı, 24 aylıkken tekrar denedim bu sefer çok kolay oldu. Çocuk hazır olunca sorunsuz ve rahat geçiyor, hazır olmayınca da olmuyor çok yıpratıyor 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 116 göst.
0 oy
9 cevap 278 göst.
0 oy
1 cevap 155 göst.
0 oy
8 cevap 239 göst.
10 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde kubraugur (2,528 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,744 soru

24,115,357 cevap

333,205 kullanıcı

...