Renkleri ve modelleri nasıl sizce. Bej rengi her renk eşarp veya şal ile kombin olsun diye tercih ettim
Çok güzeller. Birinciyi daha çok beğendim.
İkisinide aldım renk de karar vermekte zorlanmıştım o yüzden sordum. Çok teşekkürler canım
Güle güle giy canım. Bence renklerinde çok iyi.
Bej olan daha ferah duruyor ☺️
İkisini de aldım da renk olarak nasıl onu merak ettim
Ben elbise de siyah çok sevmiyorum o yüzden siyah hakkında yorumsuzum 🙈 bejin rengi filan güzel ama siyahın üzerine beş şal filan güzel gider rengini biraz bastırmak için
Aslında ben de dışarıda siyah kullanıyorum siyah renk bende tercih etmiyorum normalde ama bunu sevdim duruşu vs
Kaoalı değilim ama çok beğendim çok tatlı
Teşekkür ederim canım benim
bilemedjm mervisim nabersin
Kararsız mı kaldın. En azından kötü demedin 😄😄 iyiyim çok şükür sen nasılsın sevda. 2 çocuklu hayat ve koşturmaca devam
Çok güzeller canım güle güle kullan 🌸
Teşekkürler canım benim
İkiside çok güzel üsttekinin bende laciverti var çok rahat bol olduğu için 😁
Kumaşı nasıl peki yakıyor mu
Kumaşları birebir aynı mı bilmiyorum ince bendeki yakmıyo öyle de koyu olduğu için güneşte falan yakıyor açık rengi daha iyidir
bende bu siteden aldım çok çabuk kargoya verildi bej rengi daha güzel
ama dışarda giymek için koyu renk olanı çok güzel vücut hatlarını da belli etmediği için tesettüre uygun geldi bana içerde giymek içinde bej rengi güzel beğendim 💞
Aslında ferace aldım geçenlerde ama stokta yokmuş iptal oldu ilk alışverişim bakalım. 1 model daha beğendim ama onu sonraya bıraktım inşallah tükenmez. Ben içeride giymek için aldım. Dışarıda zaten siyah ferace büyük siyah eşarp takıyorum
1,467,928 soru
24,050,988 cevap
329,669 kullanıcı