+3 oy
648 göst.
Diğer kategorisinde (1,070 puan) tarafından

Kızlar bu koltuk takımını beğendim siz olsanız alır mıydınız güzel mi sizce. Ben üsttekini beğendim. Üstteki 38 bin alttakini bilmiyorum 

image

image

15 Cevaplar

+2 oy
(1,965 puan) tarafından

Ben pek beğenemedim 

(1,965 puan) tarafından

Beni yanlış anlama lütfen gerçekten kötü niyetle söylemiyorum ama bunlara falan taksitle dahi olsa şimdilik düşünme . Eşin daha bebek için olan ihtiyaçları göz ardı ediyor buna vereceğin parayı bebeğin için biriktir en azından sen bir şeyler yaparsın 

(1,070 puan) tarafından

Haklısınız ama doğumdan önce birşeyler almak istiyorum evi biraz düzene koymak istiyorum. Doğru düzgün bı halı bı perde yok. Gelen giden olur kendimi kötü hissetmek İstemiyorum. 

Bebek listesi hakkında da konuştum bana fazla birşey varsa söyle dedim. Sustu tamam haklısın lazım bunlar dedi. Tek tek saydım hepsini gerekçelerini anlattım. Maaşını aldığın zaman bütün bebek ihtiyaçlarını alacam konuştuk bunu o da farkında alınması gerekiyor. Koltuk takımı da adam belki borca verir deyince onu da almak istedim çünkü bı daha asla almaz yada saçma sapan bı koltuk alır içimde bırakır. Her ay taksit olarak öderse toplu ödemezse gözüme gelmez

(1,070 puan) tarafından

Ona verilen parayı elime vermez ki. Yaptığım alışverişleri internet üzerinden onun kartıyla ödüyorum. Her ng alınıyorsa haberi olmuş oluyor bu yüzden. Şahsen bana aylık para verip bu senin bu aylık paran hani ihtiyaçları al demez. O yüzden listeyi ona attım. Çünkü sonradan alsaydım ihtiyaçları o an kursağımda bırakırdı gereksiz derdi. Bende önceden alınacakları bilsin istedim. 

(1,965 puan) tarafından

Senin ve bebeğin için sizin için olabilecek en güzel hayatı diliyorum Allah tan 🤲🏻🌺 

(1,070 puan) tarafından

Rabbim razı olsun inşAllah çok teşekür Ederim 

-Reklam-
+2 oy
(3,326 puan) tarafından

Kolları çok kaba duruyor 

(1,070 puan) tarafından

Yaa peki teşekür Ederim 

+2 oy
(276 puan) tarafından

Bence bu tarz şeylerin modası geçti gibi. Çünkü kaba bir görüntüsü var ve o düğmeli yerlerin temizliği zor gibi. Başka bir tarz bakma şansınız var mı? 

(1,070 puan) tarafından

Anladım teşekür ederim yarın bakacam inşAllah daha güzel modeller vardır yoksa bunu alacam mecbur

(276 puan) tarafından

İnşaAllah hakkınızda hayırlı ve kolay olan olsun Rabbimin izniyle

(1,070 puan) tarafından

Allah razı olsun inşAllah 

+1 oy
(346 puan) tarafından

Fiyati ne kadar cnm 

(1,070 puan) tarafından

Üstteki 38 bin alttakini bilmiyorum 

(1,070 puan) tarafından

Eşimin bı yakını var borca verirse almayı düşünüyoruz her ay taksitle ödeyecez. Yatak takımını da borca almıştık ödemesini bitirdik. Bı defa koltuk almak istiyoruz ama inşAllah adam borca verir

(346 puan) tarafından
+2

image

ben bu şekilde sevdigim için bu takımı sevemedim 
(1,070 puan) tarafından

Yaa peki teşekür Ederim 

(562 puan) tarafından

Bu güzelmişşşş 😍😍😍😍

(346 puan) tarafından

Masalı sütten kesmeyi planlıyorum tamamen yoksa bu koltukları da hiç edecek.s

+1 oy
(3,502 puan) tarafından

Rahat görünüyorlar canım ben alttakini daha çok beğendim 

(1,070 puan) tarafından
+1

Yaaa teşekür Ederim 

+1 oy
(23,629 puan) tarafından

Kesinlikle ikinci daha iyi renk olarak da model olarak da 

(1,070 puan) tarafından

Hadi ya bende üsttekini beğenmiştim yarın gidip canlı görecem inşAllah 

+1 oy
(490 puan) tarafından

Üstteki belki ama alltakini tercih etme kuytuklara toz birirkiyo haberin olsun canım. Sivri uçlu ayaklarda laminati çiziyor. Bohem tarzlar hoş simdi moda. Tabi zevk meselesi attgin koltuklarda sanriim mağazada kalmış ürünler gibi geldi bana çok tutulmuyor

(1,070 puan) tarafından

Evet büyük ihtimalle mağazada kalmış olabilir çünkü üsttekine 38 bin dediler. Bu fiyata en fazla mağazada kalmış mobilya olur 

+1 oy
(7,274 puan) tarafından

İkisinden biri olacak olsaydı kesinlikle birinci olurdu lattaki çok delikli temizlemesi çok zor olur birde zamanla atıyormuş düğmeleri 

(1,070 puan) tarafından

Yaa tamam teşekür Ederim yorumunuz için 

(7,274 puan) tarafından

Rica ederim canım simdiden hayırlı olsun güle güle kullan 

(1,070 puan) tarafından

Bugün gittim baktım dükkana. Başka model yoktu. Hep aynı şeyler. En iyileri bu 2 resimdeki koltuklardı. Büyük ihtimalle 1. Alacam. Çok içimde sinmedi moralim çok düştü ama taksitle verdiği için eşim alır. Başka dükkanlar taksitle vermez. O yüzden ya bunu alacam ya da eşim ikinci el bı tane bulur. İçime sinmedi ama yapacak birşey yok. Çok moralim bozuldu. 

Peki şimdi ben üstteki koltuğu alsam sizce sadecrenk bir beyaz ya da krem halı ile mi kombinlemeliyim yoksa koltuğun renginden beyaz gri karışık şekilde bi halı mı 

(7,274 puan) tarafından

Hayırlısı olsun canım bir sorsaydınız şuan çoğu dükkan taksit yapıyor

Bence aralarda ufak renk geçişi olursa iyi olur çokta gri olmasın evi boğar ben açık renk seviyorum yine de kendin bilirsin inşallah herşey gönlünce olur 

+1 oy
(6,996 puan) tarafından

Kız hepsi eskiye benziyor o fiyatla daha güzel kanepe alırsın 

(1,070 puan) tarafından

Mobilyacı eşimin tanıdığı olduğu için taksitle veriyor. Yoksa eşim bı parayı asla bı koltuğa vermezdi. O yüzden biraz mecburiyete girdi yani. Ya alacam ya da eşim gidip ikinci bı el bı tane bulacak. O yüzden mecburen Alıcam ama içime sinmedi :( 

+1 oy
(4,777 puan) tarafından

Ben 1. Resimdekini beğendim canım güzel dekor edersen harika sonuç alırsın hep tanışmış alacağın hiç düşünme al derim 

(1,070 puan) tarafından

Gerçekten mi çok teşekür Ederim hiç içime sinmedi bugünde gidip canlı gördüm. Fazla içime sinmedi ama biraz mecburiyetten alacam artık. Peki üsttekini alacam ben nasıl bir halı almalıyım 

(4,777 puan) tarafından

Krem bi halı gider 

(4,777 puan) tarafından

Beyaz perde, mavi fon ahsap masa

(1,070 puan) tarafından

Taa teşekür ederim ama mavi fon derken koltuğun renginden mi

0 oy
(2,921 puan) tarafından

Canim yanlis anlamq fiyatida baya var mis yani bence bu senenin modellerine baksan daha iyi belki bundan ucuz bile bulabilirsn bunlarin modasi gecti artik valla bu takimlar artik mide bulandiriyor cunku belediye dagitmis gibi herk3zin evinde var.bence arasan daha guzel yeni cikan modelleri bulabilirsn ve bundan daha uyguna.

(1,070 puan) tarafından

Mobilyacı eşimin tanıdığı olduğu için taksitle veriyor. Yoksa eşim bi koltuğa bu parayı vermez. O yüzden biraz mecburiyete girdi yani. Ya alacam ya da eşim ikinci el bı tane kendi kafasına göre bulup alır içime sinmedi ama yapacak birşey yok moralim aşırı bozulfu

(540 puan) tarafından

Eğer mecburiyettense üsttekini al o zaman alttaki chester  modeller çok zor benim mobilya öyle çok zor oluyor temizliği 

(2,921 puan) tarafından

Ozaman kesinlikle ustteki asko onu ol

(1,070 puan) tarafından

Üsttekini aldım:) yarın getirecekler inşAllah ♥️ 

(540 puan) tarafından

Hayırlı olsun inşallah güle güle kullan cnm :))

0 oy
(540 puan) tarafından

Canım açıkcası çok pahalı buldum fiyatı annemlerde aldı 2 berjer 2 büyük 13 bine hatta 15 bin satıcının ağzından bir kere 13 bin çıkınca mecbur o fiyata satmak zorunda kaldı satıcı berjerleri şık beyaz büyükler klasik çekyat gibi acı kahve ama yeni halı aldılar sade beyaz dekoratif objelerle odayı o kadar şık yaptılar ki 3 lü sehpada aldılar uyumlu 38 bin bile tutmadı bir odayı düzenlemek daha uygun fiyatlı güzel şeyler bulabilirsin bence 

(1,070 puan) tarafından

Mobilyacı eşimin tanıdığı olduğu için taksitle veriyor. Yoksa eşim bi koltuğa bu parayı vermez. O yüzden biraz mecburiyete girdi yani. Ya alacam ya da eşim ikinci el bı tane kendi kafasına göre bulup alır

0 oy
(164 puan) tarafından

Çok eski model. 

(1,070 puan) tarafından

Evet farkındayım ama mecburen almam lazım 

(164 puan) tarafından

Canım elden taksit yapan kefilsiz, kartsız yerler var. Bir oralara bak derim

0 oy
(496 puan) tarafından

Gri olan güzel benimkine benziyor modeli 

(1,070 puan) tarafından

Yaa onu alacam bende büyük ihtimalle. İnşAllah eve gelince güzel bı halı perde ile dekor edince gözüme güzel gelir. 

(496 puan) tarafından

Bende 3 ay önce aldım herkes eski model diyor modayı takıp edersek her ay farklı modeller çıkıyor herkesin bütçesi ve zevkine bağlı 

(1,070 puan) tarafından

Yaaa çok teşekür Ederim çok sevindim. Yarın getirecekler inşAllah 

(496 puan) tarafından

Hiç morelini bozma eski model dedikleri için güzelxe halı perde kombini yaparsın içine siner ben yılbaşından hemen önce peşin para ile 30 aldım seninki hem taksit hemde herşeye zamn geldiği için normal bence fiyatı 

(1,070 puan) tarafından

Ay çok teşekkürler 🥰çok mutlu oldum 

0 oy
(328 puan) tarafından

Ben güzelliğinden çok kullanışlı mi ona bakarım bu çok delik deşik temizliği kolay ve rahat olmaz¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯

(1,070 puan) tarafından

Üsttekini alacam büyük ihtimalle 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 369 göst.
+5 oy
49 cevap 1,627 göst.
5 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Hilalyyy (497 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,012 göst.
21 Haziran 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sevdaa 21 (1,065 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,034 göst.

Kategoriler

1,470,205 soru

24,083,137 cevap

331,309 kullanıcı

...