+1 oy
429 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından

Arkadaşlar kardeşim yeni evli ve korkudan kimseye danışmadan 1 hafta içinde iki kere kullanmış hamile kalır mı kalmazsada regli ne zaman gelir 

9 Cevaplar

+1 oy
(11,596 puan) tarafından

Geçmiş olsun bütün vucut hormonlarını alt üst etti

-Reklam-
0 oy
(2,677 puan) tarafından

Hamile kalmaz o kesin ama o hormonlardan ötürü umarım kötü bir yan etki yaşamaz. Bence en kısa zamanda bir doktora gitsin. 

(2 puan) tarafından

Umarım inşallah yaşamaz

(7,798 puan) tarafından

aynen. vocuk istemiyorsa normal dogum

kontrol hapi kullansin eger prezervatif kullanmiyorsa . ertesi gun hapi sık sık icilecek bisey degim dogum kntrl hapini hergun icer duzenli.

0 oy
(2,171 puan) tarafından

İlk ertesi gün hapını kaç saat sonra içtiği önemli de yani dikkat etsin korunsun o hapı sık sık içmek hormonları bozar ama koruma ihtimali yüksek bende geçen ay 9 saat sonra içtim korudu çok şükür 

(2 puan) tarafından

Sıkıntı şu ilk hap içtiğinde malum olay olmamış ilk hapı öylesine içmiş kuruntu yapmış 7 gün sonra malum olay oluyo o olay olduktan 20 dk sonra ertesi gün hapı içiyo

(2,171 puan) tarafından

İlk içtiğini hata yapıp içmiş keşke içmeseydi bence bir doktora gitsin detaylı bilgi alsın derim 

(2 puan) tarafından

Evet ilkini boş yere içmiş oldu ama ikinci etki eder dimi 20 dk sonra içmiş sonuçta hormon dengesini mahvetti işte

(2,171 puan) tarafından

Eder ya erken içmiş umarım eder :)

0 oy
(1,810 puan) tarafından

3 yıllık evliyim. Bu ay şüpheye düştüm bir tane yuttum o haptan 3 gündür regl sancısı çekiyorum kan gelmiyor. Adetimi geciktirdi. Hormonları maffediyor maalesef ki o hap.

0 oy
(4,807 puan) tarafından

Korunmuyor mu? Korunmak daha kolay bu stresi yaşamaktan. 

(2 puan) tarafından

Geri çekilme ile korunuyorlarmış oda bi yöntem değil işte ama

(4,807 puan) tarafından

Maalesef 😔

0 oy
(21,795 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Benim anlamadığım ilişki olmadan ertesi gün hapını neden içmiş. Korunmayı bilmiyor ama ertesi gün hapı alıyor çok ilginç. Düzenli ilişkisi olacaksa doğru düzgün bir korunma yöntemi kullansın vücudunu mahvedip üzerine bir de bu korkuyu yaşamaya gerek var mı ?

(2 puan) tarafından

Evet arkadaşına soruyo oda bilmiyor ki böyle bir tavsiye veriyo  o korkuyla içmiş 

(21,795 puan) tarafından

Evli ise hamile kalmaktan neden korkuyor ki üstelik ilişkiye girmeden ? 

0 oy
(2,943 puan) tarafından

Gecenlerde ictim ve ilk defa ictim ilk ictigmde bisi olmadi ama regl olurken agzi burnumdan geldi yasadigim agrinin belki 10kati yasadm gece uyuyamadm agridan 3gun yerimde duramadm agir bi ilac keske okadr pes pese lullanmasaymjs bence bi doktra gorunsn derim.koruma korur ama kendisine yazik farkli belirtiler gosterebilir.

0 oy
(14,144 puan) tarafından

Hamile kalmaz da hormonlarının içine etmiş yılda 2 kullanım bile sıkıntı. Korunma yöntemi değil  ertesi gün hapı 

(2,575 puan) tarafından

Korunma yöntemi olarak spiral dışında  siz ne önerirsiniz ben ertesi hapindan çok yilmis biri olarak soruyorum 

(2 puan) tarafından

Doğum kontrol hapları var yada iğneler bi araştır istersen

(14,144 puan) tarafından

Yazz kullanabilirsin canım doğum kontrol hapı daha az zararlı. Yalnız tüm doğum kontrol yöntemleri kadın kullanıcıda hormonlar ile oynar. Daha makul olan beylerin korunması. Kastettiğim tabi ki prezervatif ile korunma. Deri altı implant önerdi Dr um ama ben ikinci evladımı kucağıma aldım tekrar çocuk düşünmüyorum bu yöntemde hormonlar ile oynuyor yine 

0 oy
(80 puan) tarafından

Bende ilk zamanlar bilmeyerek iki gün arka arkaya kullandım bi sorun yaşamadım

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 641 göst.
0 oy
3 cevap 176 göst.
9 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Heliin6561 (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 481 göst.
15 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Canan34 (11 puan) tarafından soruldu