6 aylık bebem üç gündür cehennem etti bana uyuma durma susma yok dışı baya şişmiş artık ayakta duracak gücüm kalmadı ne yapayım bu bebeğime ben ya.saatlerce salladım ama uyumak yok tetagil sordum çok pahalı asla alamam su durumda ne yapabilirim 😔
Calpol verebilirsiniz yada zeytinyağında karanfili biraz bekletip şişen yerlere sürün
Dün gece verdim bide saat 5gibi verdim ama banamisin demiyo
4 yada 6 saatte Bir verebilirsiniz durmuyorsa
Biraz uyusa kendine gelecek ama yok rabbim yardımcımiz olsun oturup onunla aglayasim var artık .4cocuk şuan hasta bir eş çok doldum galiba
Allah yardımcın olsun canım benimde 20 aylık ve 4 aylık oğullarım var biri hasta oldu mu digeride hasta oluyor hemen zor oluyor bu sefer
Benim ilk iki oğlum pespeseydi evet zor oluyor ama daha iyi bu 11yildan sonra oldu sanki herşey silbastan oluyo
Elinizle ya da bir diş kaşıyıcı ile dişlerini kaşıyın. Dişin patlamasına yardım eder. Soğuk kompres de yapabilirsiniz, rahatlatır. Son çare ağrı kesici verim, çok canı yanıyor demek ki.
Evet elimi verince sanki uçları patlamış gibi ondan demek ki aşırı bı ağrı veriyo durduramıyorm anlamadım
1,469,515 soru
24,073,295 cevap
330,797 kullanıcı