+3 oy
496 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (52 puan) tarafından

Kızlar eşimin ailesi torunlarına çok haksızlık yaptı ve eşim ailesiyle limoni yanlış anlamayın maddi şekilde asla beklentimiz isteğimiz olmadı konu manevi bişeydi sevgi göstermediler hiç çocuklarıma başını okşamadılar hiç alıp kucaklamadılar neyse ben zor dönemden geçtim çocuklara bakamadım bu zamanda bile yanımızda olmadılar.Bayramda eşim ailesine gitmicek bana da sen bilirsin ister git ister gitme bişey diyemem dedi gitmek istemiyorum şimdi sorum şu  ;

Az önce başka postta denk geldim kocası kızın ailesiyle görüşmüyomuş yorumlarda barışın dünya hâli vs yazıyor. Çocuğunuza haksızlık yapılsa dahi aman görüşelim der miydiniz yoksa mesafe her zaman iyi midir 

20 Cevaplar

+3 oy
tarafından

Bana ölüm varsa onlara da var , yapmasalardi.  Kimse polyanacilik oynmasin

(52 puan) tarafından

Ay helal beklediğim yorum vicdan azabı çeker miyim diye düşünüp duruyorum bende

tarafından

Ben çekmem yapılanları asla unutmam sende unutma.

(2,731 puan) tarafından

++++++++++ yorum yapmama gerek yok en doğrusu yapılmış 👏🏻🤸🏻‍♀️🙃🥰

-Reklam-
+1 oy
(1,533 puan) tarafından

Dünya fani ben olsam kim kimi sevmiş kim kime ne yapmış takmam düşünmem zaten yapım o mesafeli şekilde evlat olarak üzerime dusuneni yapar ellerini öper hal hatır sorar birşey yiyip içmeden yavaşça kalkar gelirdim . Ayda bir arayıp hayırlı günler nasılsınız hal hatır bayramda seyranda bı saat otur gel mantıklı olan bu etliye sütlüye dahil olmam en güzeli ne şiş yansın ne kebap derler ya 

(52 puan) tarafından

Bana neler neler söylendi hep sustum kocamın ailesidir dedim ama çocuklar söz konusu olunca dayanamıyorum sözde severler ama aramasam aramazlar merak etmezler bir ay yattım ben çocukları görmek için bile kapımı çalmadılar

(1,533 puan) tarafından

Boşver gerekte yok sen mesafeli bir insan ol gösterme binde bir görsünler o zaman kıymetli olur .

+1 oy
(11,143 puan) tarafından

Benimkiler benden nefret ediyor ama çocuklarımi seviyorlar en azından görünce sarılıp öpüyorlar ellerine abur cubur veriyorla başkada torunları yok 2 çocuğumdan başka.. ztn kapı komşumuyuz çocuklarım hergun gider onlara ama ben 6 aydır gitmedim.

(11,143 puan) tarafından

Diyorum ya 6 aydır uzak duruyorum 

(3,101 puan) tarafından

Sen bir oturuyordun yanlış mı hatırlıyorum? Kötü ayrıldınız demek herkes gibi

(11,143 puan) tarafından

Hayır kötü şekilde ayrılmadik yani kavga ederek ayrılmadık ayrilacaz diyirduk izin vermiyordu peder en son bıktı gitmek istememizden tamam dedi

(3,101 puan) tarafından

Hakkında afiyetlisi olsun inşAllah, zaten yakın daha n isteyecekler

(11,143 puan) tarafından

Amin canım teşekkürler ♥️ 

+1 oy
(1,370 puan) tarafından

Annesiyle değil de babasıyla 1 senedir görüşmüyorduk ama bu bayram gider miyim gitmez miyim kararsızım geçen hastaydım hastaneye götürdü borular dondu onu açtı filan bunları yapınca gitmemek de olmaz diye düşünüyorum ama yapılanları da unutmak zor geliyor 

(52 puan) tarafından

Hakkı kalmasın git bence

+1 oy
(1,167 puan) tarafından

Çocukları seviyor olsalardı bizim sorunumuz çocuklarımin dedesi babannesi derdik yine de . Mesela ben gorumcemle konusmuyordum kızımı çok severdi aralarına girmedim karismadim benim sorunum çocuğumu ilgilendirmez. Ama sevmiyor olsaydı kurban ederdim 

(52 puan) tarafından

Yani bence de böyle olmalı ben el kızıyım sevme ama kendi torununu sevmiyosan sonuçlara katlan 

(1,167 puan) tarafından

Tabiiki öyle 

+1 oy
(130 puan) tarafından

Ben görüşmüyorum canım sadece annesi ile görüşmüyorum.

+1 oy
(3,796 puan) tarafından

Biraz da büyükler düşünmeli kendi oğulları istemiyorsa sen bişey yapamazsın canım en iyisi uzak dur derim sonra kabak sana patlar

(52 puan) tarafından

En iyisi bence de

+1 oy
(3,110 puan) tarafından

Eşimin gitmediği yere ben gitmem

(52 puan) tarafından

💯💯💯

0 oy
(3,795 puan) tarafından

Bayramda seyrands kusluk dogru bisey degil hatta kusluk hic sogru bisey degil biz sinirlarimizi korumayi bilmedigimiz icin boyle seyler yasiyoruz bende esimin ailesiyle sitintilar yasadim bosacsktjm koymustum artik kafaya esime bana ev tut kira mi odeyeceksin falan demistim neler yasadigimj dusun suan hersey çözüldü esim de mesafesini koydu eskusi gibi degilir onceden hemen hergun giderdim simdi 10 gunu buluyo 3 4 saat oturup geliyorum 

0 oy
(3,798 puan) tarafından

Aramızda hiçbir problem yok ama esimin gönlü olsun diye görüşüyorum esim görüşmese ben selam dahi vermem sanırım 

0 oy
(1,035 puan) tarafından

Mesafeli bı şekilde goruamekte  yanayım anne baba hakkı odenmez çocuklarınizdan çıkar Allah korusun.bazi seyelri görmezden gelmek olgunluktur cocuklari Allah sevsin anne babaya gitmemezlik yapanin işi rast gitmez

(52 puan) tarafından

Benim üzerimde hiç bir hakları yok eşim zaten 4-5 yıldır gitmiyodu ben gidiyordum ama son olaydan sonra benim de kalbim soğudu onlara karşı eşim istediği zaman yine gitsin gelsin karışmam

0 oy
(6,724 puan) tarafından

Ben görüşmem yaa beni huzursuz eden insanlarla muhatap olmamayı seçiyorum 

(2,750 puan) tarafından

Nickiniz vê fotonuz ne kadar güzel, çok seviyorum bu diziyi 😅

(6,724 puan) tarafından

😂evet bende seviyorum repliklerini 

0 oy
(361 puan) tarafından

Eşin görüşmüyorsa sen de görüşme sonra kabak sana patlar el kiziyiz sonucta

0 oy
(22,145 puan) tarafından

Somut kötülük görmediysem görüşürüm birbirimizi sevmek zorunda değiliz bence ama karşı tarafında benle görüşmeye istekli olması lazım evlerine gittiğimde kendimi orda dışlanmış fazlalık hissedeceksem gitmem tabiki 

0 oy
(1,814 puan) tarafından

Bana çok büyük haksızlık yaptı kayınbaba. İki tane torun var yüz yüze gelince seviyorlar güya ama onun dışında bu çocuğun bir ihtiyacı var mı? sormazlar etmezler.  ( Eşim şehir dışında çocuğumu tek başıma büyütüyorum) hiç bir şekilde ilgilenmezler. Diğer torunu hasta olsa işi gücü bırakıp giderler. Ben artık konuşmuyorum görüşmüyorum. Üzerime aşırı geldiler beni ezmeye çalıştılar. Eşime de söyledim ben artık görüşmek istemiyorum. 

0 oy
(5,410 puan) tarafından

Kusluklerinde isin ucu bana dokunuyo mu ona bakarim ama kendi aralarinda ve bana veya cocuklarima dokunan bi durum yoksa bi ugrar cikarim.

0 oy
(1,719 puan) tarafından

Ben bu konularda eşime tabiyim. Gidelim derse giderim gitmeyelim derse gitmem sonucta onun ailesi 

0 oy
(22,319 puan) tarafından

Ben komple sildim attım sadece kocamla görüşüyorum büyük yanlış yaptılar bana bırak bayramı Allahın selamı yok onlara çocuklarımın adını bile anamazlar

0 oy
(1,230 puan) tarafından

Çocuklar için katlanırdım ayda yılda bir arardım ama onlara da faydası yoksa ne gideceksin boş ver gitme ben olsam gitmezdim senin durumunda olsam

0 oy
(14,275 puan) tarafından

Ben Allah a havale ettiğim hiçbir işin peşini aramadım. Kuluna yapılanı Allah da gördü terazisi haktan yanadır canı yananı bilir diyorum hep ve eşimle ortak karar dahilinde görüşmüyoruz. Ölüm bir bana yok sonuçta 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 300 göst.
10 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde 12345678910 (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 186 göst.
31 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde 12345678910 (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 599 göst.
1 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,457,319 soru

23,907,547 cevap

322,806 kullanıcı

...