Kızlar eşinizin işini siz yapacak olsanız mesleğiniz ne olurdu ben " Tesisatçı " olurdum asla benlik işler değil 😁😁😂
Özel tim)))))gerek yok ben cild bakim uzmanıyım mutluyum
O işi yapmayı bende isterdim yaa ama gel gör ki kendime zar zor yapıyorum 😁
Keşke kendi mesleğini icra etseydi avukat olurdum 😒 ben onun işinin başına geçseydim kesin devlet işlerini birbirine katar ülkeden aforoz edilirdim 🤣
Hahaksjaj kız sakin ol katma birbirine işleri 😂😂 kendi mesleğini neden yapmadı yaa avukatlık iyi olurmuş aslında
Çünkü beyimize iç işlerinin forsu daha cazip gelmiş. Adamdaki çene ve zeka ile ipten adam alırmış. Tabii devlet baba da adamdaki bu vasıflardan yararlanmak için adamın aklını çelmişler. Sonuç boşta kalan bir diploma 😌
Nasip ya demekki nasibi oradaydı
Esanaf olurdum ki zaten bnm isimde o ;)
Mağazamız var kendi işletiyor bnde o işten gelmeyim
Hayırlı işleriniz olsun inşallah 🌸
Ay amin amin inşaallah hepimizin inşallah
Astsubay olurdum 😂😂😂
Vayy çok iyi yapabilir miydin sence o mesleği 😁😁
Üstesinden gelirdim herhalde canım ama çok zor bir meslek be 😁
Evet zordur bayağı
Ben galerici olurdum
Gayette güzel yapardim diye düşünüyorum
Güzel iş olurdu
Üniversite bitiripde araba tamircisi gördünmü hiç:)ha işte bende serviste calışırdım:)
Yaa bu kötü olmuş
Jandarma.......
Yapabilir miydin kız o işi 😁
Yapardım. Karakterim yatkın
Siber suclarla mücadelede calısırdım anam git istemezdim insanın piskolijisi alt üst oluyor
Doğru söylüyorsun zor iş
Apartman görevlisi 🤗 arada çöpleri toplamaya ve mıntıka temizliğine çıkıyorum yarı yapıyor sarılıyorum eşimin işini 😂
Bizimki zordu yaa hep iş yeri olan bir binadaydık babam çok sıkıntılar çekmişti kaldığımız yer daire olarak bile gözükmüyordu depo olarak görünüyordu 🥲
Sizin daha zormuş ya
Bizim de kazan dairesini 1+1 eve dönüştürmüşler bağımsız gözüküyor
Camları falan nasıl bizimkinden ışık bile zor geliyordu geceymiş gibi oluyordu gündüz bile
Normal ev gibi canım camları güzel bahçeye bakıyor
İyi bari orası güzeldir o zaman
Astsubay
Yapabilirdim erkeklerde daha zor göreve yolluyorlar kadınlar birkaç tık daha rahat 🤭
Kadınlar için nasıl rahat oluyo daha hafif işler mi yapıyorlar 😁
Erkekler kadar zor olmuyor demek daha dohru
Erkek kuaförü olurdum ayyy hiçte sevmem kuaförlük kesin hemen pes ederdim 🤣
Şimdilik garsonluk yapıyor ben onu da yapamazdim çok sabır gerektiriyor ikisi de zor ya
Kuaför cidden sabır gerektiren birşey yaa bi saç kesilirken kaç saat bekliyoz kesen kişi ne yapsın peki😁😁
Öyle valla
Eşimin mesleğinden pek hoşlanmam. Avukat kendisi, sıkıntılı ve egolu bi meslek. Tmm zekiler ama karşısındaki kişileri de bazen hafife alıyorlar. Öğretmenlere çok saygım var, sayfada ben öğretmenim yazısını görünce bi tebessüm etmiyor değilim hani 🙂
Mobilyacı olurdum :D yapabilirim ya benlik sıkıntı yok baba mesleği de mobilya alışkınım
1,455,787 soru
23,888,894 cevap
321,695 kullanıcı