+4 oy
233 göst.
Diğer kategorisinde (18,444 puan) tarafından

Millet pazar gününü uyuyarak geçiriyor ben ise gözümü halı yıkamakla açtım. Dün yatak odasında akrep gördüm. Yatak odasını ramazandan sonra temizlemeyi düşünüyordum ama akrepi görünce temizlemeye karar verdim belki başka akrep vardır diye. Eşim geldi nöbetten akşama iftara dayım gildeyiz dedi iyi bari yemek derdim yok bugün dedim ki meğer dün Adana'dan eşimin amcasının oğulları geldi evlerini tadilat yapmak için. Ayıp olur onları yemeksiz bırakmak dedim onlar için yemek yapıp öyle gidecem iftara. Şimdi oğlanı. 

5 Cevaplar

+1 oy
(7,047 puan) tarafından

Günaydın cnm benimde bebeler hasta kahvaltı verdim bir çay içtim malum🥴.bende temizlik yapacam bugün mü yarın mi başlamak arasında kararsizim

(18,444 puan) tarafından

Bugünden basla yavaş yavaş yaparsın her gün. Ben koltuk odasını ramazanın ilk günü yapmıştım.. oturma odasını 2 gün önce yaptım. Dün holun halısını yıkadım. Bugün de yatak odasını yaptım bitirdim. Geriye mutfak kalıyor. Onu da bayrama kadar yavaş yavaş yaparım.

(7,047 puan) tarafından

Şimdi yatak odama girecem mutfak ve oturma odanin halini yıkarım akşam onları gondermiyecemn yikamaya Allah yardımcımız olsun🤣🤣

-Reklam-
+1 oy
(570 puan) tarafından

Ayy nerede yaşıyorsunuz o hayvandan bizim de wc de çıkıyor siyah yavru kocaelide yaşıyorum iki kere gördüm evlerden ırak zaten  burada evlerde o hayvanda kertenkele böcek ve olamazsa olmaz karınca hep çıkıyordu akrep bu sene gördüm bende bu yavru annesi de vardır diye şüpheleniyorum ama lavabo olduğu için nereden bulacaksın

(18,444 puan) tarafından

Benim de gördüğüm küçüktü. Mardin'de yaşıyorum köydeyim. İlk defa girdiğini gördüm bizim eve..bende şüphelendim acaba başka var mıdır diye. Eşim sabah işten geldiğinde bütün eve göz attı. Bende yatak odasını temizledim baktım köşe bucaklara bişey yoktu.. umarım da yoktur 

+1 oy
tarafından

Birsuru isim var ben plaj elbisemi giydim çocukları anneme bırakıp denize gidicem kocamı bekliyorum:D 

0 oy
(1,246 puan) tarafından

Tünaydın canım. Sabahtan uyandım. Eşimi işe yolladım, kızımı kahvaltı ettirdim, evimi temizledim. Şimdi hazırlandık eşimi bekliyorum kayınvalidemgile geçeceğiz. Gece sahura 20 dk kala uyandım o aceleyle birşeyler atışırdık az da su içtim zorlamaz inşallah Adana bi kaç gündür yakıcı derece de sıcak akşamı zor ediyoruz 

0 oy
(4,770 puan) tarafından

Ayyy akrep mi gexen gun bsnyoda ucan bi bocek gordum zor artim kendimi disari aman dikkat et coluk cocuga 

Valla bende hafta ici hafta sonu yok esim isten geldi yatti kardesim bizde kalmisti annemle pazara gitceklermis eve gitti yarin annemler kaynanamlar hepbirlikte iftar yapcaz bende temizlik yapiyorun dun sabahtan balkonu yikadim camasirlari hallettim iftrafdan once mescid odami temizledim iftardan sonra salonumu bitirdim 

Aksam bulasik makinam bozuldu hata verdi kardesim yapti ama bos calistirmak gerekti 3 saatten assgi yikamiyo bulasiklari toplamistim oylecek kalmisti sabah kaldinca onlari yerlestirip calistirdim yemek yaptim cocugu biraz balkonda oturttum falan bu saat oldu esim uyaninca cocugun yazliklarini kontrol etcem tekrar bastan evi bi silip supurcem banyo wc yikicam vakit kalirsa bizim yazliklari da halledebilirim bakalim suan namaza kalkiyorum oglen uykusuna yatcaz 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 371 göst.
0 oy
12 cevap 709 göst.
24 Aralık 2023 Diğer kategorisinde KAHVESEVERANNNEE (3,002 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,069 göst.
10 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 565 göst.
8 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,966 soru

24,037,599 cevap

329,010 kullanıcı

...