+2 oy
151 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (87 puan) tarafından

6 6 7 senedir evliyim İlk başlarda çok güzeldi çok güzel zamanım geçiyordu çok mutluydum ondan sonra eşimle ailesiyle sorunlar yaşadığı boşanma derecesine falan geldim aileler araya girdi ailemle eşim birbirlerine girdiler araya soktuk girdi şimdi baya üstünden zaman geçti ama hala ailem ve eşim bir velileriyle konuşmuyor her ramazan ayı Bayram zamanı geldiği zaman içimde bir kırgınlık oluyor ayrı eve çıkıyoruz ev sahibi eşya alıyoruz ama ailem gelmeyecek sevdiğim insanlar gelmeyecek bu durum beni çok üzüyor ister istemezse eşimle arama soğukluk da geliyor çünkü mutlu olamıyorum bir oğlum var kocam hep benim deidigm olcak  ben ne desem benim dediğim olcak benle küsüyor konuyor   kendimi çok değersiz hissediyorum . Her ufak bı sorunu çok büyütüyor sorunlar çıkartıyor . Bende artık dayanmiyorum   arkadaşom olsun yengem olsun o sorunu anlatıyorum onlara sonra pişman oluyorum ama elimde değil beni delirttiyor adam 

1 cevap

+2 oy
(561 puan) tarafından

Tamam insanlar birbirleriyle görüşmeyebilir ama eşini senin kısıtlamaya hakkı yok Sonuçta Annen baban yani Ayrıca o zamanki durumlar Neyse artık o duruma gelmişsiniz aileniz sahip çıkıp Çok iyi etmiş her zaman arkanızda durduğunu göstermiş kendi kaynananızla ya da kayın babanızda konuşup eşinizle konuşmasını söyleyin yani zaman geçti artık hem bayramda küsler barışır mecbur görüşme konuşma sağlanmak zorunda Çünkü dünyanın bin bir türlü hali var

(87 puan) tarafından

Babamla konuşuyor babam gelip gidiyor bazen bize ama yani ben babama yine yani nasıl diyeyim hani abilerime gelmiyor babam memlekette gelirse yani beraber gidip babamı görmüyoruz bu durum beni çok üzdü zaten annem yok 6-7 sene oldu annemi kaybedeli o yüzden bu durumlar insan büyütüyor aynen dediğin gibi görüşmek zorunda değiller ama sonuçta arada ben varım benim için ailem kaç defa da bayrama geldi abilerim geldi benim için ama benimkisi adim atmiyo

(561 puan) tarafından

Inadını kırmak zorunda Senden ötürü konuşmak zorundalar her iki tarafta birbiriyle

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 628 göst.
31 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 558 göst.
6 Ağustos 2018 Aile & Aşk kategorisinde Deniz19 (96 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 304 göst.
19 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy