Canım benim ıkinçi oğlumda aynı şey oldu kuruma çizgisi falan dedim bir hafta geçmişti adetimden sonra kan verdim pozitif çıktı en iyisi kan ver
Pazar günü ya acil bakar mı
Bizim burda bakıyolar ama orasını bilemem
Bende Cuma günü erken gebelik testi yaptım sabah yoktu akşam üzeri baktığımda aynı sizinkinden daha belirgin oldu bende merak içindeyim yarın da adet günüm bekliyorum bakalım
Benim adetim birgün geçti ama hep gecikmeli oluyor düzensizlik var yani bende
Bende aynıyım her ay gecikirdi ya 10 gün ya 13 gün bu ayda klmonen ve folik asit kullandığımdan daha da merak içindeyim
Rabbim isteyene nasip etsin canım benim iki ufaklık var inşallah yoktur böyle bi durum
Amin testi tekrarlayın belki yoktur
Kardeşime test alırdırıyorum şimdi 3.4 tane al dedim ay yapacağım lütfen dua edin olmasın
Hamilesin hayırlı olsun cnm
Testi akşam yaptım ama bişey yoktu bir saat donrs baktım yine yoktu sabah kalktım baktım böyle olmuştu
Kuruma çizgisidir bence o anda çıkmadıysa sanmıyorum olduğunu
Kuruma çizgisine de benzemiyor ki basbaya 2. Çizgi olmuş. Yokmu başka testin
Kardeşime aldırdım gelmesini bekliyordum canım hemen yapacağım gelince birazdan gelir bir de ilk 5 dk içinde çıkan sonuç doğru değil mi ya
Tabi öyle ama bazısında geç döllenme olduğu için böyle sonradan da belirginleşebiliyormuş. İnşallah vardır haberdar et bizi de
İstemiyorum canııım inşallaj yoktur iki bebem var :(Allahım isteyene versin
Yaaaa anladım canım hayırlısı olsun
Attım canım son postuma bakar mısın testlerden çift çizgi görünen akşam ki yaptığım diğer ikisini yeni yaptım
1,465,541 soru
24,017,994 cevap
328,093 kullanıcı