+2 oy
89 göst.
Diğer kategorisinde (32 puan) tarafından

Süpürgem bozuldu başka almak istiyorum kablosuz düşünüyorum tecrubeleriniz varmı 

4 Cevaplar

+2 oy
(3,101 puan) tarafından

Daysonw15 var bende yere dökülen veya olan  kıl toz ufak şeyler ne varsa çekiyor.. bardak kırıldı cam toplucaksin yandın pirinç döküldü toplama yapacaksın yok 😀 en iyisi eskilerde var

(4,208 puan) tarafından

Ben onları da supuruyorum 2 senedir sorun yaşamadım 

(3,101 puan) tarafından

Valla almiyor bana hiç deme supuruyorum diye çevremdekilerede soruyorum supurmuyor diyorlar.. motoruna girince zaten bozarsa ki tozlar giriyor sen alıyorsanız bravo dikkat et  elinde kalmasın bu arada w 15 mi sizin başka modelimi

(4,208 puan) tarafından

V15 evet 2 yıldır kullandığım tek süpürge. Camları o almasa başka neyle supurecegim 😅 gayet supuruyor evet belki motoruna zarar verebilir ama şimdiye kadar da vermedi cam toz kedi tüyü sac her şeyi supuruyor tertemiz yapıyor supurmese ışığından gorunur zaten 

-Reklam-
0 oy
(570 puan) tarafından

Bu zamanda süpürgelerin hepsi çok dandik alıyorsun daha bir ay olmadan kullanmaya başlayalı bir yerinden bir arıza veriyor bir seneyi tamamlamıyor süpürgeler kablosuz olsun kablolu olsun Su filtresiz su filtreli toz filtreli hepsi hikaye bunların eski model süpürgeler çok sağlam ve kullanışlı oluyor

0 oy
(2,496 puan) tarafından

Çok arastrdım benımde süpürgem yandı dik kablosuz olanların wattı çok düşük kalıyor çekim gücü de aynı şekılde bu yüzden elektrolux tercıh ettim daha gelmedi

0 oy
(4,208 puan) tarafından

Dysonv15 kullanıyorum 2 yıldır falan belki daha fazla her şeyinden çok memnunum büyük temizligimi de onunla yapıyorum başka bir de robot süpürgem var sadece tek sorun biraz ağır olması. Kaldırması falan biraz zor. Arkadaşımda v12 var ablamda v10 var onlar hem daha hafif hem de çok güzeller onları da tavsiye ederim. Bence daha uygun muadil bilmem ne diyip dysondan şaşmayın garantisi çok ilgili. Annem elinden düşürüp kırdı eve gelip aldılar tamir edip getirdiler. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 85 göst.
0 oy
0 cevap 37 göst.
+1 oy
3 cevap 154 göst.
19 Eylül 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde B. Sema (683 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 134 göst.
20 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde pembesever (252 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,944 soru

24,065,898 cevap

330,368 kullanıcı

...