+3 oy
1,428 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (140 puan) tarafından

Bir arkadaşımız bugün bize iftara davetliydi oğlum şu an 40 günlük görünce ay bunun kafası ne kadar büyük bence bir hastaneye götürün baktırın dedi yani insanları genelde umursamıyorum dediklerini önemsemiyorum ama çocuklarım hassas noktam ve canımı sıktı acaba mı dedim durup durup çocuğun kafasına bakıyorum resmen öyle bir sinirlerimi bozdu ki bu konudan sonra mesafemi bile koymaıyı düşünüyorum 

image

50 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Gözlük var mı evde acaba  ama şöyle 12 numara felan olsun hipermwtropi olsun yok o da yetmez büyüteç de koyun anca görür gözleri kör âmââ . 

Bikere yenidogan tüm bebeklerin kafası 3 yaşına kadar vücudundan oranla daha büyük durur. Az açsın da okusun azcık okusun cahilllll kara cahil. Çekemez pislik. Bide psikoloğa gitsin ne empati var ne insanlık. 

Yeni doğan annesine böyle mi denir öküz. 

Çok yönlü bi mal ki saydira saydira bitiremedim hünerlerini hanımefendinin. Asalak seni. 

Kusura bakma zaten kocaya sinirlendim gece gece bide bunu görünce iyice ağzımı surda bosaltayim bari millet iyice neye takacagini şaşırdı valla 

(140 puan) tarafından

Vallaaa benim içimin yağları eridi sağol canım hepsi onu bulsun 😂

tarafından

Daha varda hanımefendi kimliğimi bozmayacam  🤔🤔 😀😃

(140 puan) tarafından

😂😂😂gerçekten serbest müsaade ediyorum shshshajna

tarafından

😀😃🙂 arkadan dayamayi sevmiyorum bacim yüzüne yüzüne desem  😀😃

-Reklam-
+1 oy
(5,199 puan) tarafından

Sen benim oglumun kafasini gorseydin o arkadaki uzunluk varya benim oglanda 2 katiydi 2 kafa kadardi nerdeyse ama yapisalmis babasinin dedesinin esimin amcalarinin hepsinin kafasi buyuk benim ailede de var buyuk kafa ama oglumun ki cok uzundu uyku miyoklonisi oldugu icin noroloja gitmistik orda da kafasi buyuk ama genetik denildi ben surekli dik yatirdi suan yusyuvarlak oglumun kafasi buyuk mu buyuk ama genetik doktoru bisey demiyosa bosver 

(140 puan) tarafından

Nörologa 6. Ayda gidiliyor sanırım doğru mu yoksa daha erken mi 

(5,199 puan) tarafından

Onu bilmiyorum benim oglum emerek uykuya dalinca titriyodu nobet gibi onun icin erken guttik biz 

+1 oy
(1,876 puan) tarafından

Ay yok canim yaaa. Kimseyi dinleme. Valla cok guzel kafasi var. Sekli falan masallah cok guzel. Kimseyi dinleme. Millet hep konusur zaten. Burdan öpesim geldi

+1 oy
(1,974 puan) tarafından

Evet kafada problem var !! 

Ama senin oğlanda değil söylen arkadaşında 😒

+1 oy
(827 puan) tarafından

Hiç takma canım ,kafasını hareket ettirmeye başlayınca kendiliğinden düzene giriyor.kaynanam benim çocuğuma kavun kafa derdi bilmem ne kafası derdi çocuğu şöyle yatır böyle yatır derdi.hic dinlemedim ,oglum 1bucuk yasinda çokta güzel kafası var maşallah ,hiç itibar etme canım millete

+1 oy
(1,618 puan) tarafından

Senin gördüğünü doktor bile göremedi sen buralarda harcanıyorsun canım tıp okumadan doktor olsana diye dalga geçerdim arkadaşımla herhalde bu çocuklar her ay doktor kontrollerinden geçiyor sonuçta kafa ölçümü yapılıyor 40 günlükmüş çocuğun hiç kendini üzüpte sütünü etkileme  o arkadaşınla da mesafeni koy lohusa bir kadına bu şekilde tepki veren kişi arkadaş değildir yavrunu da Rabbim sağlıkla sana bağışlasın bazen genetik kaynaklı kafa büyüklüğü olabiliyor gayet normal duruyor kendini üzme çok kafana takarsan 2 aylık kontrolde doktora sor ama bir sıkıntı çıkmaz

+1 oy
(18,554 puan) tarafından

Gayet normal duruyor. Bingildaklari açık şu an. Onlar da kapanınca kafa şekli zamanla düzelir yani. Hem sorun olsa sağlık ocağında kafa ölçümü yapıldığı zaman sana söylerlerdi. 

+1 oy
(5,795 puan) tarafından

Kafasında bir sıkıntı yok da neden bu kadar takıldınız hayat uzun daha neler neler diyecekler. Belki siz de bir yerlerde bilerek veya bilmeyerek başka bir anneye bir şey demişsinizdir. Bu kadar takılmayın insanlara. 

+1 oy
(209 puan) tarafından

Belki kadının bi bildiği vardır ön yargılı olmamak lazım sağlık ocagına gittiğin zaman ölçümleri normal çıkıyosa sıkıntı yoktur ama büyükse yada küçükse peşini bırakma tabiki doktora git başıma geldiği için biliyorum 

(140 puan) tarafından

Ne geldi başınıza tam olarak merak ettim

(209 puan) tarafından

Kızımın baş yapısı hep geriden ilerliyodu genetik sandik beyninde tümör oldugunu 4sene sonra ögrendik geçen sene kaybettim kızımı

(140 puan) tarafından

Rabbim sabır versin gerçekten çok üzüldüm 

(209 puan) tarafından

Allah razı olsun canım

+1 oy
(1,382 puan) tarafından

Maşallah Allah bağışlasın. Boş konuşmuş canım endişelenme anormal bir durum yok

+1 oy
(1,111 puan) tarafından

Sanırım sezeryanla doğmuş bebiş normal olanlarda armut gibi oluyo benimkiler daha tuhaf duruyordu bide yamuktu benimkilerin kafası bu güzel yuvarlak şekli çocuğun kafada sorun yokta seni böyle uzenlerin kafasında baya bir sorun var bence canım 

Doğar doğmaz bebek kontrolden geciyo en ufak bir anamoli de bunu size söyleyip gerekli tetkikler yapılırdı kaldiki çişini bile yapmayınca bebiş taburcu etmiyolar burda kafadan bahsediyoruz bide 

Hiç canını sıkma sütun kesilir bak boş yere 

+1 oy
(54,042 puan) tarafından

cok tatli maşallah onun gozleri şasi heralde bos bos konuşuyor insanlar

+1 oy
(982 puan) tarafından

Yani daha 40 günlük diyorsun doğum yaptığında dr'lar demezmiydi bi Dr götur kafası büyük diye. İnsanlara o kadar sinir oluyorum ki bilmiş bilmiş yorum yapıyorlar

+1 oy
(6,593 puan) tarafından

Bence gayet normal duruyor ama sen yinede sağlık ocağına gittiğinde ebeye söyle ölçsün baksın

0 oy
(3,544 puan) tarafından

Kafa çevresini doktorlar ölçüyor zaten sorun olsa doktor derdi genetikte olabilir

0 oy
(3,482 puan) tarafından

Maşallah hepsi doktor ya takma bilmişlik yapmaya çalışıyorlar konuşmak için konuşuyorlar

Allah korusun bişey olsa doktorlar fark ederdi sana söylerdi 

0 oy
(176 puan) tarafından

Cnm masallah kafası büyük filan deyil normal . 

0 oy
(1,263 puan) tarafından

Gayet normal canm öyle dediklerinde doktor kontrolünde sormuştuk doktor normal dedi de ha tamam derler 

0 oy
(1,708 puan) tarafından

Totosunu yesin normal degilmi daha 40 günlük deseydin çok bilmişler yaaa

0 oy
(12,083 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Yaa maşallah kurban olurum yaradan Allah'a.. aynı benim oğlumun kafası gibi, onun ki de böyleydi simdi 15 aylık olacak ve gayet normal yapıda :) arkadaşın saçmalamış takılma. Zaten ilk zamanlar kafa yapısı şekli tam oluşmaz ki büyuk de değil

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 348 göst.
5 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,781 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 563 göst.
15 Ekim 2019 Aile & Aşk kategorisinde Sim (153 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 167 göst.
0 oy
6 cevap 220 göst.
22 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Gurmeanne (768 puan) tarafından soruldu