+1 oy
276 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,259 puan) tarafından

Bir anne sızısı içimde hiç annelik görmediğim küçüklük ten itibaren evimle kızımla kendim ilgileniyorum doğdu doğalı 40 gün bile tek durdum kimseden bir şey beklediğimden değil ama yinede her şeye karışan bir annem var evimde şurası şöyle olsun şunu yap bunu yap hasta oldum iş yapamamistim onu niye yapmadın şunu niye yapmadın bende güzellikle anne sen eve gelince ben stres oluyorum dedim bundan sadece ben şikayetci değilim kız kardeşimde şikayetci küçükken hic sevgi görmedim şiddetin alasını gördüm kendisinden hepte arkadaşlarımın içinde döverdi güç gösterisi galiba yinede üstüne çok düşüyorum annemin yine çok karışınca işte anne yetişmeye çalışıyorum her şeye dedim senin düşündüklerini bende düşünüyorum dedim ona alındı dayıma söylemiş dayimda bana söylendi öyle kafama taktım ki beni hiç dinlemedi bile dayım çok doluyum okadar çok şey varki şükürler olsun eşimle mutluyum ise girdim eşim sıkışık diye ona bile bana paraları bitirmeyin diyor hevesimi kursağımda bıraktı kızıma bakamacagani söyledi ben çalışırken ona sormadım bile kayinvaldem bakacak beni hiç sevmedin de torununu bile ozleyip gelmiyor her şeyi Allah'a havale ettim içimi doktum rahatlamak için 😔😔 

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Boşver canım takma bee senin de bir ailen var artık sen annesin bunu unutma mutlu huzurlu olun gerisini hiç takma 

(1,259 puan) tarafından

Canım hiç kalbini kirmiyorum buna rağmen beni elaleme kötü yapıyor ya o zoruma gidiyor 

-Reklam-
0 oy
tarafından

Öyle bir anneyle görüşme derim sana sevgi vermiyosa senin yardımcın olmuyosa görüşme 

(1,259 puan) tarafından

Artık epey bı mesafe koyucam ona karar verdim ama babam var arada görüşme mecburi oluyo keşke silip atsam okadar rahat olurumki 

tarafından

Rahatlarsın canım hiç takma boşver 

(1,259 puan) tarafından

Tamam canım teşekkür ederim 

0 oy
(1,259 puan) tarafından

Annesi ben gibi olan varmı 

0 oy
(795 puan) tarafından

Travmaların en bariz ortaya çıkış şekli zamanında sana zulüm edene hala kendini sevdirmeye ve anlatmaya çalışmak . Bilmem yapabilir misin ama ben tamamen görüşmeyi kestim. Tabi benim yaşadıklarım aşırı ağır olaylar içeriyor. Allah yardımcın olsun, başını yastığa koyduğunda rahat edeceğin hareketler de bulun. 

(1,259 puan) tarafından

Arada babam var oda pek iyi sayılmazdı ama hatalarının farkında bide kalp rahatsızlığı var o yüzden görüşmeyi kesemiyorum ookadar güzel yorum ki doğru diyosun hala beni sevsin diye uğraşıyorum 

0 oy
(1,781 puan) tarafından

Bak canım anne baba hakkı elbet var ama annelik babalık yapana var . Böyle annede hiç mi hiç hak yok . Üzülme diyemem çünkü ben okurken hissettiklerinle empati yapıp hissettim bende aynı şekilde hissederdim ama anne yerine de koyamazdım galiba … 

Sende üzül ama takıntı haline getirme bu durumu çünkü hiç kimseye bir şey olmaz olan sana olur duygularını yaşa ağla anlat hisset ama takıntı haline getirme 

(1,259 puan) tarafından

Tamam canım teşekkür ederim yorumun için 

İlgili sorular

+1 oy
17 cevap 627 göst.
30 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gizem_clk21eker (1,497 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 388 göst.
9 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Senaa123 (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 958 göst.
14 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde ismican (110 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 131 göst.
21 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 175766 (373 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,312 soru

24,042,931 cevap