6 aile toplu iftar alıcam acil fikirlerinize ihtiyacım var kızlar ❤️
Yayla çorbası
Sarma
Peynirli rulo börek
Beğendili köfte
Nohut yemeği
Salata
Havuç tarator
Pilav
Şekerpare
Bunlar yetmez gibi geldi kızlar çoluk çocuk baya kalabalık neler ekleyebilirim başka
bunca kisiye sarma mi sarilir kiz☺️ ordu gibi kac kisi olacaksiniz bir çeşit yemek daha yapsan iyi olur nohut tane fasulye gibi
Sarma buzlukta var canım hazır çıkarıp pişiricem sadece :)
iyi maşallah sana hamarat hatun benim yarin uc kisi gelecek şimdiden yoruldum ☺️
Kafam durdu benimde ya bu toplu davetten sonra iki toplu davetim daha var biri 3 kişilik biri tek kişilik aile deminden beri menü ayarlamaya çalışıyorum :D
ben bi halami birde kayinvalimlenkayinpederimi cagiriyorum bide annemler geliyodu onlar bu sene küsler bide diyorum arkadasimi cagirayim kardeşiyle yeter bana ☺️
Yeter canım Allah kabul etsin inşallah
Biz bu akşam 10 kişiydik mercimek çorbası, kıymalı pide, Arap tava, pirinç pilavı, salata, yeşillik, ayran, kola verdik yetti. Ramazanda çok yenmiyor zaten
Arap tava benimde aklıma geldi güzel oluyor mu kalabalığa aslında bereketli bi tarife benziyor
Ben çok seviyorum baklava tepsisi ile fırına gönderdik 10 kişiye 3 ü çocuk iki tabakta komşuya verdim tam yetti. İki tane de patlıcan doğradık içine güzel oldu dene bence.
Çok kışiler yaa neblm hünkar beğendi yerine dolma biber yap yada sulu kofte yemeği yadida yanına bnce sulu bir yemek tarzı iyi gider hunkar beğendi hiç yapmadık karabalik aile varsada tavuk kizartyorum mercimek çorbası pilav salata yanına içecek hazır patates oluyor onlari fırında kizartyorum öyle yani
Dolmalık biber bu mevsimde hiç hoşuma giymiyor canım ya sulu köfte iyi fikir aslında hünkar beğendi güzel oluyor kız
4 büyük 4 cocuk toplam 8 kişi ağırladım en son
Sebzeli mercimek çorbası
Ortaya karışık dolma
Firinda bütün tavuk
Et sote
Cacık yapmıştım canım ben de 🫶 fikir olsun diye yazdım
Ellerine sağlık canım gayet güzel :)
Bence gayet yeterli güzel menü
Teşekkür ederim canım baya kalabalık yetmez gibi geldi gözüme sanki
Daha dün 10 kişi ağırladım cennet corbasi kekikli tavuk korili makarna sebze garnitur yaptim meze olarak cigkofte havuç tarator kabak tarator vardı mezelere hiç dokunmadilar bile yemekler yetti zaten ramazanda çok yenmiyor
6 kişi toplu mu oluyor kız
Geçen hafta tam 30 kişiydik
El açması patatesli börek
Dolma
Sacda et sote
Pirinç pilavı
Şeker pare yaptık
6 aile yazıcaktım yanlış olmuş düzelttim şimdi :))
Ben 16 kişi ağırladım yemekleri az az yaptım ona rağmen kaldı 😂
Menü güzel ama hünkar beğendiyş hangi etle yapacaksın
Beğendili köfte yapıcam onu değiştirdim canım
Hünkar beğendi kuzuyla yapılıyor genelde kuzu yemeyen çok çıkıyor iyi olmuş ☺️
1,467,214 soru
24,041,333 cevap
329,138 kullanıcı