+3 oy
737 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (14,126 puan) tarafından

image

Kızlar adım adım eve doğru nasipse en geç iki ay olmadan taşıncam çoğu herşey bitti pencereler takılacak bayramdan sonra bu aşamada dolaplar yapılıyor Ramazan'dan sonra evi toplamaya başlıcam videodan görüntü aldım pek belli olmasada böyle kızlar Rabbim evi olmayan herkese hayırlısıyla kolaylaştırsın🤲

image

image

19 Cevaplar

+3 oy
tarafından

Amin canım amin 

Güle güle sağlıkla huzurla oturmak nasip olsun inşallah hayırlı olsun şimdiden 💜

(14,126 puan) tarafından

Allah razı olsun hülyam amin İnsaAllah 🤲❤️❤️

-Reklam-
+3 oy
(673 puan) tarafından

Amin canlm amin Rabbim saglıkla mutlulukla dolu dolu yaşamayı naib etsin en güzel günlerin en güzel hatıralarınız o evde olur inşallah

(14,126 puan) tarafından

Amin canım benim amin Allah razı olsun güzel duan için ❤️❤️

(673 puan) tarafından
+1

Hepimizden:)

+3 oy
tarafından

Huzurla otur inşallah yeni yuvanda 

(14,126 puan) tarafından

Sevindim canım o zaman ❤️❤️

tarafından

Senin isim neydi afedersin nickler değişince ben hep karıştırdım ❤️😔

(14,126 puan) tarafından

Yeşim canım ben bir ara nick değiştim ama eskisi daha güzel dediler bende tekrar bunu yaptım 🥰🥰

tarafından

İyi olmuş canım herkes birbirine karıştı öyle 😀

(14,126 puan) tarafından

Hiç sorma bende bazen karıştırıyorum 🤭

+3 oy
(22,006 puan) tarafından

Allah güle güle oturmayı nasip etsin her şey gönlünce olsun ❤️

(14,126 puan) tarafından
+1

Amin canım Allah razı olsun ❤️ ❤️ 

+2 oy
(11,469 puan) tarafından

Sağlıkla huzurla oturun 

Rabbim banada nasip etsin su mübarek Ramazan ayında en büyük hayalim

(14,126 puan) tarafından

Amin canım amin Rabbim gerçekten kulunu darda bırakmıyor bizim içinde hayaldi ama şükürler olsun ki Rabbim nasip etti hâlâ bile bazen inanamıyorum rüya gibi geliyor .. Allah'ım sanada hayırlısıyla nasip etsin kolaylaştırsın canım benim 🤲❤️❤️

(11,469 puan) tarafından

Amin canım Allah razı olsun 

Sizde huzurla oturun inşaAllah 

(14,126 puan) tarafından

Amin canım amin🤲🤲❤️

+2 oy
(2,921 puan) tarafından

Rabbim insallah aci gun gostermesin en guzel.mutluluklsrla oturursnz canim.banada cok dua edin nolur.bende evimi yaptiramadim.parkem seramigm elimde patladi ustune bide psramdan da oldm.

(14,126 puan) tarafından

Rabbin sanada en güzellerini hayırlısıyla kolaylaştırsın canım 🤲

Niye öyle oldu canim yaa dolandırıcı falan mi

(2,921 puan) tarafından

Aile apartmaninda kayinoederin evi var bizde kira vermek yerine oraya tasinalim.dedik ama esimin amcasi anahtarimizj degistrmjs vermiyor.kayinpederde hicbirsey demiyor.oyle hersey elimizde patladi birde anahtari vermeden oncede bizden isi yalitim parasj aldi 75bin simdide evinjze giremiyoruz malesef

+2 oy
(812 puan) tarafından

Banada dua eder misiniz canlarım tez zamanda evim satılsin,

(812 puan) tarafından

Rabbim huzurla olturmayida nasip etsin size ❤️

(14,126 puan) tarafından

Ederim tabiki canım Rabbim hayırlısıyla gönlünden geceni kolaylaştırsın İnsaAllah 🤲❤️

(14,126 puan) tarafından

Amin canim Allah razı olsun ❤️ ❤️ 

(812 puan) tarafından

Çok ihtiyacım var valla canım dualara,okadar dua ediyorum ama satılmıyor ev ,çok istediğim icinmi olmuyor bilmiyorum inancım kırılıyor bu sefer,Rabbim inşallah tez zamanda satılmasına vesile olur ,

(14,126 puan) tarafından

Hiç öyle deme canım Rabbim erteliyorsa senin için en güzelini nasıp edecektir sakın böyle inancsizliga düşme herşeyin vakti var elbet senin içinde hayırlı olan zamanı gelince olacaktır Bizim bile uzun sürede oldu sabret sende selamete erersin Rabbimin izniyle ❤️

(812 puan) tarafından

İnşallah canım ya inşallah arada aklına gelirse banada dua et canım adım Kübra,çok sağol şimdiden 

(14,126 puan) tarafından

İnsaAllah canım Rabbimin duası olsun ❤️ 🤲

+2 oy
(176 puan) tarafından

Hayırlı uğurlu olsun inşallah evim var ama huzurum yok benimde aile apartmanında oturuyorum inşallah rabbim bir gün banada nasip eder tasınmayı çok istiyorumm

(14,126 puan) tarafından

Amin canım hakkında hayırlısı olsun senin içinde 🤲❤️

+2 oy
(998 puan) tarafından

Allah'ım ağız tadıyla oturmayı nasip etsin 💓

Benim içinde dua eder misin şuan konteyner da kalıyorum bayramdan sonra eşimin eskiden çalıştığı pastane dükkanı yıkılacak inşallah ordan ustası gitmeyi düşünüyor ( ailesi burda değil başka il de oturuyor tek başına adam burda yaşıyor)ama tam belli değil giderse TOKİ'den ev çıkmıştı onu almak istiyoruz ne olur dua eder misiniz adam gitsin evi'ni biz alalım 🤲🏻🤲🏻🙏

(998 puan) tarafından

Kardan_Adam -- ev çıkması lazım şimdiye bizim burda TOKİ'lerde verildi köy evleri de 

Biz ev sahibine bir miktar para vereceğiz 600-700 arası belki de daha az yada çok bilmiyorum adama bağlı tabi bu parayı verirken senet imzalayacaklar bu kadar para karşılığı evimi sattım vs. Ondan sonra biz eve taşınıp tapuları verildiği zaman biz adamdan alacağız taksitlerini hep biz ödeyeceğiz yani 

Sen nerde oturuyorsun şuan

(1,309 puan) tarafından

Canım bize köy evi değil apartman olan tokiden çıkacak o yüzden bu kadar uzadı 

Hatay iskenderundayim ben 

(998 puan) tarafından

Sizin oralar biraz geç kalmış o zmn burda bütün ev sahiplerine binadan TOKİ köyde evleri yıkılana da köy evleri verildi hatta bizim burda santral var onun yakınındakı köyleri kaldıracaklar onların için ayrı toki' evleri yapıyorlar biz kiracı olduğumuz için satın alıyoruz ev sahibi olsaydık şimdiye çıkardı bizede

(1,309 puan) tarafından

Evet canım gec kaldı burası maalesef bizde köyü sevdik bari köy evlerinden satın alalım diyoruz inşallah kısmet olur 

(998 puan) tarafından
+1

İnşallah canım Allah gönlümüze göre versin 🌺💓

+2 oy
(1,093 puan) tarafından

Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah ❤️ ne güzel bır duygu gercekten kendi evin olunca ozenerek yapıyor insan herşeyi ilmek ilmek isliyorsun resmen 😊 darısı bizim gibi kiracilarin başına insallah 😊❤️

(14,126 puan) tarafından

Amin canım benim Allah razı olsun ❤️ ❤️ sabredince Rabbim nasip ediyo önce sağlık huzur Rabbim sanada hayırlısıyla kolaylaştırsın İnsaAllah 🤲 ❤️❤️

(1,093 puan) tarafından
+1

Amin canım benim çok sağol inşallah 😊 ❤️ 

+2 oy
(602 puan) tarafından

Güle güle otur canım nice nice nice güzel anılarınız olsun inşallah 

Darısı başıma ben de kaynanamla yaşıyorum

(14,126 puan) tarafından
+1

Amin canım Allah razı olsun ❤️ 

Rabbim sanada nasip etsin İnsaAllah 🤲 

+2 oy
tarafından

Sağlıkla oturmak nasip olsin

(14,126 puan) tarafından

Amin canım İnsaAllah 🤲 ❤️ 

+2 oy
(1,000 puan) tarafından

Hayırlısı olsun canım. Rabbim sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin 

(14,126 puan) tarafından

Allah razı olsun canım İnsaAllah ❤️ ❤️ 

+1 oy
(163,336 puan) tarafından

videolara tiklayan tek benmiyim yine🤣 gule gule otur tatlim❤️❤️❤️🖤🖤🖤🖤

(14,126 puan) tarafından

Kız yazdım yaa videodan görüntü aldım buraya video yüklenmiyo galiba 🤭

Allah razı olsun canım İnsaAllah ❤️❤️❤️❤️

(163,336 puan) tarafından

yaziyi okuyan kim ben direk fotolara odaklandim🫠

(14,126 puan) tarafından

🥰🥰🥰sağlık olsun sevdacım 

+1 oy
(4,201 puan) tarafından

Bursadaydin dimi bacım sen hani ilçe burası güle güle oturun inşallah ❤️

(14,126 puan) tarafından

Bursa'dan sakaryaya gelin geldim canım 🥰 Bursa yıldırım da oturuyo annemler bende sakaryadayim 8 senedir 😄

Amin canım Allah razı olsun 🤲 ❤️ 

+1 oy
(7,075 puan) tarafından

Amin bacım Allah huzurla oturmayı nasip etsin inşallah ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ 

(14,126 puan) tarafından

Amin bacım amin Allah razı olsun canım,❤️❤️

0 oy
(301 puan) tarafından

Rabbim sağlıcakla ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah canım. Darısı bana ve tüm isteyenlere olsun inşallah 😄

(14,126 puan) tarafından

Amin canım Allah razı olsun🤲❤️

0 oy
(4,867 puan) tarafından

Rabbim agizctadiyla oturmayi nasil etsin cicegim cok begendim gorundugu kadariyla fayanslarin anneminkinden 

(14,126 puan) tarafından

Amin canım Allah razı olsun alttan ısıtma olduğu için böyle seçtik bizde annen memnun mu peki 

(4,867 puan) tarafından

Aynen kiz tertemiz oluyo bunlar yalandan vezi sur parliyo 

(14,126 puan) tarafından

İyi kız sevindim bende bembeyaz olsun istedim 🥰

(4,867 puan) tarafından

Ferah olur aynen 

0 oy
tarafından

Kız ne diycem sana

Parke mi rahat yoksa bus enin yaptığın mermer mi 

Nasıl kullanışı acaba

(14,126 puan) tarafından

Canım hiç bilmiyorum bizim alttan isiıtma olacağı için böyle yaptık ama genellikle parkeden daha iyi daha dayanaklı diyorlar kabarma derdide yok vs nasipse kullanacağım zaman anca anlarım 

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 168 göst.
+1 oy
2 cevap 165 göst.
11 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Gizemli sevdam (537 puan) tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 117 göst.
12 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Sevgii15 (53 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,036 soru

24,067,028 cevap

330,427 kullanıcı

...