1 50 yaşında cocugum var ilk bebeklik zamanlarında bir tarafımı fazla emzirdigim için küçüldü dier taraflada baya fark var doktora gittim bol bol o tarafı emzir dedi bnde ne kdr emzirsemde ne süt doldu nede şişlik hatta belli ayından sonra cocugum o tarafı emmek ble istemiyor artık halen dha öbür tarafdan tanzikli geliyor diye o tarafı emiyor smdi tekrar hamileyim bu seferki dogumda düzelme yada dengelenme olur mu bu sorunu yaşanlar cok vardır
Her istediğinde farklı gögüs vermelisin. 15 dodan uzun ekerse yine gögüs değiştirmelisin tazyikli olursa ince sen elinle veya makine ile biraz sağ
Kızım da sol tarafı daha çok emerdi. O yüzden sağ taraf daha sönğktü. Şuan oğlum her iki tarafı da eşit emiyor. Bazen tek bir tarafa yönelince, uykulu şekilde diğer tarafı veriyorum. Bu şekilde iki taraf da dengeleniyor.
Hangi halde olursa olsun az ve yavaş geldigini anladıgında bırakıyo
Bunu benim kızım yapıyordu işte. Farklı emzirme pozisyonlarını deneyin birde. Bizde işe yarıyordu. Neyseki oğlumda daha bunu yaşamadım.
Her türlü denedim yazın bıraktıracagım zaten de dier tarafla dengelenmesi önemli bnm için
Morelini bozmak istemem ama iki kızımda aynı sorunu yaşadım. 1 aylıkken sag mememi reddettiler tıkanma sebebiyle. Ne yaptıysam döndüremedim. İlk kızımı 20 ay tek memeye emzirdim. Ikincisi 8.5 aylık şuan bıraktı bırakacak. Zaten doğduğu günden beri zor bela emzirdim emmeyi seven bir bebek değil.
Emmede hc sorun yaşamadık halen dha yaşamıyoz cok severek emiyor ama dedigim gbi bnm psikolojim bozuldu artık kıyafetler ble üstümdeyken dikkat cekiyo
Bende aynısını yaşadım ilk kizimda. Bariz fark vardi. Emzirmeden kesince düzeldi baya. Simdi eşit. Az olan tarafı sütyenle doldur
Bnmde alenen belli oluyo birinin bozdugunu öteki düzeltirmi acaba
Sagmayi dene o tarafı emmiyorsa illa bir göğüs diğerinden az geliyor
Sagılacak kadar ble yok ama o zamanlar denemiştim hatta yakınn zamanda da denedim ama b türlü düzelmedi aynı yeni belirgenleşmiş genç kızların gbi oldu bnm bekarlıgımdaki hale döndü yani
1,466,879 soru
24,036,605 cevap
328,946 kullanıcı