Selam kızlar bebeğim kiz 15aylık yazlık tarzında mi birey bakayım kışlık mi çok ikilemde kaldım şuan havalar harika görünüyor triko bir takım gördüm içime de sindi ama bunalir mi bilemedim
Lütfen gorselli fikir de sunabilirsiniz
Aylık hava durumuna bak ona göre al en fazla 2 3 derece oynar
Kalin triko degilse cocukta cok terleyen bi cocuk degilse bisey olmaz al bence daha mart ayindayiz da kac gun giyecek o takimi bi bayram giyip kaldirmis olcaksin en fazla 2 kere daha giyse yaz gelir e seneye de kucuk gelir napcan ben kisa kollu gomlek uzerine hirka dusunuyorum
Hm bende slopet tarzı birsey mi alsam acaba içine kısa kolda uzun kolda olur
Cok slopet aldim heveslenip ya ortasi dar oldu ya cabuk kucukdu bunu lcden aldim gecen sene hala giyiyo kullanisli dusursen renkleeri var icine pembeli bisey alirsan kiza da uygun bence
Olabilir canım bakacağım tesekkurler
Bu elbiseyi aldım canım
Bizim dolap hep bu modelden kaynıyor ya hevesini aldık maalesef:) ama çok sirin
Haftaya karrr geliyormuş maalesef
Uzun kollu aldım ama çok kalın değil bu havalara inanıp kısa kollu almak mantıklı gelmedi bide kar yağacak diye gösteriyor hava durumu 3 tane kombin yaptım bir tane de ceket aldım üzerine giydiririm soğuk olursa diye
Hm bende öyle yapayim
Ay bu model güzelmiş bakicam buna canım mantikli
Nerde yaşadığın da önemli ama bence alternatifli bir şey olmalı soğuksa üzerine giyebileceği bir hırkası ceketi olan bir takım
Uzun kollu çok kalın olmayan bir takım aldım belli olmaz belki serin olur hava diye
1,449,970 soru
23,811,399 cevap
317,876 kullanıcı