+3 oy
156 göst.
Moda kategorisinde (424 puan) tarafından

Selam kızlar bebeğim kiz 15aylık yazlık tarzında mi birey bakayım kışlık mi çok ikilemde kaldım şuan havalar harika görünüyor  triko bir takım gördüm içime de sindi ama bunalir mi bilemedim 

Lütfen gorselli fikir de sunabilirsiniz

8 Cevaplar

+2 oy
(18,827 puan) tarafından

Aylık hava durumuna bak ona göre al en fazla 2 3 derece oynar

-Reklam-
+2 oy
(3,079 puan) tarafından

Kalin triko degilse cocukta cok terleyen bi cocuk degilse bisey olmaz al bence daha mart ayindayiz da kac gun giyecek o takimi bi bayram giyip kaldirmis olcaksin en fazla 2 kere daha giyse yaz gelir e seneye de kucuk gelir napcan ben kisa kollu gomlek uzerine hirka dusunuyorum 

(424 puan) tarafından

Hm bende slopet tarzı birsey mi alsam acaba içine kısa kolda uzun kolda olur 

(3,079 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Cok slopet aldim heveslenip ya ortasi dar oldu ya cabuk kucukdu bunu lcden aldim gecen sene hala giyiyo kullanisli dusursen renkleeri var icine pembeli bisey alirsan kiza da uygun bence 

(424 puan) tarafından

Olabilir canım bakacağım tesekkurler

+2 oy
(789 puan) tarafından

Bu elbiseyi aldım canım

image

(424 puan) tarafından

Bizim dolap hep bu modelden kaynıyor ya hevesini aldık maalesef:) ama çok sirin

+1 oy
(1,091 puan) tarafından

Haftaya karrr geliyormuş maalesef 

0 oy
(957 puan) tarafından

Uzun kollu aldım ama çok kalın değil bu havalara inanıp kısa kollu almak mantıklı gelmedi bide kar yağacak diye gösteriyor hava durumu 3 tane kombin yaptım bir tane de ceket aldım üzerine giydiririm soğuk olursa diye 

(424 puan) tarafından

Hm bende öyle yapayim

0 oy
(681 puan) tarafından

image

ben olsam şu tarzlarda bişey bakardım. İmkanım varsa yedek olarak kısa kollu gömlek de eklerdim siparişe. Soğuk olursa uzun kolluyu giydirir altına havlu kilotlu çorap giydirirdim. Zaten kıştan çıktığımız için vardır belki kilotlu çorabı. Sıcak olursa da içine kısa kollu altına sıcaklığa göre muz külotlu çorap yada siz altı çorap soket çorap falan giydirirdim
(424 puan) tarafından

Ay bu model güzelmiş bakicam buna canım mantikli

0 oy
(21,191 puan) tarafından

Nerde yaşadığın da önemli ama bence alternatifli bir şey olmalı soğuksa üzerine giyebileceği bir hırkası ceketi olan bir takım 

0 oy
(9,636 puan) tarafından

Uzun kollu çok kalın olmayan bir takım aldım belli olmaz belki serin olur hava diye 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 106 göst.
6 Nisan 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Alyakus (2,624 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 124 göst.
30 Aralık 2024 Diğer kategorisinde UmAYElcin (293 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 229 göst.
0 oy
8 cevap 132 göst.

Kategoriler