Ankara soguk oluyo. Ama yazinda cok sıcak oluyo kuru sıcağı var yani. Bence olmaz yani yanarsin
Kendi dügünüm 15 ağustostaydi millet abiyelerin üzerine ceket giydi . Yanmam muhtemelen ama dedikodu yuvasına düşeceğim millet demesin ne giymiş 😁
Ben hep sicak zamanlarda gittim heralde :)
Kadife olsa da açık bı elbise. Her yerinden hava alır pişirmez bence 🤣
Çok yerinde bir karar. Kesinlikle tercih etmelisin.
Üstte duruşu çok iyi ama giyilmez diyorlar 🥹
Kim ne derse desin ben 15 ağustosta ankarada balkonda hırka ile bile üşüdüm . Akşam düğünü dedign için.gunduz sıcak tabi
Ayyy ben de hirka ile duruyordum valla Giyeceğim sanırım tesekkurler
Akşamları soğuk olur bence garip durmaz
Kadife yazın giyilmez ya
Sonbahardan sonra satayım bari dolaptan 😭
Ankaradayim temmuzun 4unde kina gecemde kadife elbise gitdim yetmedi tesetturumu de kadife yaptirdim sicakladim mi evet ama pismedim yani
Aaaa ben etimesguttayim abla yolun duserse beklerim bende cok heyecsnlsndim da cok uzaksin
Ankara'da olmana bile sevindim trenle tek vasıta Etimesgut nasip be kuzum hacı bayrama felan gelirsen yazda bende geleyim ❤️
Ah abla 5 sene oldu haci bayrama gitmeyeli benim oglani araba tutuyo keciorende babanem oturuyo ona bile gidemiyorum bayramda ama gidersem haberleselim insaAllah seni de beklerim
Orta yolu bulurum diye demiştim 🤭mamaga yolun düşerse beklerim bebeğim benim çocuklar büyük kızda gezmeyi seviyor geçen cuma beraber gittik namaz kıldık gezdik geldik bu haftada milli kütüphanede çocuklara etkinlik duzenlemisler ramazan boyunca oraya gittik biz geziyoruz İnşallah sizde gezersiniz en kısa zamanda😘
Gelirsem haberlesiriz o zaman abla insaAllah ♥️
Ağustosun 15 yaz 15kis akşam olursa sicaklanmazsın olur bence
Yazı kışı bilmemde elbise müqo
Dimi. Zara'nın elbiseleri çok güzel kumaşı da harika ya 🥹
Kesinlikle giyilmez nemi olmasada yakıcı bi sıcağı var
1,507,655 soru
24,608,872 cevap
363,981 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın