+2 oy
139 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (115 puan) tarafından

Ya sezeryan oldum 1 hafta önce hergün duş alıyorum kanamam durdu neredeyse hiç yok ped takmıyom. Ama üzerimde bi koku var kötü koku ister istemez süt dökülüyor Emzirirken ama o kadar da kötü kokmaz diye düşünüyorum birde pansuman yapiom hala acaba onun kokusu mu 

8 Cevaplar

+2 oy
(3,190 puan) tarafından

Bence hormonlardan. Bende cok kokuyorum derdim. Esim kokmuyosun sana oyle geliyor derdi. 3 ay falan surdu o koku sonra.gecti

(115 puan) tarafından

İnşaallah öyledir ya

(7,358 puan) tarafından

hem hormonlardan hem sut eksiyir surulunce saga sola akiyir gogsu . bebek emerken sapir supur edio sut sicriyordu valla benim bebegin sapirtisina 😂😂 arti bifr bebek kusuyo edio insanin burnuna islio o ekşi koku . bebegin kusmasi azalinca sut uretimi duzene girince. benek dogru durust emmeyi ogrenince geciyor kokular uc dort ay suruyir evet

(3,190 puan) tarafından

Benimki emmedigi halde sürdü valla kendimden tiksiniyordum. Bi de yaz ayıydı. Gecsin diye dört gözle bekledim😃

-Reklam-
+1 oy
(1,171 puan) tarafından

Sana öyle geliyor hormonlarından koku olmuyor

+1 oy
(2,794 puan) tarafından

Bende hep süt kokardim halen daha süt kokusu var üstümde sjsj 

+1 oy
(1,507 puan) tarafından

Pansuman mi sezeryan yerinemi ben sadece günlük krem sürüyorum ilk günden beri pansan falan yok sütte kokmuyor ayrica

(160,049 puan) tarafından

helloooooöooo

(1,507 puan) tarafından

Hallolur bayby😊

+1 oy
(392 puan) tarafından

Ayy bende öyle kötü korkardım bide bebeğim çok huysuzdu sık duş alamazdım 😢

+1 oy
(2,819 puan) tarafından

Lohusa teri ariyodun bacim olcak o kadar 

+1 oy
(681 puan) tarafından

Zamanla geçiyor. Bende kendime çok kokardım. Emzirdiğim için deodorant falan da kullanmazdım. Temiz içerik olsa bile kokusu bebeği emzirirken rahatsız eder diye çekinirdim ha babam duş. Ama geçecek merak etme ❤️

0 oy
(2,226 puan) tarafından

Nerdeyse 1 seneye yakın koktum desem?

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 135 göst.
22 Mart 2025 Diğer kategorisinde Hnimasln (357 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 361 göst.
24 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,237 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 114 göst.