0 oy
90 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (31 puan) tarafından

Bayanlar benim 1.5 ayı geçti kabızlıktan makatımda çatlak oldu ve geçmiyor doktora da gittim gerçwktwn canım yanıyor bilirsiniz yaşayanlar çok mpralim bozuk ağlıyorım doktorjm proctolog fitil anrecta krem verdi siz yaşadınız mı geçti mi cevaplarsanız sevinirim

1 cevap

0 oy
(1,791 puan) tarafından

Gecmis olsun. Beslenme seklini degistirmeniz gerekiyor. Ku4u incir kuru kayisi avokado kepekli veya tam tahilli ekmek yiyeblirsiniz. Bir de lifli beslenmek gerkeiyor. Muz normalde kabiz yapar diye blinir ama  duzenli tuketimce faydasi oliyor. Yinede doktor kontrolunde ve onerecegi seyler yiyin

(31 puan) tarafından

size olmuş muydu

(1,791 puan) tarafından

Ben her iki dogumdan sonra makat catlagi  oldum. Ama kendiliginden geci belirli sureden sonra. Internetten arastirdim okudum ve bu yiyecekle4 iyi geliyor. Ama sisligin ve diger porblemin gwcmesi icin doktorun yazdiklarini kullanmaniz gerekir. Kabizlik durumu icin ise benm yazdigim yiyecekler iyi gelebilir

(31 puan) tarafından

acı yanma oturamama var mıydı

-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 112 göst.
18 Mart 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde serpil122 (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 120 göst.
0 oy
1 cevap 66 göst.
18 Mart 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde anonim 11 (17 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,228 soru

24,122,043 cevap

333,530 kullanıcı

...