0 oy
90 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (18 puan) tarafından

Arkadaşlar ben beş yıl önce atandım ve ailem otursun diye kredi çekip bi ev aldım ailemde köyden çıkmadı ve ev boş kaldı o sırada abim uzun bi ilişkisinin olduğu kıza evi gezdirip burası bizim kardeşim bize aldı demiş biz oturacağız evlenince demiş ben herşeyden habersiz 2 yıl boyunca her şeyimden kıstım ve ödedim.bu süreçte çeyiz aldım evlenme sürecine girdim ama ailem hiç destek olmadı nasılsa okumuş diye.sonra nişan yapıldı ve ailem artık evin ödemesini abime devretmemi sonra evi ona vermemi söyledi elin oğluna ev götürülmezmiş biraz tartıştıktan sonra dedim lanet olsun tamam neyse evlendim taksidi her ay abim bana attı.Aslında ben ailem otursun diye almıştım.Hatta abime de tamam sen istediğin kadar otur kira da verme dedim.ama kız arkadaşı da memur olduğu için kendisi özel sektörde onun ailesinin gözünü boyamak için evim var falan demiş köprüyü geçene kadar kız evi benim ödediğimi biliyo benle hiç muhatap değil şu an evliler düğünğ yaptılar 2 hafta sonra dedi ben senden krediyi alıyım komple tapuyu alayım.vermezsem kızın ailesine söz verdim sen benim yuvamı mı yıkmak istiyorsun dedi ve çok büyük tartışmalardan sonra evi verdim kendisine çok üstüme geldiler.Kız da Allah razı olsun falan ödedin senin hakkını ödediğini de verelim falan demediler.Kardeşin ev sahibi oldu sayende diye teselli ettiler susturdular.sağlık sorunum nedeniyle strese gelemiyorum eşimde hiç uğraşma verme dedi.Bizde geçen yıl ev aldık ama konut kredisi daha önce kullandığım için daha önce sıfır faiz muhabbeti vardı kullanamadık yüksek faizle 1 yıllık kredi ödedik hem ben hem eşim ve tüm takılarım gitti.Onlar da 4 milyonluk eve ayda 2500 ödemesi vardı ama memur maaşı 4 bindi o zaman 150 bin vererek borcu kapattı.Ailme sen okumuşsun dedi hiç yanımda olmadı onun eşi de memur alabilirlerdi bende harcandım işte siz olsanız napardınız üzüldüğüm stresim cabası 

1 cevap

0 oy
tarafından

Sen tapuyu verdin mi

(18 puan) tarafından

Evet lanet okuya okuya verdim çünkü artık çok yoruldum üstüme çok geldiler senin yüzünden yuvası olmayacak neler neler dediler 

tarafından

Üzülme artık. Herkesin başına gelisyiriboyle şeyler. Gelmemiş olanı da gelir ilerde. Zamanla acısı azalacak senden

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 169 göst.
+1 oy
6 cevap 359 göst.
12 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde Alyakus (2,706 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 176 göst.
+1 oy
1 cevap 152 göst.

Kategoriler