+3 oy
364 göst.
Diğer kategorisinde (115 puan) tarafından

Bayramda giymeye bir şeyim yok. Var ama 2 doğum yaptım kilom var olanlar bana olmuyor. Zaten köyde olucaz ev ortamı olur büyük ihtimalle hava da biraz limoni olur o yüzden abartı bir şey giymek istemiyorum hem rahat olmak istiyorum emzirme açısından falan. Neyseee benim böyle bir eteğim var

image

Üzerine bu gömleği alsam parası çok mu ya. Zaten her aldığımı taksitle alıyorum alıştım artık 😂 aylık 100 tlye falan geliyor. Bunun bej rengi var bende. Bu eteğin üstünde güzel durdu en azından her yerimi kapatıyor. Tesettürlüyüm zaten. Bej rengi iç gösteriyor diye içine astar bile diktirmiştim. Şimdi bu siyahı alsam mı almasam mı bilemedim. Bu gömleğe fazla mı sizce. Kaç gündür indirime girer diye bekliyorum ama girmedi

image

7 Cevaplar

+1 oy
(4,207 puan) tarafından

Kurtarıcı bir gomlek her şeyle kombinlenir 300 lira da bence hiçbir şey disarda bir çay içsen 100 lira olmuş. Keten siyah bir gömleğe bu para verilir ama kombin olarak nasil olur bilemedim onu

(115 puan) tarafından

Peki başka hangi renk gider dediğim gibi bej var. Veya hali yeşili olur mu 

(4,207 puan) tarafından

Boyle etekler bence gömlekle olmuyor ya fotoğraftaki gibi kazakla ya da kazak/gomlek ustune yelekle güzel oluyor 

-Reklam-
+1 oy
(4 puan) tarafından

Böyle etekler giyinmiyorum ben ama gömlek harika

+1 oy
(1,384 puan) tarafından

Fiyat uygun bence ama siyah siyah çok boğar gibi daha farklı bi renk alabilirsin bu markanın başka gömlekleri var renk renk hem daha uygun 250 tl falan hemde kombine renk katmış olursun

(115 puan) tarafından

Hangi renk olabilir? Haki yeşili var olur mu 

(1,384 puan) tarafından

Siyah ile kırmızı olur, pembe olur her renk olur gibi bence haki de olur iiçine açık renk bir şey giyip olmuş  yapabilirsin

+1 oy
(4,791 puan) tarafından

Ay çok uygun gömleğin fiyatı pahalı değil 

+1 oy
(1,116 puan) tarafından

Kız öyle bir soylemişsin ki fiyatı görmeden 1000 küsür sandım 300 ne ki al gitsin farklı bir rengini 

+1 oy
(551 puan) tarafından

Guzelmis al gitsin .

+1 oy
(2,719 puan) tarafından

Benim siyah pileli eteğim var bende alıyım  bari 🤫🤣

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 126 göst.
22 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 263 göst.