+1 oy
430 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,660 puan) tarafından

Eşinize kırıldığınızda yatakta reddeder misiniz? Çok zor değil mi insanın kalbi kırıkken ve buna sebep olan insanın hayvani bir duygusunu tatmin etmek? 

Hoş kadının kocasını reddetme hakkı yok denılıyor ama...

13 Cevaplar

+3 oy
(4,053 puan) tarafından

Sadece sorun olduğunda değil. Canım istemediğinde de reddediyorum. Ben sadece cinsellik için yokum bu evlilikte. Benim isteklerim arzularım da var ve çok  önemli. Diğer türlü evlilikten de kocadan da soğurum. Ömür billah kimse de isindiramaz bir daha.

(9,614 puan) tarafından

+++++

-Reklam-
+2 oy
(7,544 puan) tarafından

Kırgın olduğum zaman ve oda bunu bildiği zaman yanaşmaz zaten o anlayışı gösterir bana 

Yatak ayırmak falan asla olmaz olmamalı da her ne olursa olsun 

+1 oy
(1,637 puan) tarafından

Ediyorum valla hatasının farkına varıp gönlümü yapmadığı sürece çiçekli yolları kapalı tutuyorum 😂😂😂

(1,660 puan) tarafından

Günlerce sürüyor mu bu durum 

(1,637 puan) tarafından

Zaten birinci gün ya da ikinci gün sonra gelip şakalar yapmaya başlıyor benim tutuma bağlı geçen gün çok kötü bi tartışma yaşadık mesela iki gün konuşmadım kırıldım haklı olduğum yanlış yaptığı bi konuydu birinci gün çabaladı ama kesin bi şekilde istemiyorum git dedim ikinci gün gönlümü almak için yanımda yürüyor yanımda oturuyordu yavaş yavaş konuştum işte hala daha kırgınım pat Çat konuşuyorum farkında normal yapısı olarak konuşmayı sevmeyen adam papağan gibi konuşuyor 😂😂😂

+1 oy
(5,370 puan) tarafından

Hem beni kıracak hem de kendini tatmin edecek? Yatağa bile almam.. 

+1 oy
(3,154 puan) tarafından

Erkeğin oluyor da kadının neden reddetme hakkı olmasın.  İnsana cinsel objemiymişim diye hissettirir bu. 

(1,660 puan) tarafından

Erkeğin de reddetmemesi gerektıgi söylenır ama kadınlar üzerinde daha çok günahkar söylemleriyle duruluyor. Kadının hiçbir koşulda reddetmemesi gerektıgi söyneliyor ve evet insan kendini cinsel obje olarak görüyor 

+1 oy
(4,194 puan) tarafından

Kırıldığında gönlümü almadan böyle bir teklifte bulunmaz oldu ki bulundu cevap vermeye tenezzül bile etmem

+1 oy
(9,883 puan) tarafından

Ben yansıtırım ya icim almaz benim ilk bi özür dilesin 

+1 oy
(1,506 puan) tarafından

Beni üzecek bir mevzu olduğunda çat çat sen beni üzdün he haberin olsun diyorum yüzüne. Sonra da tam olarak kaldığı yerden canım yansa bile devam ediyorum.

Çünkü bu benim erimle aramdaki dinamiğe daha çok uyuyor zira fiziki olarak üzüldüğümü belli eden hareketlerim olsa da bir şey yokmuş gibi davranmak vicdana atılan bir kurşundur. O da süründükçe sürünüyor.

En son gönlümü alma çabasına girince sana kızmadım ki bitanem sadece üzüldüm diyerek içten şekilde gülümsüyorum. Bir kurşun daha.

O kahru perişan olurken hem içten içe beni üzdüğü için intikam alıyorum hem de telafi etmesi için geç kalmışlık hissiyle baş başa kalmasını sağlayarak bir dahaki sefere gönlümü daha erken almasını öğretiyorum. Tabi bunlar benim içten pazarlıklarım.

Onun içeride küçük kocamlar telaş ve panikle koşturup kaos çıkartıyorlar. Çünkü ben küsmem de, kızmam da, trip de atmam hatta beni çok üzdüğünü söyledikten sonra normal hayatıma geri dönerim ki mutluluğumun kaynağı afaki bir şey olmadığı için kendi başıma kendimi tamir edebildiğimi görsün de üzülsün. Çünkü erkekler ihtiyaç duyulmadıklarında çok kötü hissediyorlar.

Ama gönlümü alınca içimden yavru kedi çıkıyor, tüm üzüntümü kız çocuğu edasıyla anlatıyorum ki bir kat daha perişan olsun daha da üzmesin beni.

Yatırım tavsiyesi değildir. 

+1 oy
(2,230 puan) tarafından

Reddetmek mi o da ne demek. Olmuyor ki kanka olduk sagolsun

+1 oy
(1,571 puan) tarafından

Eşime kirilirsam yüzüne bakmam bile asla genelde öyle kirginliklarimiz olmuyo trip atarsam sonu onunla bitiyor malesef o yüzden trip bile atmıyorum artık 😀

(1,660 puan) tarafından

Ahahha evet ya öyle oluyor. Erkeklerin gönül almaya çalışma yöntemi 😅

+1 oy
(4,733 puan) tarafından

Yatağa gireriz ilk önce özür diler sonra ben neye kızdığım söylerim oda neye kızdığım sonra herkes kendini düzeltmeyi dener 

+1 oy
(23,050 puan) tarafından

Aramız iyi değilse o da ilişki istemez ikimizin de önceliği duygusal tatmin çok şükür sebepsiz reddettiğimde oldu buna hakkım olduğunu düşünüyorum tabiki eşimin de rızasını alarak bugün yorgunum gece sahura kalkkacağız vs deyip iş ertelediğimizde oluyor. Ha illa yanlışa sapmayayım sen cinsel ihtiyacımı karşılamak zorundasın diyorsa önce gönlümü alsın sonra kendi işini düşünsün 

+1 oy
(53,809 puan) tarafından

yansiyor tabiki de 

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 1,073 göst.
0 oy
31 cevap 786 göst.
+2 oy
11 cevap 389 göst.
0 oy
55 cevap 1,211 göst.