+1 oy
271 göst.
Diğer kategorisinde (987 puan) tarafından

Çocuğumu okuldan almaya gidiyordum. İki tane işçi uzun inşaat demirlerini taşıyordu bende dikkat ederek yanlarından geçiyordum yol kenarından. S.alağın biri düştü düştü çarptı gibi laflar edip demirleri birbirine çarptırdı bende ürküp titredim birden ses yapınca.onlarda gülüşüyorlar komik bişey var gibi.sanki küçük çocuk var beni korkuttu dengesiz. 

Sinirlendim Allah allah ya dedim adam arkamdan allah allah diyo deyip gene gülüşüyolar. zaten canım sıkkındı iki tane m.al yüzünden iyice sinirim bozuldu. 

4 Cevaplar

0 oy
(9,670 puan) tarafından

Oracıkta onları döverdim alacan bitane demiri nerelerine denk geliyosa artık

(987 puan) tarafından

Adamları görsen muhattap olmak istemezsin iki tane lakayt 

(9,670 puan) tarafından

Boşver canım Allaha bırak o işini bilir 

(987 puan) tarafından

Allah'a havale ettim artık

(9,670 puan) tarafından

Aynen canım 

-Reklam-
0 oy
(1,534 puan) tarafından

Kendini bilmez ler her yerde var.

(987 puan) tarafından

Bulunduğum mahalle hep inşaat evimin önündede var daha bi kere başını kaldıran olmadı. bunlar çok terbiyesiz 

(1,534 puan) tarafından

Ne iş yaparsanız yapın kendini bilmez ler işte onların bacısı anası olsa düşünce sıfır 

(987 puan) tarafından

Kendi bacılarını biri böyle rahatsız etse o zaman erkeklik taslarlar

(1,534 puan) tarafından

Aynen öyle cnm 

0 oy
(3,161 puan) tarafından

Ne mal insanlar var ya. Muhatap olmadığın iyi olmuş. 

(987 puan) tarafından

Zaten amaçları buydu uzaklaştım ordan

0 oy
(1,499 puan) tarafından

Benim rahmetli babamda ilk inşaat işçisiydi daha sonra taşeron oldu hep dediği şey kızlarımı asla inşaatçıya vermem dedi nedeni çok belliydi kendi aralarında yaptıkları konuşmalar yatak odalarını bile anlatmaları sinirini bozmuş adam böyle bi ah etmişti asla inşaatçıya vermem demişti babam ağır başlı az öz konuşan sevilen birisiydi öyle labali şeyleri hiç sevmezdi genel olarak inşaat ve pazar çalışanları bu şekilde karı kız görünce kendilerinden geçiyorlar muhatap olmadığın iyi olmuş canım Allah güzel ahlak versin 

(987 puan) tarafından

Babanın mekanı cennet olsun. Doğru söylemiş bunların amacıda sinirlendirip kendileriyle muhattap ettirmekti. Uzaklaştım bende. İki elimde yüzüklerim alyansım var evli barklı olduğum belli gerçi bekar bile olsa böyle davranılması saygısızlık. İyice sapıtmış bunlar

(1,499 puan) tarafından

Sapıklık bu iki sektörde çok bizzat biliyorum canım inşaat sektörünü bütün sülalem inşaat sektöründe çünkü babamın neden böyle söylediğini bende sonradan anladım 

Çok teşekkür ederim canım bütün geçmişlerimizin mekanı cennet olsun inşallah 

(987 puan) tarafından

Amin canım inşallah

(1,601 puan) tarafından

Mekanı cennet olsun canım her meslekte öyleleri var askeriyede bile tSK da hatta geçen neler çıktı neler gruplasma paralaya rutbelilerde hatta askeri gruplarda paylasmislar gordum eşleri memurms bide 

(1,499 puan) tarafından

Evet vardır canım mutlaka çürük ama dikkat ettiğim iki meslek grubu ilk pazarcılar göz göre göre insan röntgeni çekiyorlar kadınların yani ikinci de inşaat babamdan ve akrabalarımdan dolayı biliyorum onu da 

(1,601 puan) tarafından

Orası ayrı evet halisiniz bazısı gözüyle ravatsz ediyor 

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 208 göst.
6 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Huzurum91 (12,061 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 68 göst.
27 Mart 2025 Diğer kategorisinde Semos (408 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 33 göst.
0 oy