+2 oy
522 göst.
Diğer kategorisinde (720 puan) tarafından

Eşim bana gereksiz harcama yapmamam konusunda bir sürü laf saydıktan sonra çarşıya gittik ben uzaktan kumandalı araba gördüm dayanamadm çocuğa aldım  ama eşimde sinirlendi haram olsun dedi ama ben kendime birsey almadım yani çocuğuna mı haram etti şimdi öyle bir hakkı var mı ailesine haram etmek gibi ?? 

14 Cevaplar

+3 oy
(6,777 puan) tarafından

Yazıklar olsun öyle babaya 

-Reklam-
+2 oy
(3,965 puan) tarafından

Bence asıl konu bu değil. Bu olmamalı. 

(720 puan) tarafından

Nasıl yani

(3,965 puan) tarafından

Öyle bir hakkı var mı diye sormuşsunuz ama neden olsun ki, insan çocuğuna haram olsun der mi. Size de dememeli, eşsiniz yani. 

(720 puan) tarafından

E yani o da bugün benim yaptığım yemeği yedi ona da haram olsun o zaman bu böyle uzar gider yani 

+2 oy
(2,791 puan) tarafından

Bazı erkekler cidden kapatılsın. Yav insan kendi çocuğuna aldığı arabayi nasil haram eder. Canım bir sürü laf saydiktan sonra almışsın ya belki de sen onu takmiyorsun inadına aldın gibi düşünüp sana sinirinden öyle demiş olabilir ama saçmalamış 

(720 puan) tarafından

Evet sinirlendi ama soyledigi çok saçma şimdiye kadar  çok kırıcı lafını duydum neler neler ama en kırıcı buydu çok çok üzüldüm 

+2 oy
(2,653 puan) tarafından

Durumunuz mu sıkışık ? 

Eğer maddi anlamda rahatsanız böyle davranması yanlış olmuş ama dikkat etmeniz gereken bir durumdaysanız uzaktan kumandalı arabaya bütçe ayırmasaydınızda olurdu yani.

Haram etmesi her durumda yanlış.

(720 puan) tarafından

Ya evet sıkıştı ama sorumlusu biz değiliz işi yüzünden 2 yerde kira ödüyo

+2 oy
(5,655 puan) tarafından

Konuyu bu raddeye niye getirdiniz ki esin mi cok cimri sen mi dusuncesizsin anlayamadım esinin soyledigi cok cok yanlis tabiki onaylamiyorum da bu raddeye ben kolay kolay gelmem o yuzden esin nasil geldi anlamiyorum 

+2 oy
tarafından

Canım eşinin dediği yanlış ama şimdi bı uzaktan kumandalı araba amen az 500 yani daha sonrada alabilirdin

+1 oy
(11,621 puan) tarafından

Keşke benim eşimde almasa evde ztn bir sürü oyuncak var durmadan yenilerini alıyor bende deliriyorum yeter diye 

(720 puan) tarafından

Eşinde çocukluğunu yasayamamistir muhtemelen 

(11,621 puan) tarafından

Evet öyle diyo ben yasamadim yemedim çocuklarım yesin herşeye sahip olsun fln diyor diyirda daha bir evimiz yok bare ilerde bir evleri olsa diyorum bende 

(720 puan) tarafından

Evi nasıl alacak bu devirde bizimde yok 

(11,621 puan) tarafından

İşte meselede bu ztn asla alamaz 

+1 oy
(10,022 puan) tarafından

Bazı erkekler gercekten mağraya kapatilmalı ya odun gibiler duyguları yok

(298 puan) tarafından

Mağaraya yazık ya mağaranın ne suçu var onuda verem ederler erkekler ya😅😅

(10,022 puan) tarafından

Oda doğru canım napsak yaramaz bu erkeklere 

(298 puan) tarafından

Aynen canım

(720 puan) tarafından

Aynen erkeklerin çoğu aynı düşüncesiz ağzından çıkanı düşünmüyor 

+1 oy
(5,440 puan) tarafından

Konuşma tarzı çok yanlış haram olsun ne demek çok kırıcı çok üzücü belli ki maddi konuda çok sıkıntıda sinirlerine hakim olamayip kelimeleri yanlış seçmiş duygusunu kötü ifade etmiş üzüldüğünü belirt eşine 

(720 puan) tarafından

Anlamaz anlatamam biz onunla anlaşamıyoruz aradaki yaş farkından mı bilmiyorum anlaşamadık gitti

+1 oy
(2,694 puan) tarafından

Böyle adamların keşke kapatma düğmesi olsa da kapatsak ve canımız istediği zaman reset atsak da geri açsak ya bence sen şunu yap eğer bir yere gideceksen eşinle gitme başka zaman git ve ona çaktırmadan al erkeklere kalırsak hiç bir şey alma derler iki burnunun deliğinden getirirler vallahi ben mesela bişey alıcam diyelim alıyorum da artık gıkı çıkmıyor sormuyor da ama soracağı tuttu diyelim annem aldı kardeşim aldı diyorum yada ucuz buldum aldım diyorum yoksa onun çenesiyle başa çıkılmaz erkekler için ev eşyası ne gerek var mantığı hep 

+1 oy
(4,767 puan) tarafından

Haram olsun ne demek ya. Ne terbiyesiz bir adam.

+1 oy
(24,412 puan) tarafından

Bazı insanlardan ne yapsan da olmuyor işte beyhude çaba seninki 

(720 puan) tarafından

Aynen haklısın:( 

+1 oy
(2,495 puan) tarafından

Sorunuz haram etmeye hakkı varmı değilde eşimin ağzından çıkanı kulağı duymuyor yazmak daha doğru olurdu hoş olmamış sinirle demiş olabılır pişmanlık duyuyor olması lazım

(720 puan) tarafından

Duymaz o pişmanlık falan vicdan yok çünkü 

0 oy
(298 puan) tarafından

Öyle bir hakkı yok ama parası yoktur belki ama gerçekten annelik duygusu tutuyo bazen insanı iyi yapmışsın bacım 

(720 puan) tarafından

Evet borcu var ama o kadar düşük bi ücrete çalışmıyor zamanla kapatabilir 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 141 göst.
20 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 294 göst.
13 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde curious (1,179 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 308 göst.
23 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Beyzanurw (414 puan) tarafından soruldu