+2 oy
717 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (150 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

sdudlldAa......

26 Cevaplar

0 oy
(163,318 puan) tarafından

arkadas esi ne alamaymis

(150 puan) tarafından

Arkadaşo bize en müşkül zamanımızda el uzattı şimdi gitmesin diyemem ama benim yanımda niye yoktu maden vefa bilen birisi 6 senelik eşiyim bana karşı hiç mi vefası yok

-Reklam-
0 oy
(6,700 puan) tarafından

Valla kimse kusura bakmasın gidebilir diye birşey yok kıyameti kopartirim 

En son doğumum da benim eşimde yanimda durmadı beklemedi ama bizim geçerli sebebimiz vardı arkadaşı ayağından ameliyat olmuştu yeni evine gelmişti hanimi benim yanımda kaldı ee kadının çocuğu da var kocası da amelîyatli benim de Büyük oğlum var ben hiç bekleme al çocukları git abinin başına ihtiyaç olursa gelirsin dedim yolladim para işini de dağına gitmeden çantaya hazırladım hazirda dursun diye 

(150 puan) tarafından

Abla o sıralar işler çok sıkışıktı borç para bulmuştuk onu da harcamış annesinden para aldı onu bile vermeden gitti  kendi annemden para almak zorunda kaldım. Benim için çok kötü bi anı oldu ömür boyu unutamicam

0 oy
(2,495 puan) tarafından

Ben doğuma girmeden çatı muayenesi öncesi bekleme salonunda idi  bak bu çocuk doğacak eve gitde bavulu getır çocugun kıyafetlerını hemşireye ver demiştim oda gitmemiş saolsun birşey lazım olur diye  çocuk doğunca çıplak kaldıydı doğumhaneden kıyafet verıldı hâlâ bunu söyleyıp dururum çocuk hasta olacaktı kıafet getrmedın etmedin dıye lafını ederım sizinki daha vahim açıkcası söylemek söylenmek en doğal hakkınız

(150 puan) tarafından

Ben vefa nedir bilmezmişim canım öyle diyo bana bebek için gitmiş işte herkes aglıyormuş yardım etmiş bende dedim ki oda süsleyip story atacak birileri varsa yardım edecek birileri de vardır sabaha kadar durmanın bi manası yok ne alaka derler adama dedim diye bana elimin tersindesin diyo

(2,495 puan) tarafından

Hoş olmamış açıkcası 

0 oy
(5,091 puan) tarafından

Doğumdan sonra bebeği görmeye gitse hastaneye iyi dilekler için, babasız kalmış sonuçta yani ama doğumhane kapısında beklemek ne alaka.

(150 puan) tarafından

Sabaha kadar konuştuk ama ben vefasız ilan edildim 😟

0 oy
(1,761 puan) tarafından

Yine iyi sessiz kalmışsın ben olsam susmazdım şehir hastanesi olduğu için yukarıya almadılar ama dışarıda bekledi sürekli anneme filan beni sormuş annemin girmesine kısa süreli olsa da izin vermişlerdi benim trip attığım konu da doğum hediyesi olmuştu insan düşünür alır demiştim ilk doğum olduğu için heyacandan unuttum demişti bence böyle zamanlar çok önemli tamam sana yardımı dokunmuyor ama insanın değerli olduğunu hissettiriyor 

(150 puan) tarafından

Bizimki de devlet hastanesi ama yanımdaki kadının eşi geliyor bebegi seviyor karısına sorutor bişey lazımmı agrın var mı benim bebegimdw küveze alındı kocamda yok agrum çok o kadar yalnızdım ki 

(1,761 puan) tarafından

Bazı hastaneler izin veriyor demek ki bende çocuk doğduktan sonra görmesi için izin vermişlerdi bide hiçbirsey yemedigim için yiyecek getirmesine müsade etmişlerdi o an herşey lazım olabiliyor düşüncesizlik etmiş yani kendimi senin yerine koydum ben öyle birşey yaşasam yüzüne bakmazdim lohusa psikolojisi daha kötü oluyor bide insan o an destek istiyor 

0 oy
tarafından

Ooooo bacım seninki de dert mi ya ben doğum yapacağım zaman benim eşim erkek kardeşine kız istemeye gitti ben orada hastanede doğumhanede Can çekişiyorken benim eşim erkek kardeşiyle beraber berbere gitmiş kız istemeye gidecekler düşün ya üstelik benim çocuğumun doğumda başı sıkıştığı için haznede solunum sıkıntısı oluştu bebeği başka hastaneye sevk edecekleri zaman doktor yanıma geldi bebeğin babası yok göremiyoruz falan diye doğumhane kapısında ailem komple beklerken benim eşim orada yoktu 

(150 puan) tarafından

Offf çok üzücü benim bebegimdw küveze alındı solumun sıkıntısı yüzünden yanumdakiler bebekleriyle emzirıyor falan benim eşim yok annem yok arayan bile yok sancı kusma herşey asla unutulmaz bence bunlar ki eşim geip olsa başını beklerim ben bişeye ihtiyaç olur diye

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 500 göst.
25 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,451 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 425 göst.
7 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,530 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 893 göst.
3 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ben (352 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 817 göst.