+2 oy
698 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (150 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

sdudlldAa......

26 Cevaplar

+3 oy
tarafından

Çok sinir oldum yazdim yazdim geri sildim vallahi 🤷‍♀️

(150 puan) tarafından

De kız de 😢😢 çok üzüldüm ya

tarafından

Daha önce niye sormadın bu konuyu ya da sordun mu 😏

(150 puan) tarafından

Daha önce konuşmadım hülyoşum çünkü odun oldugunu düşünmediğini düşünmüştüm ama öyle degilmiş istedigi yere koşa koşa gidiyormuş

-Reklam-
+1 oy
(151 puan) tarafından

Bnce de demelisn sonçda kendi canından bir parça gelyo dünyaya bnce konuşlması gerekn bir konu 

(150 puan) tarafından

Şimdi sen kıskançlık fesatlık yapıyorsun der bana

(151 puan) tarafından

Birde böyle diycek en büyük yanlışı kendisi yapmiş şimdi sen lohusa bir annesin böyle demk istemezdm aman boşver takma sende konşcaksan güzel dille knşmayı dene yok anlmadı artk eşinn anlayacağı dilden knşrsn

+1 oy
(1,644 puan) tarafından

Açmak için sanki dogru zaman degil gibime geldi bı yandanda ne alaka dedim niye bekliyo ki kapıda vefat etse bile Arkdasna gerek yok sanki ihtiyaç halı olur o ayrı ama keyfi gerek yok gibime geldi ailesi olur kimsesi mi yok ki 

(150 puan) tarafından

Herkes var ailesi falan benim annem bile yoktu yanımda kaynanm vardı sadece

(1,644 puan) tarafından

Canım uzun uzun değil ama derdim ki onu eşi vefat etmiş yok ama herkes var sen bile benim yanımda kimse yoktu sen bile yoktun derdim net bir cümle de şöyle bitir bence anlamayacak birisi gbime geldi işlerine nasl gelirse erkekler deki iki çocuk yoksa de ki ikinciye bu performansı kendi çocuğun içinde goster yasiyorken de 

+1 oy
(794 puan) tarafından

Batmayacak gibi değil ki . Allah rahmet eylesin onun eşi vefat etmiş de adam yok . Senin ki vefat mi etmiş de yok. İnan bu konuda sitem edilecek çok şey var ama seni dahada üzmek istemem. Aklı selim kim olsa şu durumun anormal olduğunu bilir . Açsan da şimdi sadece sen üzülürsün. Bu konu sıcağına patlak vermeliydi. Allah göstermesin tabi de doğum farklı bir durum . Helalleserek girdik hepimiz . Eşinin davranışı çok üzücü. 

(150 puan) tarafından

Kesin  sen fesatsın kıskançlık ettin der 

+1 oy
(9,857 puan) tarafından

Çok sinir oldum canım kıyameti koparırdım ben sanırim

(150 puan) tarafından

Mesaj yazdım bakalım ne dicek

(9,857 puan) tarafından

Canım üzüldüm işallah özür bali diler

+1 oy
(15,355 puan) tarafından

Eşinin ne işi var orada saçmalık ötesi 

(150 puan) tarafından

Bilmiyorum ki arkadaşı çok yakın arkadaşıydı kardeşi gibi ona bişey demiyorum ama benim yanımda niye olmadı 

+1 oy
(346 puan) tarafından

Bana nasılsın diye sormadigi için ne kavgalar çıkardım .d.d.d

(150 puan) tarafından

Ne diyeyim bilmiyorum boğazımda koca bir düğüm

+1 oy
(8,852 puan) tarafından

Bi ara benim oglum hastaydi cok doktorluk bi durumu yoktu ama. Aynı anda arkadaşının çocuğu hastaymış beraber doktora götürmüşler yuzune vurmustum bunu madem gideceksin kendi çocuğunu hastaneye götürseydin diye 🫣

(150 puan) tarafından

Bizde hep bunu yaşıyoruz bize yok ama millete vıp servis mubarek 

(8,852 puan) tarafından

Aynen en gıcık olduğum durumlardan biri. Hastane sevmem diye bizi zor götürür tahlil falan beklesek doktorlara kızar başkası için saatlerce hastanede beklemisti

+1 oy
(1,510 puan) tarafından

Fesat dese fesatlık olsun doğum nedir ya mahremiyet diye bir şey var.

(150 puan) tarafından

Dogru canım mesaj attım yaptığın ayıp yazmış 

(1,510 puan) tarafından

Ayıp olsun bi zahmet ne münasebet nikah düşüyor kız kardeşimi bu dinimizce kayın birader bile ateş denmiş ise normal karşılamak nedemek seni hiçe saymak beraber olsanız başında bi nebze ama o ameliyat hali üstün basın açık oda da giyinme bebek le ilk temas rahmetli eşinin arkadaşı en son görmek istediği şeydir muhakkak.

+1 oy
(14,739 puan) tarafından

Neden ya neden. Bu erkekler neden bu kadar düşüncesiz? Neden bu kadar bencil, egoist ve narsist? Biz kadınlar evlenerek kendimize çok büyük bir kötülük yapıyoruz.

(150 puan) tarafından

Katılıyorum canım bide ayıp ediyorsun yazmış bana

+1 oy
(6,463 puan) tarafından

Arkadaşı vefat etti eşide dul kaldı ve yenimi doğum yapacak senin eşinde yardım içinmi beklıyor doğrumu anladım öyle ise eşin tam saçı başı yolunmalık bence

(150 puan) tarafından

Evet tamda öyle 

(6,463 puan) tarafından

Ne desen haklısın kocan önce kendi karısına sahip çıkacak sonuçta o bayan eşinin bir şeyi olmuyor

+1 oy
(3,363 puan) tarafından

Tabi ya insanın içine batmaz mi şimdi hesap sorsan yok efendim arkadaşım vefat etti diye damardan girmeye çalışacak Allah rahmet eylesin iyi tm git hadi ona da eyvallah ama ben ya niye benim yanımda değildin 

Ben genelde eş postlarına cevap vermem karışıyormus gibi kötü hissederim çünkü ama dayanamadım bu defa 

(150 puan) tarafından

Yaa aynen de öyle yaptı zaten 

0 oy
(2,166 puan) tarafından

Yemin ederim rezil ederdim . Benim eşimde yoktu ikinci doğumumda ama oğlum çok hastaydı onun yanında evde kalmak zorunda kaldı . Gelmedi ne kdr kötü oldum her seferinde gelim çocuğu da getirim bişey olur dedi ben istemdim kız kardeşim durdu yanimda  aşırı koti bı histi 

(150 puan) tarafından

😢😢😢

0 oy
(4,110 puan) tarafından

Bacım sonuna kadar haklısın iyi ki mesaj da attın. Evet o kadını düşünmüş Allah bin kere razı olsun ama önce can sonra canan 

(150 puan) tarafından

Canı degilim heralde başka açıklaması yok

0 oy
(1,634 puan) tarafından

Dışardaki insanlara adamın dibi olup evdeki kadını umursamayan erkeklerden nefret ediyorum. Canım, kocan arkadaşına vefa gösteriyor yanlış anlama ınsan böyle bir zamanda yanında kimin bulunduğunu unutmaz. Destek görmek iyi gelir

Olayınız farklı üste çıkacaktır muhtemelen. Bilemedim konussan ıyı olur mu ama zamanı değil şuan ondan eminim

(150 puan) tarafından

Mesaj attım bile 

0 oy
(2,918 puan) tarafından

Nasil gelmiyor ya.. ben doguma giderken anı oldu bu arada aradım taksiyle hemen gelmis benden önce oradaydı gecede yanımda kaldı.. seninkide tam bir okuzmus

(150 puan) tarafından

Öyle maalesef 

0 oy
(899 puan) tarafından

Ay çok sinir oldum başıma gelse dayanamaz döverdim galiba. Ben de hamileyken çalışıyordum hem de işim çok ağırdı beden gücü kullanacağım bir işti hergün onlarca kilo taşıyordum kendisi de hemşire iş yerinden bir arkadaşı hamileymiş yazık hamileyken nasıl çalışacak demişti hâlâ aklıma geldikçe sinir oluyorum bu erkeklerin kendi karısı dışında başkalarına üzülme huyu da bir değişik bize gelince acıma üzülme yok

(150 puan) tarafından

Çok üzücü maalesef 😢

0 oy
(210 puan) tarafından

Kesinlikle sormalısın ben olsam kıyameti koparmışdım çokdan bacım

0 oy
(53,772 puan) tarafından

şuan dersen kiskaniyor abartiyor diye üste çıkar 

o zaman tepki gostermedin mi

0 oy
(1,045 puan) tarafından

Allah akıl fikir versin yapmış yapacağını bı de konuşup moralimi bozamam başka bı olayda sıra geldiginde söylerim doğumda yaptığın gibi yapma gibisine

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 496 göst.
25 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,451 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 419 göst.
7 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,530 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 888 göst.
3 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ben (352 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 814 göst.