+1 oy
175 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (18 puan) tarafından

Bebeğim küvezde kaldı uzun bi süre sağ tarafına yatıyor sürekli sağ tarafı dümdüz olmuş düzelir mi ne yapayım lütfen yardımcı olun 

4 Cevaplar

+1 oy
(4,006 puan) tarafından

Bebeğin kaç aylık 

(18 puan) tarafından

4 aylık 

(4,006 puan) tarafından

Daha çok küçük düzelir bence,yada doktora götür yanlış hatırlamıyorsam beyin cerrahı bakıyor,benim oğlanın kafasının arkası biraz uzun oldu halbuki sürekli sırt üstüde yatırmıştım,ama düzelmedi mecbur saçını uzun kullanacağız,doktor götürdüm dikdörtgen kafa şekli gibi birşey demişti 

-Reklam-
+1 oy
(9,885 puan) tarafından

Yatiş şeklini değistirmediler mi hic benim kizım 7 gün kaldı her gitiğimde yatiş şekli  değisik oluyo du 

(18 puan) tarafından

Değiştirse bile yönünü kafası alışmış sağ tarafa yatıyor çok canım sıkılıyor bu duruma 

(9,885 puan) tarafından

Kıyamam ya canım ışallah bısey olmaz düzelir bence zamanla bi hareketlensin

(535 puan) tarafından

@Prensesp Sizin az süre kaldığı için öyle çoğu uzun yatan bebekler öyle benim oğlum 1 ay Kuvozde kaldı Hep sağ tarafta yatıyordu Sonra sonra değişti 

(9,885 puan) tarafından

Olabilir canım  az kaldı benim kız sadece yönü değisme etki etmez mi diye sordum

+1 oy
tarafından

Kızımda solunum sıkıntısı olduğu için kuvezde kaldı 1 hafta sürekli sol tarafa yatırdıkları hem boynu hemde kafası ezilmiş gibi duruyordu 

Zamanla düzeldi 5 aylık olunca kafası düzeldi ama boynu bükük duruyordu onun operetör doktora götürdüm egzersiz yaprak düzeldi şimdi de 1 yaşında sapa sağlam maşallah 

(18 puan) tarafından

Maşallah umarım düzelir bizimde 

tarafından

İnşaallah 

+1 oy
(576 puan) tarafından

Zamanla düzelir inşallah. Bizimki de bayağı yamulmustu hatta ben çok sinirlendim insan arada bir degistirir yani 2 ay boyunca hep aynı tarafa yatirmislardi. Çok korkuyordum düzelmez diye ama hamdolsun düzeldi.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 104 göst.
1 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Gokyuzu15 (67 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 187 göst.
0 oy
4 cevap 103 göst.
26 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Nuraydnn (227 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,217 soru

24,055,282 cevap