Ben kısmen inceledim ama 2-3 gün kesin açlık gibi uygulama tarifleri var. Ben asi görüşü yüzünden pek olumlu bakamıyorum kendisine. Eğer içilecek su çok beklerse kuran okunmalı gibi,ameliyat olmamak gibi çok keskin bilim dışı tabirleri var. Açlık ve su ile tedavi süreci yöneten bir alternatif tipci. Genelde dini referanslar çok ve bir çok doktorun kesin dille onermedigi bir çok yöntem var.
Şimdi akrabaları, öğrencileri şifa dağıtıyoruz diye programlar yapıyor konferans düzenliyor. sanırım kitabında işlediği dini temeli öğrencileri oldukça yanlış anlamış olacaklar ki muayene ücreti olarak bir prof. kadar para istiyorlar diye okumuştum. Belirli bir uzmanlık alanları da yok. ayağım ağrıyor diyene de bakıyor, çocuğum olmuyor diyene de malesef. O yüzden aç kalarak su tuketerek bir diyet yapmaktansa bir diyetisyenle çalışın. Uzun vadede sağlığınız için daha iyi olur.
Bağırsak temizliğinde de kısaca şu tüket hafif olsun, pişmiş öğünü 1 yap bal meyve sebze suyu iç, çiğ meyve sebze ye, oruç tut. 10 güne açlık çek. Özeti bu. Hiç ekstrem bir nokta yok. Bir diyetisyen de oruç hariç aynı tarifleri size verir