+1 oy
93 göst.
Diziler & Filmler kategorisinde (74 puan) tarafından

Aidin Salih'in yitik şifa kitabı nı okuyan var mı gerçekten güzel bi kıtap mı karaciğer detoksu bagırsak detoksu yapıp şu orucu yapup senelerdir düzelmeyen hastalıgı düzelen varmış kabızlığı çözenler filân bu konuda bilgisi olan var mı 

3 Cevaplar

0 oy
(7,408 puan) tarafından

ben zannetmiyirum bizim komsu yaoti igne iplige dondu 6. seviyeye kadar gelmisti. sonra birakti. yine ayni hooop kilolari geri gelmis. sagliksal sorunlarini bilemem tabiki

(7,408 puan) tarafından

karaciger detoksunu esasen bir kere bende denemek istiyorum cok uzun bir surec degil bu .

(74 puan) tarafından

O zmn bende ınanmayayım ne görsem kanıyorum

-Reklam-
0 oy
(769 puan) tarafından

Yaptık herşeyi 10 günlük su orucu, hacamat,sülük,3 günlük açlık, karaciğer temizliği ne desen 

(74 puan) tarafından

Aaa cidden mi eee memnun kalmadınız mı

(769 puan) tarafından

Kaldım walla sağlıklı olmak için yapıyorduk çok dinç,dinamik oluyordum 3 gün su ile idare edip 3.günü okulda voleybol oynuyordum meyve sularını oraya götürüyordum ,tabi o zaman lise 2 şimdi hiç bir şey hevesim yok , karaciğer temizliği öyle şeyler düşürüyor ki insan hayret ediyorsunuz ,ablam 10 gün su orucu yaptı Afrika döndü, doktorlar kaç ay ömrün var dediler o bütün tedavi yaptı 10 yıl boyunca ameliyat erteledi 

0 oy
(2,027 puan) tarafından

Ben kısmen inceledim ama 2-3 gün kesin açlık gibi uygulama tarifleri var. Ben asi görüşü yüzünden pek olumlu bakamıyorum kendisine. Eğer içilecek su çok beklerse kuran okunmalı gibi,ameliyat olmamak gibi çok keskin bilim dışı tabirleri var. Açlık ve su ile tedavi süreci yöneten bir alternatif tipci. Genelde dini referanslar çok ve bir çok doktorun kesin dille onermedigi bir çok yöntem var. 

Şimdi akrabaları, öğrencileri şifa dağıtıyoruz diye programlar yapıyor konferans düzenliyor.  sanırım kitabında işlediği dini temeli öğrencileri oldukça yanlış anlamış olacaklar ki  muayene ücreti olarak bir prof. kadar para istiyorlar diye okumuştum. Belirli bir uzmanlık alanları da yok. ayağım ağrıyor diyene de bakıyor, çocuğum olmuyor diyene de malesef. O yüzden aç kalarak su tuketerek bir diyet yapmaktansa bir diyetisyenle çalışın. Uzun vadede sağlığınız için daha iyi olur. 

Bağırsak temizliğinde de kısaca şu tüket hafif olsun, pişmiş öğünü 1 yap bal meyve sebze suyu iç, çiğ meyve sebze ye, oruç tut. 10 güne açlık çek. Özeti bu. Hiç ekstrem bir nokta yok. Bir diyetisyen de oruç hariç aynı tarifleri size verir

İlgili sorular

+3 oy
9 cevap 601 göst.
25 Mayıs 2021 Kültür-Sanat kategorisinde Kitap-Tanitim (24 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 394 göst.
11 Mayıs 2024 Kültür-Sanat kategorisinde Rarara (780 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 3,099 göst.

Kategoriler

1,450,642 soru

23,820,071 cevap

318,269 kullanıcı

...