+3 oy
1,615 göst.
Diğer kategorisinde (1,778 puan) tarafından

Ben ilk ulaş 4 aylıktı ve artık gün yüzü görmüyordum biraz tv izletsem diye sormuştum abooo 😂 Şimdi oğlum 27 aylık çizgifilmini de izler ev işi de yapar etkinlikte yapar gelişimi yaşıtlarının üstünde  yani  kızlar önemli olan ilgi ilgi ilgi … siz neden linç yemiştiniz ? 😂

45 Cevaplar

0 oy
(346 puan) tarafından

Masalın ilk hastalığını ogrendigimde paylaşım yapmıştım orda amacım masal geç oldu sağlık problemimizde çıkınca orda elin orosbusun çocuğunda bişey olmaz ben çok istedim Rabbim niye bunla sinadin tarzında yazmıştım neler neler yazılmıştı bana 

(1,778 puan) tarafından

Yani bacım sende biraz o sinirle galiba ağır üslupla yazınca yanlış anlaşılmaya çok müsait olmuş 🥲

-Reklam-
0 oy
(2,533 puan) tarafından

Ben hiç linç yemedim.

Ama sadece bir yorum yapmıştım ev işleri ilgili yazındı ikizlerim öğlen uyuyor onlar uyuduğunda kızlarım var o zaman 4  yaş ve 5 buçuk yaş onlar televizyon açıyorum bakıyorlar bende o ara işlerin çoğunu yapıyorum diye..

hanımefendinin biri altta televizyon bakarak herkes iş yapar diye kırıcı laflar konuştu ekstra ben güzelce kendimi ifade ettikten sonra yine kırıcı konuştu bir baktım post açmış biraz da küçümseyerek işte az önce gördüm televizyon bakarak iş yapmak falan filan yazmış Kendini çok iyi bir anne olarak göstermiş. Ama beni linçleyeceğine millet ona tepki göstermiş.

Kendisinin de bir çocuğu var daha bebek küçük.

En sonda da postu kapattı😂😂

Hep postlarını görüyorum hiç umursamıyorum😏

Çok şükür ondan başka kimse ile sıkıntım olmadı 🥰

(Birde senin söylediğin gibi herşey ilgi herkes benim çocuklarıma olan ilgime sabrıma çok şaşırıyor.)

(1,778 puan) tarafından

Yaaa hepsi alavere inan ki . Benim yeğenim ile Ulaş 2 ay fark var yeğenim küçük . Annesi daha hiç tv açmadı ona ama ilgi görmüyor çok fazla . Bariz fark görünüyor. Gerçekten çocukların isteklerini değil. İhtiyaçlarını karşılarsan eğer o çocuk sağlıksız olmaz alsa nedir sevgini vereceksin önce öncelik vereceksin yedirmesi  içirmesi temizliği bakımı gezmesi oynaması . Tv izleyince tamam uyaran eksikliği oluyor olmuyor değil ama sen gün boyu tv karşısında ot gibi çocuğu koyarsan ne bekliyorsun 

0 oy
(9,304 puan) tarafından

Kocam zorla gezmeye götürüyor ne yapsam evde oturmayı sever yazmıştım Allah sen misin bunu soran ne hava atmam kaldı ne kocamı haketmediğim 

(1,778 puan) tarafından

Burada bazı kıskanç kesim var aldırmayacaksın … 

0 oy
(1,705 puan) tarafından

5 yıldır burdayım postumdan linç yemedim lakin

Her otizim postuna oğlum tanı aldıktan sonra edindiğim bilgiler ile yorum yapardım 

Bir kadın hiç unutmam 2 sene önce post sahibi de degildi oysa 'yeter be yeter her otizim postunda sen bi git artik ya senin yüzünden şüphe arar olduk çocuklarımızda sende var diye herkeste mi olacak bi bit artik otizim postlarini mi bekliyorsun pisikolojimizi bozdun' yazmisti. 

Hayatımda neler yaşadım hiç bu kadar yaralanmamıştım. Yerin yedi kat dibine girseydim de okumasaydim o cevabi bi yoldan gecmis anneler beni cok iyi anlar. Cok hakaret kufur yedim ama hic umrumda olmadi :) 

Allah var yukarda ölsem unutmam gecenin 2 si ağlaya ağlaya salona gitmiş boş duvara saatlerce bakmistim.. kaldi ki hayatimda sosyal medyadan yada yüz yüze gelen bir sorunu asla umursayacak bir yapiya sahip degilim 

(1,778 puan) tarafından

Ama bu öyle böyle bir şey olmamış . Hakkını ve bebeğinin hakkını aşka ödeyemeyecek çok yazık. Keşke cümle kurarken Allah ın kul hakkını yalnızca kullarına bıraktığını hatırlayabilsek ve öyle hareket etsek çok yazık .

0 oy
(7,466 puan) tarafından

Bi post açmıştım evinize yatılı gelen misafir tırnak makası tarak lif falan isteyip kullandığında o eşyaları çöpe atıyor musunuz gibi bişey sormuştum. Ben atıyorum dediğim için linçlenmiştim biraz 😅 havlu çarşaf falan neyse yıkanıyor da kullandığı lifide direk atarim ya bu normal bişey bence 

(1,778 puan) tarafından

Saçmalamışlar bende atarım yani napayım adamın kullandığı kişisel bakım ürünlerini mi kullanayım adı üstünde kişisel bakım 

0 oy
(2,694 puan) tarafından

Biliyon eskilerdenim ben 4 yıl vardır bellide daha uzun üyeyim valla benimkileri hiç saymayım neymiş o eski postlara sakin sessiz cevaplar şimdi yapılacak varya madalyonun siper tarafını gösteririm aslında bakma pamvıkkk gibi kalbim vardır ama değer bilene 😁😄

(1,778 puan) tarafından

Valla bende öyleyim kız artık inan güzellikten anlamıyorlar 😂

(2,694 puan) tarafından

Aman kızzz birde milletin nazını niyazını hiççç çekemem öyle bir laf söylerim ki cdvap veremezler o yüzden artık susamam bacım kimselere herkes ederi kadar 

0 oy
(6,535 puan) tarafından

Ben hiç soru sormadım ama birine ilaç dozu hakkında bilgi verdim bir buçuk ölçek kaç milim diye sormuşlardı çok bilmişin biri yanlış bilgi verme diye saçma sapan konuşmuştu 20 yıldır yaptığım meslek nesini yanliş söyleyeyim o zaman o şahısa çok sinir olmuştum 

(1,778 puan) tarafından

Demek ki o diplomasız bilge kişiymiş 😂😂😂

0 oy
(3,386 puan) tarafından

Hiç linç yemedim maşallah diyim nazar değmesin aman uğraşamam 😄

(1,778 puan) tarafından

Uğraşma zaten beyin yakıyorlar 😂

0 oy
(4,053 puan) tarafından

Kızımın altını degistirecektim kış günü ozaman da daha doğal gaz yok klima var oda bir tane oda da. Kızım bebek daha . Ben de oturma odasında değiştireyim kızım üşümesin dedim. Tam.her şeyini hazırladım zınk kaynanam geldi. Kimsenin yanın da değiştirmedim şimdiye kadar değiştirmem de. Neyse dedim ki anne iki dakika cik da ben hemen altını değiştireyim oda küstü evine gitti . Buraya yazdım ben de. Aman Allahım ne terbiyesizliğim kaldı ne kaynana düşmanlığım. Sanki küfür ettim kadına.

(1,778 puan) tarafından

Ne alakası var ya . İnan ki benşm babam daha oğlumun ne pipisini gördü ne torosunu bak kendi babam erkek üstelik . Kadın demiyorum bile . Bir ben bir babası birde anneannesi değiştirir altını annemde bana bakmaya geldi lohusayken bir süre de ailemle yaşadım öyle mahremiyet bilmiyorlar demek yazık 

(4,053 puan) tarafından

Demek ki burdakiler herkesin içinde olur olmadık yerde degistiryor ki Benim benim yaptığım linclendi. 

(1,778 puan) tarafından

Üstelik mahremiyetin en önem verilmesi gereken devirde . Yazık . 

0 oy
(7,544 puan) tarafından

Postumda linç yediğimi hatırlamıyorum hiç 😄

(1,778 puan) tarafından

Yorumda da mı yemedin 😅

(1,778 puan) tarafından

Aman aman anma adlarını …. 

(7,544 puan) tarafından

🤣🤣🤣🤣

0 oy
(217 puan) tarafından

Kayınpedeeim oğlumu babamm diye seviyor diye post açmıştım. Ona linç yemiştim. Hele birisi ma.l bile demisti. Birisi de fesatsin diye terbisyesiz şeyler eklemisti. Onlarin kim olduğunu hatirlamiyorum ama hatırlayıp aynen iade etmeyi isterdim.

(1,778 puan) tarafından

Benim babamda benim oğluma babam diyor ama tabi belki size yanlıştır 

(217 puan) tarafından

Yanlisligindan değil. Herkesin kendi düşüncesi tabi de altını dolduran sebepler önemli olan.  Benim babam vefat etti. Torununu göremedi bile. Zaten yeni evlenmistim. O adam yani kayinpederim de babami ölüm döşeğinde ziyaret bile etmedi. Zaten kendi oğullarına da doğru duzgun babalık yapmamış. Hep el iyisi olmuş ailesini hor görmüş. Başkaları için ailesini batirmis. Eşim hep anlatır başkası doldurur babam gelir bizi doverdi diye. Kendi oğullarına sevgi ve babalık gostermemisken oğluma demesi çok sinirime dokunmustu ama yanlış anlaşıldım. 

0 oy
(1,505 puan) tarafından

İlk postlarımda eşimin ailesinin erkek oğullarının hiç erkek çocuğu olmamasından yakınmaları üzerine kendi oğlum doğduğunda “Hayır bir de sülalede ilk erkek torun ama o kadar istemelerine rağmen bana çektirmedikleri şey kalmadı” gibi bir cümle kurmuştum.

Bu tamamen gelin geldiğim ailenin ısrarla erkek çocuktan erkek torun (soyadı devamı için) ısrarı üzerine vaatler verip doğduktan sonra bize etmediklerini bırakmamaları üzerine yakınılmış bir posttu. Ancak ne hikmetse benim erkek torun doğurduğum için “övündüğümü” zannedenler tarafından birdenbire saldırıya uğradım. Belki ben yanlış aktardım, belki onlar yanlış anladı. Bilmiyorum. Ama bir söz üzerine de bu kadar gidilmez ya…

Hiç unutmuyorum 3 gün kendime gelememiştim.

Bir de defalarca kanıt sunmama rağmen islam hakkında saçmasapan bilgilerle benimle aşık atanlar vardı ama onları linçten saymıyorum. 

(1,778 puan) tarafından

Evet canım ben Hürrem’im diye gezseydin 😂 hey Allah ım ya bence insanlar evdeki sinirirni stresini burada atıyor cidden … 

0 oy
(23,050 puan) tarafından

Genel bir linç değil de görümcemin nişanını evimde yapmayı istememiştim diye biri bencilsin demişti yapmak isteyen değilde karşı çıkan neden bencil hala anlamış değilim 

(1,778 puan) tarafından

Eğer görümceni sevmiyorsan yapmak istememen gayet normal neyim linci ki 

(23,050 puan) tarafından

Sevmemek değil aslında da başka şehirden gelip bizde yapmaları çok mantıklı gelmedi eşimin ailesi akrabaları damat tarafı hepsi bizde toplanacaktı o kadar misafiri ağırlayamazdım 

0 oy
(1,581 puan) tarafından

Kıyafet ihtiyacımız var eşim iş kazası geçirdi calisamiyor şuan bunu yazmıştım ama okadar uzuldumki çokta pisman oldu linç hafif kalır 

(1,581 puan) tarafından

Olabilir uygulamayi tam bilmiyorum hamilelik için yüklemiştim sonra doğum olunca buraya attı.baktim yazanlar var bende gerçekten Allah goruyo çok zor bı surec yasiyorum ondan yazdım 

(1,778 puan) tarafından

Zamanı geldi bende 1000 tl ile 10 gün geçirmek zorunda kaldım hepimizin oluyor zor günleri anlıyorum. 

(1,581 puan) tarafından

Allah'a şükür lif yapıyorum bende iki kuruş geliyo yine binada şükür insan yarın ne olacağını bilemiyor o yüzden bı lira demeden bı kenara atın derim muftac olmak çok zormuş yani 

(1,778 puan) tarafından

Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin 

(1,581 puan) tarafından

Amin amin 

0 oy
(7,675 puan) tarafından

Ben postlarım da hiç linç yemedim 😃ama amaa beni bi yorumum da sen linç ettin 😂 

(1,778 puan) tarafından

Utanmaz ben 😂 çok sinirli bir zamanımdır lafı da totomdan anlamışımdır genelde gece mesela sinirli oluyorum sabah okuyunca  diyorum of İdil sjjsjsj hakkını helal et 

(7,675 puan) tarafından

Estağfurullah canım

0 oy
(1,615 puan) tarafından

Kızımın kulağını 11 aylıkken deldirdiğim için okkalı bir linç yemiştim :))

(1,778 puan) tarafından

Sebep 😂

(1,615 puan) tarafından

Kızımın fikirlerini hiçe sayıyormuşum belki o kulağını deldirmek istemeyecekmiş büyüyünce kendisi karar verseymis falan :))

(1,778 puan) tarafından

Eminim onlar her konu da çocuklarının isteklerine göre yaklaşıyorlardır 😅

0 oy
(9,614 puan) tarafından

Ben ergenlik resmimi koymuştum hha güzelmiyim die keko gibisin demiştiler herkez 

(1,778 puan) tarafından

Eşimde bana diyor 😂görünce 

(9,614 puan) tarafından

Yok işde dudagın yok büzmüssün kafanda sanki deve hörgücü varmış falan die bidaha gşrmediydim uygulamaya🤣

(1,778 puan) tarafından

Tabiii canım neresi keko 😅

(9,614 puan) tarafından

Jiletci filiz derlerdi bana kelebeklen dolanırdım 🤣🤣

(1,778 puan) tarafından

Wohoouuu 😅😅😅 aplamızzzz 😂❤️

0 oy
(4,802 puan) tarafından

Kendi postuma yemedim hiç .. biri köpekler niye toplanılmıyor die post vardı oraya yazmıştım bütün hay.van severler toplanmıştı. Çocuk canı daha kıymettli umarım birgün sizin başınıza gelmez dedim. Toplanmıcakmış kısırlaştırılacakmış.. ozamn sakin olurmuş .. kapısının önünde 20 tane kö.pek olanlar yazmıyordu tabi bunu

Ha bide örümcek konusunda linç yedim 5 aylıkken bindiriyorum ben demiştim ayy yemeğim laf kalmadı 🤣 örümcek hiçbir doktor tavsiye etmiyormuş müş müş . Çokta umrumda değil hani 4 çocuğuma da aldım 5 aylıkken koydum 11 aylıkken yürüdüler. Ve hiçbiride düşmedi ve çarpık bacaklı olmadılar . 😅

(1,778 puan) tarafından

Yaa benim oğluma da sağlıklı gelmedi mesela yürüteç adım atan çocuk bir anda ayaklarını sürümeye başlamıştı bende 8 aylıkken falan almıştım ve bacakları gerçekten parantez oluyordu ben hemen bıraktım düzeldi yani benim deneyimim kötüydü 

(4,802 puan) tarafından

8 ay geç bence canım ondan alışamıyor .. zaten adım atmaya başlayan bebeğe alınmaya gerek yok zaten

Benimkiler gözünü örümcekte açıyor genelde 😅 benimkiler usta şöfer oluyordu . 

(1,778 puan) tarafından

Biz evin içinde bizim peşimizden dolaşsın diye almıştık ama kötü oldu bizim için 

0 oy
(2,746 puan) tarafından

Çalıştığım köye doğudan parayla gelin getiriyorlar dediğim için 

(1,778 puan) tarafından

Yani bu linçten daha çok kaçıncı yüzyıldayız hala böyle şeyler var olması beni üzdü 

(2,746 puan) tarafından

Doğu diye konuşmuşum, tüm dogululari oyle gostermisim, ozellikle nerden geldiklerini belirtmem lazımmış, oyle şeyler yokmuş  ben uyduruyormusum vs

0 oy
(53,809 puan) tarafından

postta yemedim ama bu bölüm acilmadan önce hamileyken gebe bölümünde aktiftim biri sormuştu iste yemeyle.ilgili bende dozunda yedikten sonra istediğini ye demistim 

anam kuzu diye biriydi bir sardi bana manyak duvarima falan yazilar yazmisti sen makarna ye soyle böyle ☺️ admine demistim de uyarmisti onu

(1,778 puan) tarafından

Takık çok 😂

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 592 göst.
10 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,254 göst.
11 Nisan 2020 Diğer kategorisinde ✨Gafsa✨ (2,890 puan) tarafından soruldu
+1 oy
36 cevap 2,051 göst.
12 Ocak 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu