+1 oy
111 göst.
Diğer kategorisinde (139 puan) tarafından

Olmasını çok istediğiniz bı dileginiz  için namaz olur dua olur belli sayıda ayet okuma olur zikir olur  neyi nekadar süre yaptınız da oldu mesala  paylaşabilir misiniz ?

2 Cevaplar

+2 oy
(933 puan) tarafından

Çok istediğim bir duam vardı. Kabul oldu elhamdülillah. Okuma zinciri vardı herkes kendi niyeti için okumuştu sureyi. Sonra toplu bi şekilde Mekke de dualanmıştı

(139 puan) tarafından

Ya maşallah ne güzel  benimde çok istedgim bı dileğim var fakat sizinki gibi olması mümkün değil şuan kendi imakanlarimla çabalıyorum olması için bakalım 

(933 puan) tarafından

Teheccüd namazı çok iyi diyorlar. Allah inşAllah gönlünüzdekini hayırla versin 🤲🏻

(139 puan) tarafından

Ewt çevremdeki yaşlılar namaz kılanlar hepsi bana Teheccüd namaz kilmami soyled ne istersen olur o namazda diye elimden geldiğince yapıyorum elhamdülillah 

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Bol bol ibadet, Teheccüd namazları, namazlarını kıl , Kur'an oku, Allah'tan kalpten iste. Hiç bir destek almadan evimizi aldık , şimdi kızımız da olduğu için ona da ev almaya niyetlendik bakalım Allah nasip kısmet ederse onunda adımlarını attık. Allah yardım ediyor yeterki kalpten inan . İnanmak başarmanın yarısıdır . Ben seccade de ağlayarak yalvardığımı bilirim Rabbim'e ❤️ hamd olsun Rabbim'e olsa da olmasada Allah'ım en hayırlısını bilendir 

(139 puan) tarafından

Maşallah ne güzel Allah daim etsin dileklerini kabul etsin inşallah bende bu dediklrini yapıyorum herzaman aksatmadan umarım benimde biranonce kabul olur duam 

İlgili sorular

+2 oy
16 cevap 221 göst.
0 oy
1 cevap 39 göst.
2 Ağustos 2025 Para & Ekonomi kategorisinde Havin06 (3,096 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 646 göst.

Kategoriler

1,468,832 soru

24,064,737 cevap

330,300 kullanıcı

...