+4 oy
596 göst.
Diğer kategorisinde (1,494 puan) tarafından

Kızlar çok fazla borcumuz yok bu ay da benim doğum günüm eşim de doğum günü hediyesi için bana iPhone almak istiyormuş yalnız benim de elim bir yandan iPhone'a gitme hani bana çok boşmuş gibi geliyor tamam çok güzel bir telefon kamerası falan çok güzel şu an kullandığım telefonda kamera açısından ya da genel olarak böyle çok fazla iyi değil ama idare ediyor ben de memlekete gideceğim işte bir yanım onun yerine bilezik al tak koluna diyor ama 2 tane falan bileziğim var onun yerine bir seferde kendini de mutlu et diyor ama bilmiyorum ikisi arasında çok fazla takıldım kaldım bilmiyorum yani ne yapacağımı ondan size bir sormak istedim eşim de ona göre bir düşün bana kararını ver dedi Allah başka dert vermesin ama bunu bile düşünmek bence çok zor çünkü biri hem boş geliyor hem de dolu geliyor bir yandan bir bilezik de mesela bana acayip dolu geliyor bilemedim ya ilk defa alırsam kendime aldigim en pahalli şey olucak heralde o yüzden de olabilir bir yanımda yatırım yapmami söylüyor 

27 Cevaplar

0 oy
(9,617 puan) tarafından

Bilenzik alırım 🤣

-Reklam-
0 oy
(267 puan) tarafından

Bilezik bence gelecek için çocukların için yatırım olur bana telefon alo dese yeter kendi fikrim bu yani 

0 oy
tarafından

Eskiden iPhone kullanmış biri olarak diyebilirim ki tek iyi yanı satarken zarar ettirmemesi. Kullanış açısından sevemedim mecburiyetten 2 sene kullandım ( onu da abim kendi telefonunu verdi). Belli bir süre sonra pil gücü filan zayıflıyor.

0 oy
(4,210 puan) tarafından

Androide alışıksaniz ios rezalet geliyor. 

Ayrıca bu kadar son model telefona ne kadar gerek var kafasındayım alt tarafı ınstagramda gezip wpdan sohbet ediyoruz ben olsam yatırım yapmayı tercih eder orta halli bir telefon alırım. 

0 oy
(23,523 puan) tarafından

Ben pahalı telefona karşıyım bir kez parkta bankta unuttum bir kez de kaybettim sandım çantamın iç gözüne koymuşum ama :) kaybettiğimde veya kırıldığında ah vah etmeyeceğim bir telefon kullanmayı tercih ederim ki çocuklu kadınlarız başına ne zaman ne geleceği belli olmaz 

0 oy
(1,464 puan) tarafından

Paranı iPhone'ye veripte degersizlestirme artı bana görmemiş telefon gibi geliyor o kadar para bir telefona nasıl verilir aklım almıyor yazık günah dünyada o kadar aç insan varken bu israf neden bence altına yatırım yaomaslisin 

0 oy
(484 puan) tarafından

Bilezik alırsan kendine almış olmuyorsun ki. Yani o bilezik bir yatırımdır, yarın bir gün bir şey alınırken kadın çıkartıp verir. O yüzden bence gerçekten kendin için bir şey isteyebilirsin. iPhone pahalı geliyorsa, daha uygun fiyatlı başka telefon bakabilirsin.

İlgili sorular

+1 oy
41 cevap 774 göst.
6 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Sevmm (2,170 puan) tarafından soruldu
0 oy
48 cevap 1,330 göst.
30 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,693 göst.
0 oy
6 cevap 396 göst.
10 Haziran 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde ❣Maşo'nun Hatunu❣ (2,342 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,281 soru

24,083,974 cevap

331,360 kullanıcı

...