+4 oy
580 göst.
Diğer kategorisinde (1,494 puan) tarafından

Kızlar çok fazla borcumuz yok bu ay da benim doğum günüm eşim de doğum günü hediyesi için bana iPhone almak istiyormuş yalnız benim de elim bir yandan iPhone'a gitme hani bana çok boşmuş gibi geliyor tamam çok güzel bir telefon kamerası falan çok güzel şu an kullandığım telefonda kamera açısından ya da genel olarak böyle çok fazla iyi değil ama idare ediyor ben de memlekete gideceğim işte bir yanım onun yerine bilezik al tak koluna diyor ama 2 tane falan bileziğim var onun yerine bir seferde kendini de mutlu et diyor ama bilmiyorum ikisi arasında çok fazla takıldım kaldım bilmiyorum yani ne yapacağımı ondan size bir sormak istedim eşim de ona göre bir düşün bana kararını ver dedi Allah başka dert vermesin ama bunu bile düşünmek bence çok zor çünkü biri hem boş geliyor hem de dolu geliyor bir yandan bir bilezik de mesela bana acayip dolu geliyor bilemedim ya ilk defa alırsam kendime aldigim en pahalli şey olucak heralde o yüzden de olabilir bir yanımda yatırım yapmami söylüyor 

27 Cevaplar

+11 oy
(8,193 puan) tarafından

İsrail'e bu kadar yüklu bir yardımda bulunmam . Başka bir marka daha makul bir telefon alıp bir tane de kibar bir zincir alırım .

-Reklam-
+2 oy
(4,003 puan) tarafından

iPhone kadar boş gereksiz pahalı birşey yok bence,ben olsam bilezik alırdım 

+2 oy
tarafından

Ya bence çokta matah bir şey değil telefon artık bana da fazla vermek boş geliyor. Başka ihtiyacın yoksa bilezik yap ya da doğum günü hatırası sevdiğin bir şey alın. Aklıma direkt gezi geliyor sevdiğim için vaktiniz varsa güzel olur 

(5,448 puan) tarafından
+1

Sen bensin ☺️ Bana da iki hediye de boş geliyor. Onun yerine İtalya Sardinya Adaları'nda tatil isterim 

(819 puan) tarafından

Kesinlikle ya tatil kafa dinleme deşarj olmak çok daha güzel ya telefon sana ne verebilir altı üstü kamera için niye bu kadar dert ediyorlar anlayamıyorum 

+2 oy
(2,921 puan) tarafından

Daha uyguna bi telefn alip arti olarakta bilezik alirdim.cunku iphone  pahali bi telefn.

+2 oy
(2,533 puan) tarafından

Ben olsam kesin bilezik seçerdim 

iPhone sevmem tamam güzel kaliteli telefon ama çok boş ve gereksiz emin ol paranın yarısı sadece marka veriliyor bence adına.

Telefon eski ise Yeni bir telefon al. Artı Kalan paraya bilezik al.

Eşim s24 ultra kullanıyor o da harika bir telefon 😍😍

+2 oy
(1,838 puan) tarafından

Benim için altının hiç bi kıymetı yok ben iPhone kullanıyorum çok memnunum 

+2 oy
(10,279 puan) tarafından

Ben olsam bilezik seçerdim 

+2 oy
(5,771 puan) tarafından

Memlekete gideceğim millet kolumda bilezik görsün mü 😁😁

+1 oy
(19,550 puan) tarafından

Takı kullanmayı seviyosan bilezik aldır sevmiyosan telefon değiştir zaten bileziğin varmış iPhone aklında kalacağına elinde bulunsun onu aldır bence 

+1 oy
(5,448 puan) tarafından

Iphone almam da aldırmam da. Bilezik de istemem. Onun yerine İtalya Sardinya Adaları'nda tatil isterim. 

+1 oy
(5,669 puan) tarafından

Iphone alacagina kendi telefonundan bi tik daha iyi bi telefon daha al cok kamera vs takiliyosan. Geri kalan parayla da bi bilezik al tak koluna. Iphone asiri gereksiz pahali. He sadece kamerasi iyi olan telefonda iphone degil. Bende dogumda hatta iki dogumumda da telefonumu degistirttim(aralari 5 yas) en son dogumda samsung s24 plus aldim. Kamerasi cok iyi bi telefon.

+1 oy
(3,954 puan) tarafından

Bilezik tabikide canım 

Ayfon olmasa da olur 

Ama bilezik hem yatırım hem eline yakışır 🫶❤️🪻💐🎀

+1 oy
(1,737 puan) tarafından

Ben kararsız kaldım bak şimdi ikisininde değeri düşmüyor 😂

+1 oy
(6,489 puan) tarafından

Telefonum kötü yada bozuksa işime yarayacak uygun bir şey alıp kalan parayla bide bilezik alırdım 50 bin TL gibi fiyatı var çok gereksiz bir şey bence 

+1 oy
(22,678 puan) tarafından

iPhone kamerası güzel falan evet ama insanlar şuan tamamen gösteriş statü göstergesi olarak kullanıyor. Ve bu bana çok saçma geliyor. Hakikaten özellikleri için alacaksan al iPhone'u ama başka telefon da işini görürse bilezik al. 

+1 oy
(1,332 puan) tarafından

İPhone alırdım şu zamanda ıphone de bir yatırım bence piyasası hiç düşmüyor ikinci eli bile. İPhone kullanmak da çok havalı duruyor benim görüşüm 

(819 puan) tarafından

Havalı mi :))) kız elinde iPhone olan kro kaba saba pislik nice insanlar var hepsi şimdi havalı mi telefon ya altı üstü:)))

+1 oy
(14,746 puan) tarafından

Bilezigim varsa ve telefon ihtiyacım yoksa eve kullanırım ben o parayı her zaman önceliğim evdir beni daha mutlu ediyor 😊

Ama illa bilezik mi telefon mu dersen de bilezik. Ben keyfiye büyük bütçeli eşyalara karşıyım canım evimi keyfime göre bi bitirsem ilk işim bir bilezik yapmak. Takmak için değil ahtim var kızım evlenirken bir fazla bilezik takmak istiyorum bi eşim bir ben gibi Allah o günleri gösterirse 

+1 oy
(9,865 puan) tarafından

Direk altın alirim idarelik bi telefon alır gecerim en güzeli palı bışey almayı sevmiyom

+1 oy
(267 puan) tarafından

İPhone çok pahalı 67 bin liraya aldım geçen sene eşim çok istedi bilezik alsam şuan iki katıydı telefonda güzel ama bilezik daha karlı 

+1 oy
(2,495 puan) tarafından

Bilezik al tak koluna telefon için değmez elektronik sonuçta

İlgili sorular

0 oy
48 cevap 1,226 göst.
30 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,660 göst.
0 oy
6 cevap 393 göst.
10 Haziran 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde ❣Maşo'nun Hatunu❣ (2,342 puan) tarafından soruldu
0 oy
47 cevap 688 göst.
17 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Zeynep2308 (51 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,842 soru

24,036,108 cevap

328,930 kullanıcı

...