+2 oy
168 göst.
Diğer kategorisinde (1,760 puan) tarafından

Arkadaşlar merhabalar biliyorsunuz yaklaşık 1 yıl olacak Ben bebeğimi kaybettim Tekrar bir bebeğe yapmaya karar verdik ama 6 aydır deniyoruz olmuyor kadın doğum doktoruna gittim klomen verdi Klomen hamile kalan varmi

6 Cevaplar

+2 oy
(8,815 puan) tarafından

Yumurtlamayı çoğaltıyormus düzenli kullan bakalım işe yarar gibi duruyor. Bir de ovulasyon testi al derim öyle hamile kalan çok var 

(1,760 puan) tarafından

Nisanda başlayacağım ozama. Ben yunurtlama testine alayım 

-Reklam-
+1 oy
(1,760 puan) tarafından

Varmi bacilar.......

+1 oy
(441 puan) tarafından

Ben kullandım olmadı bu ay incir havuç kürüne başladım 

(1,760 puan) tarafından

Kac ay kullandın kuzummmm 

(441 puan) tarafından
+1

Geçen ay tek kullandım adet oldum küre başladım inşallah şifa olur rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallah 

(1,760 puan) tarafından

Amin canm inşallah hemen kalirsin bana 3 ay kullanacaksin dedi doktor 

(441 puan) tarafından

Ben bir ay kullandım olmadı bu ay kur olmazsa bırakacağım 5 yıldır deniyorum 

+1 oy
(138 puan) tarafından

İki defa kullandim cnm ilk kullanımda gebelik oldu malesef kimyasal oldu bır ay regl olup izin verdim kendime 1 ay arayla tekrar işe yaradı ikiz oldu şuan 11+3 olduk kazasız belasız darısı sana inşallah bol bol dua et Allahıma ettiğim dualar karşılıksız kalmadı o sayede kaldım klomen bahaneydi hep çok dua ettim 

(1,760 puan) tarafından

Sağlıkla gelsin bebegin canmmm

(1,760 puan) tarafından

Aminnn canmm

(138 puan) tarafından

Amin Allah razı olsun dileyen tüm kadınlarımıza nasip etsin rabbim 

0 oy
(2,358 puan) tarafından

Ben cnm. Odada yatıyor paşam 4 aylık oldu çok şükür. Klomen bitince doktora gideceksin. Çatlatma iğnesi yapacak. Gün verecek şu günler ilişki olsun diyecek. İlişki sonunda bacakları dikecen havaya. 9 ay sonra da sabahlara kadar uykusuz yorgun bebekli günler gelecek:))) inşallah 

(1,760 puan) tarafından

İğneyi gerek yok dedi canm bakalım nasip

0 oy
(5,300 puan) tarafından

Ben kızımda klomenle kaldım ama çatlatma iğnesi falan vurulmadım sadece hap 2 ay kullandım 3 . Adet görmedim test pozitif 3 bucuk yasinda bir prenses :) Darısı sizin başınıza inşaAllah 

(1,760 puan) tarafından

Aminnnnnmmm canm aminnnnmn

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 130 göst.
0 oy
1 cevap 76 göst.
0 oy
6 cevap 249 göst.
0 oy
5 cevap 189 göst.

Kategoriler