1 yıldır bu sitede yasiyrum hiç komşu edinemedim yaşlı bı teyze var o arada gelir . Eşim de imam olinca hep evde kimseyi de cagiramiyorum biliyolarda sanirim öyle oldugunu dışarı çıktığımda da çekiniyorum bilmiyorum bir topluluk oluyo ama yanlarına gidemiyorum kızımda 2 yaşında arkasında geziyorum parkta onlar otururken .Hatta bazen kalabalık diye çıkmıyorum .Fazla cekingenim çoğu konuda .Eşim ramazanda hatimle namaz kildiriyo geç geliyo haliyle o ara Acaba bı komşunun kapisina gidip bişey mi istesem süt mayalamak için yoğurt mesela belki böylece muhabbet kurmuş oluruz .Sonrasında da kahve içmeye davet etsem . Normalde arkadaşlarım var tabiki de komşulukta başka bişey gibi .Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ? Komşuluk ilişkileriniz nasıl?
Vala olmasada olur ya,cok gerekli bisey degl komsu
Mervis ++++++
Bennimde karşı komşum tek geliyor arkasim bile yok kuzenim var Allah tan bide iki bebe olunca vakit geciyo hatta yetmiyo eşim evde önceki yerine göre çok sikilmiyom önce günlerce tek kalırdık bunalirdim şuan normal geliyor gündz kreşe GT gel zsmn geciyo
Bnde heralde o zaman anca rahatlarim
Eskilerde kaldı komşuluk şimdi kimse kimseye slm vermiyor ki yarin aman kapimi çalar bişey ister diye.
Lazım degil cocugunla vakit geçir simdikiker sadece insani kullanıyorlar başka da bişey bekleme ben öyle yapıyorum
Çok şükür ki komşularım iyi hele ikisi ile kardeş gibiyiz herşeyime koşarlar bende onlara öyleyim perde açılmasın yada sesimi duymasınlar ararlar hasta mısın nerdesin diye ben komşuluk seviyorum bahane ile gidebilirsin yada otururken yanlarına git selam ver ne olabilir ki
Ya ne güzel ama sonradan katılınca pek yakın arkadas edinilmiyo .En azindan hani parkta bebeleri beraber oynatabilmek bile anlamlı bana göre
Olmaması daha iyi benim var aslında ama herkes birbirinin arkasından konuşuyor ben de muhatap olmak istemiyorum
Ben de 2 yıldır aynı binada oturuyorum daha hiç bir komşuma gelip gitmedim sadece karsilastikca selamlasiyorum yani kimsenin güvenip kapısına gidemem evime de alamam insan tedirgin oluyo ama senin 2 yaşında beben var bina da başka küçük çocuğu olan varsa tanışman daha kolay olur aslında
Evet çocuk açısından düşünüyorum aslında hicolmazsa beraber oynayabileceği
6yildir bu binadayim gelen giden yok kafam rahat acikcasi
Yani boylede iyi ama ne biliyim sanki komşulukta önemliymiş gibi
Önemli tabi ki bazen bişey olsa aileden önce komşu yetisiyo insana ama yok yapacak biseyde yok cnm
Peki denk geldiğinizde konusuyo musunuz kapıda bahçede fln
Evet evet konuşuruz ama gelip gitmezler onlar gelmediği için bende gitmem
1,463,969 soru
23,994,842 cevap
327,116 kullanıcı