+3 oy
214 göst.
Diğer kategorisinde (1,404 puan) tarafından

Kalpteki delik kapanmış ama kalp kapakçığında doğuştan daralma var dedi ben çok üzüldüm 6 ay sonra takip dedi canlarım bu şekilde olup düzelen oldu mu  :(

7 Cevaplar

+2 oy
(11,173 puan) tarafından

Oglumdada kalpte delik vardı 2 tane doktor büyüdükçe kapanacak dedi elhamdülillah kapandı.Rabbim sizede şifa versin inşaAllah 

(1,404 puan) tarafından

Daralma denilen şey geçici midir acaba

(11,173 puan) tarafından

O konuda bilgim yok canım doktora sormadın mi 

(1,404 puan) tarafından

Pek net bişey demedi sadece bir sıkıntımyapmaz çocuğa dedi takip dedi

-Reklam-
+1 oy
(6,481 puan) tarafından

Şuan sizi anlıyorum aksamda yorum yapmıştım rabbim şifa versin inşallah acısını gostermesin korkularınızida anlıyorum ama yazinca kötü oluyorum veya kalbin kara deniyor bu postlara kızıyorum doktor bunlari dediği zaman neden doktora dönüp aklınıza takılan her şeyi sormuyorsunuz çünkü her hastanın durumu farklı ve yorumlarla daha çok kafaya takatsiniz 

(1,404 puan) tarafından

Yok canım sordum net konuşmadı sadece takip dedi kalbinin iyi çalıştığını söyledi başka doktorada götüreceğim zaten

(6,481 puan) tarafından

Sürekli sürekli doktor değişimini tavsiye etmem tek bir doktor da devam et çünkü bu sefer karışıyor artı başka da doktora gittiğin zaman diğer gittiğin doktor pek bakmak istemiyor ve hiç ilgilenmiyor gibi bir şey oluyor o yüzden sürekli doktor değişikliği yapma tek doktorla sabit kalmaya çalış benim oğlumda da var bazı sıkıntılar tamam ben de senin gibi bir iki doktora gittim bana tek bir doktor da sabit kalmamı önerdiler çünkü gerçekten de sürekli gittiğim doktor daha çok ilgileniyor

(1,404 puan) tarafından

Bakalım canım sizede geçmiş olsun çok 

+1 oy
(828 puan) tarafından

Bebiş ne kadarlık acaba. Bizde de kalpten giden damarda darlık vardı+ delik vardı. Damar 6.ay kontrolünde elhamdülillah düzelmişti. Delik ise klasik tabir iğne deliği kadar kalmış demişti. Nisanda onun için kontrole gideceğiz. İçinizi ferah tutun. Her bu postu açan anneye yazmaya çalışıyorum çünkü ilk duyduğumda neler yaşadığımı bi ben bilirim. Kayınvalidem de doğuştan delik varmış hala var ama maşAllah çokda sağlıklıdır. Doktoru da demiş doğuştan varmış ve sen bu yaşına kadar fark etmemişsin bile. O kadar etkilememiş sağlığını. Yeğenimde 6 yaşında kapandı kalp deliği.Genelde sorun teşkil etmez diyor çocuk doktorları büyüdükçe düzelme ihtimali yüksek deyip takibe alıyorlar. 

(1,404 puan) tarafından

Evet canım aynı duyguları yaşıyoruz sanırım :( Allah yardımcımız olsun

+1 oy
(9,611 puan) tarafından

Kalpmdamarındamı daralma dedi öyleyse eger ameliyat olduk bşz bğyüdükce açılır die kontrollü şekilde bekledik kilo alması lazım dedi falan aldırdık kilo falan ama olmadı 1 yasında anju oldu oglum

(1,404 puan) tarafından

Kalp kapakçığında daralma dedi hiçbirşey yapılmıyomuş takip dedi sadece ilerlemezse yine takip çok geçmiş olsun bir de dereceleri varmış galiba daralmanın rapor çıksa bakcam ama daha düşmemiş e nabıza

(9,611 puan) tarafından

Evet canım 70 80 90 lar skntılı oluyor pulmoner damar die geciyordu bizim kalpten akcigere giden damarda daralma idi bizim 

(1,404 puan) tarafından

Demekki bizde düşük çıktı hiç

Öyle bişey demedi sadece belki büyüdüğünde ilaç kullanır dedi Rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın 

0 oy
(810 puan) tarafından

Canım bende ve 2 oğlumda doğuştan kalp kapağı bi tane yok şükür bi sıkıntı yok 

(1,404 puan) tarafından

Ah canlarım benim tedavi oluyorlar mı kuzular

(810 puan) tarafından

Yok tedavi gerek yok ilerde sorun olursa yapay kapak ameliyat lazım oda inş gerek olmaz

(1,404 puan) tarafından

Şusn kaç yaşındalar instagramdan takipleşebilir miyiz melisay_an adım

(810 puan) tarafından

Instagram yok maalesef ben 29 yaşındayım şükür bi sorun yaşamadım 2 yıl Taekwondo bir yıl atletizm de yaptım , büyük oğlum 11 yaşında bi sıkıntı yok 3 yıldır Taekwondo gidiyor, küçük 4 yaşında onda da bir sıkıntı yok ablam 33 yaşında onda da kapak eksikti ama onun darlık çoktu rahatsız oluyordu çarpıntı, halsizlik,nefes nefese kalma oda uzun yıllar Taekwondo yaptı ve şuan da da Taekwondo antrenörü ameliyat oldu kapalı İstanbulda yapay kapak takıldı şükür şikayet hepsi bitti yani korkulacak bir şey değil merak etmeyin diye anlatıyorum doktorlar diyor ki kapak yok ama sıkıntıda yok herkeste 4 yaprakçık bizde 3 var o yüzden aradan kan sızıyor kendini üzme 

(1,404 puan) tarafından

Evet bende böyle yorumlar aldım saolsunlar içimi ferahlattınız sizde böyle pozitif yorumlarınızla doktorda anlatırken sizin dediğiniz gibi anlatmıştı

0 oy
(5,431 puan) tarafından

Eko sonucunu atarmısın 

Hafif darlıksa zamanla düzelebiliyor ama orta düzey yada ileri ise işlem gerektiyor

(1,404 puan) tarafından

Canım rapor henüz girilmemiş bugün ilerleyen saatlerde girerse muhakkak atacağım

(1,404 puan) tarafından

Meehaba burada mısınız eko sonucunu aldım 

(5,431 puan) tarafından

Merhaba özelden atın

(1,404 puan) tarafından

Post olarak attım teşekkür ederim 

0 oy
(43 puan) tarafından

Benimde kızımda vardı doğuştan daha 7 aylık hatta dün gittik kardiyolojiye tekrardan delik kapanmıştı akciğerinde de daralma vardı o da ilerleme olmadı ama şah damarında 3 tane kelebek gibi bişey varmış 1 tanesini görmüş 2 tanesini görmemiş ama ağladığı içinde görmemiş olabilirmiş canım çok sıkıldı deliğin kapandığına sevinemedim bile biri bitiyor diğeri başlıyor 6 ay sonra tekrardan kontrole çağırdı bakalım inşallah hiç yoktur size de çok çok geçmiş olsun Allah hiçbir anne babayı evlatlarıyla sınamasın cidden çok zor 

(1,404 puan) tarafından

Aynısı canım aynısını yaşıyoruz şuan :( canım çok sıkkın benimde 

(1,404 puan) tarafından

İnstagram kullanıyorsanız takip edebilir misiniz beni melisay_an 

(43 puan) tarafından

Gönderdim

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 219 göst.
+2 oy
10 cevap 456 göst.
+2 oy