+2 oy
154 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (480 puan) tarafından

Karacadan aldığım yemek takımı Gold kenarlari bulaşık Makinesinde 2 yıkamada solmaya başladı. Bu arada 50 derecede yıkıyorum. İade kabul ederlerdi sizce 

5 Cevaplar

+2 oy
(2,079 puan) tarafından

Etmezler çünkü kullanıcı hatası var Gold takımlarin hiçbiri marka farketmeksizin makinede yıkanmaz.

(480 puan) tarafından

Öylemi bana çalışan 50 derecede yikarsan birşey olmaz demişti ondan ötürü makinaya koydum keşke koymasaydm

(2,079 puan) tarafından

Yok ya yaldızlı hicbirsey makineye atılmaz. Benimde karaca yaldızlı yemek takimlarim 6 sene oldu daha bozulma olmadı 

-Reklam-
+1 oy
(512 puan) tarafından

İade alınır mı bilemem ama değişim yaparlar canım yeğenimin aynıydı soldu tek tek iade alıp değiştirdiler gelende aynıydı bende o hataya düşerek karaca aldım benimkilere bişi olmadı ama tava tencere cezve çaydanlık ne varsa bildiğin çöp oldu karaca pişmanlıktır onu anladım 

+1 oy
(8,196 puan) tarafından

Karaca çöp verse almayın öyle kötü bir marka 

0 oy
(6,878 puan) tarafından

Sanmiyorum ama istersen sor benim cay bardaklarim ve tabaklari oyle oldu kenarlari gitti tabaklarimi atiyorum birsey olmadi ama ayni seyo granit tencerem icin diyemicem 4 yillik evliyim annem bir takim daha granit tencere aldi bana 

0 oy
(975 puan) tarafından

Geçen gün bende karacada Gold yemek takımı sordum.bunlar lazer boyama çamaşır suyu ve makinaya atılmaz atarsanda kısa programa at dedi.

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 44 göst.
+2 oy
4 cevap 183 göst.
26 Mart 2025 Diğer kategorisinde Emine S (18,446 puan) tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 137 göst.
0 oy
31 cevap 772 göst.
28 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Svgidrmzz (112 puan) tarafından soruldu

Kategoriler