0 oy
125 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (102 puan) tarafından

Merhaba kızlar ben 32 haftalık hamileyim bebeğim aşırı hareketli yani bir saniye durmuyor desem yalan olmaz :)) ablamda doğumdan sonrada öyle olur anne karnında belli olur zaten diyor doğrumu bu doğruysa bittik demektir ,🤣;)))

10 Cevaplar

0 oy
(14,863 puan) tarafından

Evet doğru enerjik bir beben olacak hayırla kucağına al inşallah 😁

(102 puan) tarafından
+1

Çok teşekkür ederim oğlum zaten enerjik 3 yaşında buda öyleyse artık huniyle dolaşırım 😅😅

(14,863 puan) tarafından

Huniyle dolaşmak enerjik bebe analarının kaderi 😁🥰

-Reklam-
0 oy
(8,508 puan) tarafından

Evet kesinlikle doğru bunu bana annemde söylemişti yandın sen çok yaramaz olacak diye 3 yaş felaket yaramaz kızım 

(102 puan) tarafından

Yaaa vallahi çok korkuyorum oglimda aşırı hiperaktif asla durmayan oturmayan bir çocuk buda öyleyse 

0 oy
(6,327 puan) tarafından

Evet dogru. Benimki de asiri hareketliydi. Ozellikle geceleri 3-5 arasi uyumazdi. 

Bol bol uyu dinlen kisacasi :) 2 sene uyumadim.

(102 puan) tarafından

Korkuttunuz beni 😅😅

(6,327 puan) tarafından

Bol bol dua edin uykusu duzgun olsun ;)

0 oy
(2,114 puan) tarafından

Bence icerde nasılsa disardada ayni..

Benim bebegim karnı acıkınca başlardı tepismeye gerisi hep sessizde.

Doğdu yemek zamanı gelince ortalık 56 oluyor karnı doyunca sesi yok😂

(102 puan) tarafından

Benjm asla merak ettirmiuor 7/24 online özellikle gece 4 tsn sonra uyanigim🤧🤧

0 oy
(4,860 puan) tarafından

Karnımda da düzenliydi hareketleri şimdi de aşırı bir çocuk değil ayarını bilir ama yetiştirme ile de ilgili sanki biraz :)

0 oy
(1,471 puan) tarafından

İlk oğlum aşırı hareketliydi.kuduruk erkenden geldi 34.haftada doğdu.

Şimdi 2 yaşında sabah kalktığımda akşama kadar yatmaz.ayakta öyle.2.oğlumda her gittiğimde öyle uyurdu.doğsu çık uysal hep uyuyor inşallah böyle devam eder

0 oy
(816 puan) tarafından

Benimki de çok hareketliydi şimdi 10 aylık oldu bir saniye durmaz uyurken bile sürekli hareket ediyor yeni doğduğunda kundaktan kollarını çıkarıyordu 😂

0 oy
(1,428 puan) tarafından

Doğru valla benim kızımda karnimda hiç durmadı şu an 5 yaşına girecek hâlâ öyle durmak nedir bilmez 😂😂

0 oy
(6,606 puan) tarafından

Evet oyle oluyorlar inan o karnindaki hareketlerini bile özliyorsun sıpalar 5 dk oturmuyorlar oglum hasta da uyuyor simdi cabuk iyilessin diye bakiyorum 

0 oy
(257 puan) tarafından

Kesinlikle doğru ya benim bebeğimde karnımda aşırı hareketliydi hareketleri canımı bile acıtıyodu bazen doğdu şuan 18 aylık ve bir dakika yerinde durmuyorr😂

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 70 göst.
30 Ekim 2024 Diğer kategorisinde 3evlatsahibi (376 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 119 göst.

Kategoriler

1,456,409 soru

23,897,049 cevap

322,108 kullanıcı

...