Merhaba kızlar ben 32 haftalık hamileyim bebeğim aşırı hareketli yani bir saniye durmuyor desem yalan olmaz :)) ablamda doğumdan sonrada öyle olur anne karnında belli olur zaten diyor doğrumu bu doğruysa bittik demektir ,🤣;)))
Evet doğru enerjik bir beben olacak hayırla kucağına al inşallah 😁
Çok teşekkür ederim oğlum zaten enerjik 3 yaşında buda öyleyse artık huniyle dolaşırım 😅😅
Huniyle dolaşmak enerjik bebe analarının kaderi 😁🥰
Evet kesinlikle doğru bunu bana annemde söylemişti yandın sen çok yaramaz olacak diye 3 yaş felaket yaramaz kızım
Yaaa vallahi çok korkuyorum oglimda aşırı hiperaktif asla durmayan oturmayan bir çocuk buda öyleyse
Evet dogru. Benimki de asiri hareketliydi. Ozellikle geceleri 3-5 arasi uyumazdi.
Bol bol uyu dinlen kisacasi :) 2 sene uyumadim.
Korkuttunuz beni 😅😅
Bol bol dua edin uykusu duzgun olsun ;)
Bence icerde nasılsa disardada ayni..
Benim bebegim karnı acıkınca başlardı tepismeye gerisi hep sessizde.
Doğdu yemek zamanı gelince ortalık 56 oluyor karnı doyunca sesi yok😂
Benjm asla merak ettirmiuor 7/24 online özellikle gece 4 tsn sonra uyanigim🤧🤧
Karnımda da düzenliydi hareketleri şimdi de aşırı bir çocuk değil ayarını bilir ama yetiştirme ile de ilgili sanki biraz :)
İlk oğlum aşırı hareketliydi.kuduruk erkenden geldi 34.haftada doğdu.
Şimdi 2 yaşında sabah kalktığımda akşama kadar yatmaz.ayakta öyle.2.oğlumda her gittiğimde öyle uyurdu.doğsu çık uysal hep uyuyor inşallah böyle devam eder
Benimki de çok hareketliydi şimdi 10 aylık oldu bir saniye durmaz uyurken bile sürekli hareket ediyor yeni doğduğunda kundaktan kollarını çıkarıyordu 😂
Doğru valla benim kızımda karnimda hiç durmadı şu an 5 yaşına girecek hâlâ öyle durmak nedir bilmez 😂😂
Evet oyle oluyorlar inan o karnindaki hareketlerini bile özliyorsun sıpalar 5 dk oturmuyorlar oglum hasta da uyuyor simdi cabuk iyilessin diye bakiyorum
Kesinlikle doğru ya benim bebeğimde karnımda aşırı hareketliydi hareketleri canımı bile acıtıyodu bazen doğdu şuan 18 aylık ve bir dakika yerinde durmuyorr😂
1,456,409 soru
23,897,049 cevap
322,108 kullanıcı